532

Голям майтап

преди 3 години

Половината изтекли мозъци гласуваха за този!България се пречиства!

531

До 562

преди 3 години

Хаха, със Слави могат да спретнат чудесна коалицийка, че даже и сценично-парламентарен дует !

530

Анонимен

преди 3 години

Алергични са герберастчетата от ИТН и Слави.Изприщват се при всяка статия.Така ще е.

529

Анонимен

преди 3 години

Браво Слави, как го наби между ромските кълки на бидона от село Банкя!Съсипи гербавата cмpaд, друго не искаме от теб!

528

b

преди 3 години

569 Ще видиш дали няма скоро.

527

Анонимен

преди 3 години

Слафчо подава топката на Доган и Бойко.Подава на Доган гласуване по пощата и по интернет, Доган вкарва гол на българския народ.Подава топката на футболистчето без менискусче Борисов, той забива гол във вратата на България чрез мажоритарни избори и следва диктатура за народа.Слафчо е блестящ халф в отбора на Бойко и Доган.

526

Излъган чалгар

преди 3 години

Жалко. Няма да раздават ферарита.

525

Анонимен

преди 3 години

Ако не друго, Славчу бие рекорда по коментари в днеса-1400!!!

524

ИзлъгАх тоз народ

преди 3 години

Славчу доказа, че играе за батя си Боку!

523

Анонимен

преди 3 години

Слафчо може да управява само в Северна Корея на мястото на Кимчо.Този човек не става за демокрация, не става за обществена работа.Той трябва да си командва като диктатор кучетата сценаристи и маймунката си Тошко.Да управлява с желязна ръка малкия си бизнес за осмиване и оплюване на всичко и всеки."По-добре пръв в селото, отколкото втори след Цезар"Слафчо трябва да е пръв в селското си шоу и нищо друго.

522

евзени

преди 3 години

Интересно ми е, дали е очаквал, че ще има вариант, в който да има достатъчно гласове?Или че ще се разболее, предвид някои позиции на партията към пандемията.[болните се "изолират", тези в контакт с тях се "карантинират"]

521

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 565Точно този човек е спасителят на българския народ! И без това от 30години не спира да се грижи за народа. Ето го, Спасителя. Справедлив, честен, почтен. Него иска българинът явно. Той му е идеалът и примерът за подражание. Да се отървен от другите, за да може той да въведе справедливост.

520

Анонимен

преди 3 години

Пази, боже, сляпо да прогледа!

519

Анонимен

преди 3 години

До balandurniciЗначи никога няма да направят кабинет.

518

balandurnici

преди 3 години

ИТН преди изборите многократно заяввяваха, че кабинет на цената на коалиция или подкрепа от БСП ГЕРБ И ДПС няма да направят, така и стана.Другото са дрънканици на тиквеници :-D

517

Анонимен

преди 3 години

194 починали за поседното денонощие - те се мотаят и бавят кабинета щото правят параван на Радев. Цялата операция е по поръчка за служебен кабинет. И 50 депутата да имаше пак щеше да каже малко са. Защото това е сценария. С пари от протестите не можаха да бутнат Борисов. Наляха пари в ИТН да бутнат БСП. За ГЕРБ е ясно няма как да ги бутнат. Номера е да бутнат БСП и го направиха с наливане на гласове в ИТН. Защото ако БСП бяха втори щяха да направят кабинет. Това е прозрачно. За това беше играта.

516

Анонимен

преди 3 години

Споконо бе Герберски песове този чалгар Славито няма да управлява.Повече няма да уплавлява и онова недоразумение от Банкя и крадливата му банда ГЕРБ.Човека от Дубай ще дойде на бял кон и ще го начука на Герберската пасмина само гледайте какво ще случи.Нали знаете, че на баце сега му го набиват с 200 и не може да мръдне.Хайде залавяйте се за минусите нещастници но човека от Дубай ще подпука и всички защитаващи престъпниците от ГЕРБ.

515

Анонимен

преди 3 години

Някой по- долу в коментарите многократно пита защо е червено лицето на Слави. Едно време така се изчерви ферарито от срам като не успя за го запали. Сега от срам или от гняв е почервенял и той. Очаквайте скоро да позеленее от яд.

514

Анонимен

преди 3 години

Когато Слави си изключи и трите телефона, тогава той е Slavi tree phone off.

513

No Coment

преди 3 години

,,...Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!..'' ми кажете тогава от какво бягате де,да не са ви подгонили ,,онодийците''.