71

Sk

преди 3 години

На предните избори гласувах с машина. През това време влязоха и други хора и от комисията ги поканиха да гласуват с хартия. Те обаче отказаха и чакаха, докато аз освободиха машината. Бяха много възрастни българи. Имам братовчедка на 86 години, която работи с компютър отлично!! Стига крокодили сълзи за баби и дядовци!

70

Анонимен

преди 3 години

Абе, как 30 години на възрастните не им трепереха ръцете, а сега изведнъж се сетихте, че им треперят?

69

Анонимен

преди 3 години

До БулитТе си гласуваха от първия ден заплата пюот 10 000 лв.

68

до Булит

преди 3 години

Аз имах същите притеснения. В нашата секция имахме 80 машинни гласа. Само един беше сгрешен/неволен вот за друга партия/. От хартиените имахме 6 сгрешени. Оказа се, че нито един възрастен човек не се затруднява с машината - имахме доста възрастни хора, нямаха никакви проблеми. Докато с хартиените, възрастните имат проблеми - ръцете им треперят, хиксчето се изкривява, или излиза извън квадратчето и т.н.

67

Лешперовски

преди 3 години

Така де . Тогава ще е адска жега по изборно време. И като почнат да се топят немити телеса и да капе по пода хлъзгав. Кой ще отиде там да гласува. С маска.Само хардлайнарите.

66

Анонимен

преди 3 години

До до 63/67Или си много неграмотен, или си пълен ***.Залагам на второто.

65

Анонимен

преди 3 години

До до 63Сега като викнем 350 000 турци и те да гласуват и ще се подобри много положението.

64

Анонимен

преди 3 години

До до 49/64"горкичкото"Хохохохохохо"Горкичкото" сте вие, които ще теглите каиша. Аз съм отдавна с двойно гражданство, ТОЧНО защото не искам да изпадам в ситуация отново да живея в Кремълска България.С радост ще ви гледам как се пържите в собствен сос.

63

до 63

преди 3 години

Изборите в България са по принцип купени и опорочени. Машините могат само да подобрят нещата. На практика, изборната система в България е толкова трагична, бюрократична, усложнена и уязвима, че почти всяка промяна подобрява положението.

62

Анонимен

преди 3 години

Слави е обявил, че смята да се оттегли от партията си и да я остави на Тошко! Явно не желае да носи отговорност за това, което надроби! Така поне се тиражира по другите медии!

61

Булит

преди 3 години

До до Булит 55Ако е така,добре.Благодаря за разяснението.И все пак моите родители са доста скарани с електрониките и казаха че няма да се справят с тия машини.Възрастни хора са.И мисля че още много като тях няма да се справят.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51 Не го знам против какво е . Каза - "подписах бързо , за да може да се назначи нов състав на ЦИК"

59

до 49

преди 3 години

Това, твоето, дори не е опорка. Прилича на мнение, изказано с последни сили. Явно нямаш вече желание, но ти плащат, трябва да спускаш опорки. Горкичкото.

58

Анонимен

преди 3 години

До до БулитТи даже не можеш да разбереш, че въпроса в машинното гласуване не е дали е по-добро, а това, че поради редица фактори, ще направи изборите атакуеми: ако резултатите не се харесат на Москва просто ще ги касират, като ги атакуват, давайки на Радев още 3 месеца .... и така докато не спечелят Московските партии. А през това време страната ще изпада във все по-дълбока криза, което разбира се ще бъде използвано от същите тези московски партии да хвърлят кал по ЕС.

57

Анонимен

преди 3 години

До БулитИ това вече не е така. Снощи преди полунощ бе поискано контролно броене на хартийките от машините, за да се види дали данните от машините съвпадат с това, което отчита хартията! Новичките го отхвърлиха! Няма контрола! Така че, ако на хартия пише 500 гласували, от които за ДПС примерно 5, а в машините е записано гласували 1000, от които за ДПС 500, се приема това което е в машината и няма законов път за обжалване, гласувано от ИТН и новите любимци на "умните"!

56

Bp

преди 3 години

Да бе! Всеки може да ти влезе в къщата, като я разбие, но все пак всеки си заключва жилището, нали така??

55

Анонимен

преди 3 години

До Булит 55 Германя , ирландия и други държави , които са ги изпробвали и са се отказали от машинно гласуване , са го направили с мотив " Машините могат да бъдат лесно манипулирани "

54

Анонимен

преди 3 години

Всички милиционери са ревнали в истерия. А Слави си мълчи. Цялата журналистическа пасмина реве и мрънка. А Слави си мълчи. Щом всички така са ревнали срещу Слави - ще се гласува за него.

53

Булит

преди 3 години

До Анонимен 39Не реват защото седнаха в удобните депутатски кресла.То това им беше целта,а не да оправят държавата.Айде сега тия дето гласуваха за тия зловредни хора да кацат дали обелиха и една думичка за заплатите и пенсиите.Само се джавкат като крастави кучета и водят България към една бездна от която няма да излезнем с години.

52

Трол от Тирол

преди 3 години

Фалшифицират я хартията Ама като са много гласувалите изтърват някой друг глас за опозицията. И ето сега резултата. Значи по малко секции трябват ,малко да им е трудно.