74

Д-Р ЖУСТИС

преди 3 години

до Мяу сада те допълня ОСАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА ФИГУРАНТА

73

Анонимен

преди 3 години

Копейкин, вие сте русопатска партия драпаща за 1% за да облажите финансиране, което да отиде в личната сметка на варненското идддиотче.

72

Анонимен

преди 3 години

Така дългоочакваната публична целувка между уж непримиримите врагове ГЕРБ, БСП, ДПС. О, миг, поспри! :)Горчиво! Горчиво!Време е за късане на нов менискус.

71

7/8

преди 3 години

чалгари си бяха и сега още повече са чалгари

70

Анонимен

преди 3 години

Истинската мафия и техните адвокати опитват да превземат държавата.

69

Анонимен

преди 3 години

Новите партии - позора за българския парламентаризъм, страх от отговорност !

68

Българин

преди 3 години

До Веселинъ 7112136860Какво си пушил братле? Кажи откъде вземаш и аз да взема

67

Словянин

преди 3 години

Нека да си спомним как СДС унищожи земеделието, как Костов унищожи промишлеността. А сега ДБ се прегърнаха с ДПС против Мораториума, предложен от БСП. София и нейната западна суета убива Българско - от 9 вече сме 7 мил. Възраждане трябваше да е в НС, не еднодневките. Ако знаете как ГЕРБ купуваха ромски гласове и как мачкат хората в селата и малките градове, нямаше да се правите на борци срещу Бойко, а щяхте да се съюзите с БСП. Вие в НС си играете на политика, а народът изнемогва. Позор.

66

Анонимен

преди 3 години

И служебният Министър-Председател ще се казва Елена Йончева!

65

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Никакъв шанс за повечето при следващите избори. Мисля,че в следващият парламент ще влязат "Атака" и двете Възраждания. На мен лично ми се ще "Напред България" да се представи . Ако го направят са 100 процента в Народното Събрание. Не изключвам и обединение на българските комунистически формации В случай,че има само едно БКП парламентарни места са осигурени. Следващият Парламент ще бъде с подчертано русофилско мнозинство. Трябва да бъдат прекратени дипломатическите отношения с нагла Турция.

64

Анонимен

преди 3 години

Надайте се да е същото разпределението. Половината герперухи усещат накъде духа вятъра и само гледайте спада при следващи избори, колкото и "социолозите" на герп да ви баят преизборно.Мирише на затвор!

63

Анонимен

преди 3 години

Какво се оказа-тия,които реват срещу корупцията искат да се прекратят процесите за незаконно придобито имущество на стойност 3 милиарда лева на Цветан Василев, Баневи, Стайкови,Черепа и други мафиоти

62

Боце

преди 3 години

Политическото инженерство през последната малко повече от година претърпя тотален провал, а неговите водачи се оказаха набързо и напълно разкрити със своята несъстоятелност. Време е за осъзнаване, отрезвяване и поправяне на грешките.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Това, че не са гласували за не означава, че искат едно и също нещо!!! ДПС не искат да обсъждат Росенец, ГЕРБ не искат изборния кодекс, а БСП субсидията от 1 лев. Видя се, че и ИТН започнаха да ***. Били ги провалили другите. Все някой им е виновен. Искат да управляват, но не и без пълно мнозинство. Какво управление ще предложат. Само един кандидат за МП видяхме и толкова. Струва ми се, че са както се казваше в една реклама "Искам да искам"

60

Майора

преди 3 години

Майстора на фалшивите новини *** Бабикян и неадекватния репортер да правят изявления!И какво очакватр след като погазихте Конституцията и законите , неизпълнихте нито едно от предизборните си пбещания , обявихте се срещу митри и олигарси , а работите за тях и в техен интерес!Народът разбра що за стола сте!

59

Анонимен

преди 3 години

Вие сте позор за демокрацията. Тоталитарни клоуни.

58

БСП-ГЕРБ-ДПС

преди 3 години

сго_дих_ме_се, сго_дих_ме_се, сго_дих_ме_се:)

57

Анонимен

преди 3 години

Разпределението ще е подобно на товаНе бих се обзаложил. Особено ако ги прави служебен кабинет :)

56

Махай Борисов 1,2

преди 3 години

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП.При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ???

55

Анонимен

преди 3 години

Понеже гърбавите тролчета се опитват да изчистят образа на "светеца" Боце, ще им кажа само, че 3-те партии неистово искат да управляват, Тошко им обърка рахатлъка :)) Все пак ДПС като партия създадена от службите, винаги ще получава дял, да са спокойни тур чалята, Доган ще спи в палат а вие ще сте му прислужници :)))