33

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е оправдал тоя ...Само дето ще върне тулупа на бял кон ...Излъга толкова хора !

32

анонимен

преди 3 години

Слави направи поредното шоу на изборите! Той и друго не може! То обаче се превръща във фиаско! В крайна сметка, големият губещ е народът, излъган, изгаврен и наплют!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39"Нищо логично не прави Слави. Само се изложи и не пое отговорност."Напротив, той си върви по сценария за дестабилизиране на страната посредством несъставяне на правителство и назначаването на служебно такова, а опитите за пормяна в ИК показват, че целта сега е да вкарат колкото се може повече "плащачи" в Парламента. Такива като хората на Цецо Василев, Черепа и други подобни.

30

а

преди 3 години

Ще ги видим ние тези неговите избиратели ДАЛИ пак ще хвърлят там протестно след 3-4 месеца мълчание и неизвестност....Що пък да не си кажат, ем кво пък имаше шанс и нищо не направи....ДАли пък няма това да си кажат. Птичката каца венъж на рамото!!!Леко съм песимистично настроен, че ще добави въобще някакви гласове, по-скоро би загубил макар и малко! Въпросът е, че вече я няма изненадата!!!

29

Анонимен

преди 3 години

О, да, оправдал е очакванията на избирателите си, но това не е достатъчно. То и Борисов и Нинова също са ги оправдали, но и те нямат мнозинство. Докато не се разбере, че трябва диалог ще потъваме още повече!

28

Анонимен

преди 3 години

До Коментар"Всеки бяга от правителство като дявол от тамян и иска да е "опозиция" на добра заплата и задкулисни далавери без никаква отговорност!"Защо всички "бягат", нали те знаеха как се управлява?

27

Анонимен

преди 3 години

Нищо логично не прави Слави. Само се изложи и не пое отговорност.

26

отровна гад

преди 3 години

Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи!Предсрочните избори ще ги спечели Бойко Борисов и ще вземе 85-90 депутатски места!Слави Трифонов ще изпадне на 4-то място, а Мая И Христо ще са аут от парламента!Бившите патриоти - Каракачанов, Симеонов и Марешки отново ще се обединят и ще вземат 30-35 места, което ще е достатъчно за коалиция с Бойко Борисов!Така че не е пресилено да се каже, че Трифонов бетонира ББ-4!

25

ИНаТ

преди 3 години

щом СГАФЧО не разочарова избирателите си, значи в бъдеще когато броят на депутатите в групата Му спадне значително, пак няма да разочаровани, просто НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ВЕЧЕ ЗА НЕГО

24

Анонимен

преди 3 години

Браво на Слави ,че с оправдал очакванията ,затова по плюят от всякъде )и Ко излиза Борисов се оказа прав ,но и аз бях един от излъганите като гласувах за итн)

23

4epa

преди 3 години

ЕМА ЕДИН ЛАФ- КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ НА СВАДБА БЕЗ Х.. !!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Да да, оправдава, ама друг път! Дори не се опитаха, мълчаха, мълчаха и един говореше от трибуната шоу приказки за някакви бибитковци и наркодилъри, че после се наложи да се извинява официално! И накрая хвърлиха бялата кърпа, ЩОТО нямали МНОЗИНСТВО! Хехехе то всеки може с мвозинство! А то всъщност полезно ли е да го има? И един да решава всичко? Дори БАЦЕ не решаваше всичко предните 4 години, патриотите все го преследваха и беше принуден да се съобразява с тях!

21

Анонимен

преди 3 години

Жалките герберасти въобще не подозират какво ги чака след следващите избори,а кой какви проценти ще вземе ще разберат много скоро,тролчетата може да си пишат каквото искат,но хал хабер си нямат от бизнес ,политика и интереси,а заинтересовани да управляват не са само от отдел Васкуларни растения.

20

Що така

преди 3 години

Съсипа момичето и се подигра със световната шампионкаТая работа можеше Тошко африкански да я свършиИли Митьо Пищова

19

Анонимен

преди 3 години

Те неговите избиратели са лесно задоволими - пусни им малко чалга, после кат се напият някоя патриотична песен с чалга аранжимент и са готови

18

Ken

преди 3 години

До Анонимен"Хубавото е че ковида го е ударил в кръста, не в главата"То там няма какво да удари.

17

Анонимен

преди 3 години

Много точен анализ за случващото се в момента,само пълен игнор спрямо крадците от Прехода може да донесе на Трифонов една по голяма бъдеща Подкрепа от избирателите!Всяко друго заиграване,означава край на партията му и на самият него като политически субект! !

16

Bp

преди 3 години

Слави не иска статуквото да се налага, както си иска.

15

4epa

преди 3 години

И АЗ МОГА ДА УПРАВЛЯВАМ С 240 ДЕПУТАТА + 10 РЕЗЕРВА- И БАБА МОЖЕ !!!!!!!!! ДА ТЕ ВИДЯ С 51 + ПОДКРЕПА ОТ ВСИ4КИ !!!!!!!!!

14

Диана

преди 3 години

Това, което е казал ББ за политиката като за спорт, непостижим за Слави, го е казал само за да влезе в синхрон с отношението на Слави към политиката като към спорт, издигайки за Премиер шахматистка, която открито си заяви, че тепърва ще изучава играта /т.е. политиката!/ Фактът, че защитавайки Слави, нападат Бойко е доста показателен за методите на действие на тези хора и за капацитета им изобщо! Простите аритметични сметки и пресмятания нямат нищо общо с една политика за процъфтяване на страната