68

да знаете

преди 3 години

Ще излезе от играта...............с тези килограми.................по-скоро от колкото се очаква.

67

НЕ СИ Е

преди 3 години

ПРАВИЛ НИКАКВА ОПЕРАЦИЯ,ЗНАМ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ТАКИВА ОПЕРИРАНИ,ТОЙ НИ ВРЪЗВА С ПАЙЖЕНИ-АКО ИСКАТЕ ,,ВЯРВАЙТЕ ,,МУ

66

Анонимен

преди 3 години

Гласуваме си за Бойко и това е. Друг начин няма.

65

Винету

преди 3 години

Абе много *** са се активизирали тук... Само едно мога да Ви кажа - ВИЕ сте родоостъпници!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Властта е опиум. Затова иска да остане в играта. И не само. Ако излезе от играта ще започнат да го нищят.

63

к1

преди 3 години

Анализа е абсолютна каша. 1. Българската икономика основно се крепи на услуги и то не услуги в ИТ сектора , а в долните ниши на сектора. 2. Промишленото производство е основно в няколкото ТЕЦ , които са ниско ефективни , без въведени съвременни технологии.3. Селското стопанство се крепи на зърно производство. Е за какъв напредък ще говорим.

62

Ясно е

преди 3 години

Без Бойко нищо не може да стане в тая държава!Точно както и без Бай Тошо нищо не можеше да стане по времето на комунизъма.Когато има добър водач да води стадото нещата вървят нагоре. А махнеш ли водача всичко се срива и почва разрухата.В момента в който свалиха водача и веднага се усрахха мощно. Такива са некадърници че даже не можаха и да окрадат държавата правилно и загубиха това което получиха наготово. Заграбиха активи за милиарди а ги ликвидираха и продадоха за милиони.Некадърници

61

Анонимен

преди 3 години

Честно казано изобщо не ми дреме за пачките в чекмеджето на премиера.Ясно е,че е корумпиран.Интересува ме това,че доходите се повишиха,престъпността е ниска, санират се сгради, строят се и се ремонтират пътища.От тая година ще почнат да връщат и по 450 лв на дете годишно от данъците.

60

Анонимен

преди 3 години

Кървавия диктатор Джо Байдън, дето заповяда на хората си да убият 4 човека в Капитолия е насъскал медиите си да плюят против Слави.

59

Анонимен

преди 3 години

На *** народ популисти им се полага да го управляват!А те могат само да съсипват,крадат и бягат!Това не е сериозно!

58

Анонимен

преди 3 години

Общата констатация от статиите е - икономиката е добре, въпреки кризата, но има твърдения за корупция. Тези твърдения няма да се докажат с новата власт, но пък има какво да се разваля - икономиката.

57

Анонимен

преди 3 години

Язък, толкова пари дадоха на разни експерти и дойде Слави и от раз ги отвя, като мокри вестници. Смях в залата .

56

Меди доганов

преди 3 години

Гомното излиза, Гомното трябва да се изрине с помощни средства, също като мен.!.

55

1234

преди 3 години

Дали е краят му зависи от малкия но мнооого пр ос т народ...всъщност съм сигурен, че българина държи да е на последните места на всички положителни ибна първите места на всички отрицателни класации....

54

Анонимен

преди 3 години

Всички излизат от играта от западния печат нищо не зависи, Слави ще ги смачка при нови избори, заедно със зепадния печат. Западния печат знае ли що е то Конституционна правова държава и кой е Върховния суверен и как работи демокрацията.

53

Анонимен

преди 3 години

Германската работническа партия , след -2 рата световна се превьрна в - европеиската народна партия няма защо да се напрягате другари - хитлер си отиде , както - сдс и герб ще заминат вьв историята на бьлгарияФашизма отдавна е бита карта

52

разсмя ме

преди 3 години

До До 48Страх го е, че ще стане за кашмер като го попитат за специфични неща от Плана за възстановяване.Хабер си няма за какво иде реч, ама кръгла нула!

51

Анонимен

преди 3 години

Алоооуууу....оставете Борисов ! Човекът подаде оставка ! Давайте,променяйте ни ! Управлявайте ! Нали това искахте ?! Или си мислите,че с години на повърхността ще ви държи плюенето и омразата дрещу ГЕРБ.Като докажете нещо-вкарайте го и в затвора.Но сега за България е важно да управлявате.Така че отсъствието на Борисов не е фатално,по-опасна е липсата на Трифонов и циничното му мълчание ! Следвал бил процедурата! Лицемер ! Ква процедура следваш бе,ти ням ли си,една дума не си обелил бе?

50

разсмя ме

преди 3 години

Вчера попаднах на изказване на лицето БМБ.Похвали се, че бил чел повече от една книга, защото Винету бил в две части.Всъщност Винету е трилогия, ама карай - важното е, че бил двукнижник :)

49

О божке

преди 3 години

Надеждата за промяна възложена на джуджето тошко, който досега единствено пускал смешките по аутокюто на славун да ги чети. Сега говори смешките в НС и няма кой да включи аутокюто, та славун не може да каже нищо. Опитите му да се изкаже без да гледа в проектора ги знаем. Трагични и безуспешни напъни да роди нещо сам. Така ще е и с мандата. Жалко за загубеното наше време и пари.