30

до пияница мистик

преди 3 години

твоя Митов ентелектуалецу знаеш ли кога ще помисли за 80% от българите коуто преживяват с по 800 до 1200 кинта заплатки.....никога, той даже не знае че има такива. Той знае самотези които ходели на Гърция и на Банско.

29

До Курнела Нинова:

преди 3 години

Корнело, и аз имам няколко въпроса към теб:1. бойко ли ти плаща да прецакаш нещата на слави и бойко пак да се върне ?2. Ще успееш ли да свалиш избирателите на БСП до под 4 % ?3. Не те ли е срам, щото мен ме е срам от теб ?4. Вярно ли е, че си била член на СДС ?5. Квачка ли си ?Позодирам, че само на въпрос 3 отговорът е НЕ!

28

Христо Христов

преди 3 години

До пияница мистикФашизоидните мутри утре сте на Народен съд.

27

Анонимен

преди 3 години

До 21Прав си , НО при нас КАПИТАЛА Е ПРИ КОМУНИСТИТЕ! НАЙ-МНОГО МИЛИОНЕРИ СА В БСП!КАК ЩЕ ПРИЕМАТ ЗАКОНИ ЗА ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ, КАТО трябва те да плащат на работниците високи заплати,как ще вдигнат ОБОРОТА за РЕГ.по ДДС на 100х.лв.Това не ги касае!!В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРТИЯ ДА ЗАЩИТАВА обикновенни служители и работниците!

26

Анонимен

преди 3 години

сега ще отварят кисията и пачки пачки докато съберат бройката

25

Анонимен

преди 3 години

Трябва да поканят всички на разговори за да стане ясно на народа кой мисли за България и кой само за егото си...

24

payak

преди 3 години

Парламента трябва да излъчи най-достойните. Стрина Нина-премиер, прецъфтялата роза Танчето става и за шеф на МВР и за провосъдието-може и двете еднвроменно. Мяма с майките-значи социалното. Баба Мика, като най-дърта и опитна и като работничка многомашинничка-и финансите и икономическото и енергетиката, може и туризма ама да не се преумори-

23

Анонимен

преди 3 години

Кокъла не се пуска лесно, а гладните ДБ може да се кандардисат.

22

пияница мистик

преди 3 години

Митов е професионален политик. Завършил политолог, мой набор, млад човек. Специализирал в САЩ и къде ли не, май Франция беше. На лицето му е изписано, че е интелектуалец. И сега ще трябва да го отхвърли, "умния" български балканец - чалгаропитек, за да сложи продавача на мартеници Славуца гея да го управлява. Ами заслужава си да вие, че е гладен последен в Европа. То за да си с европа, трябва да си европеец, не чалгар балкански. Сега е момента, за апартамента, пее Фикиту

21

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ да искат подкрепа само от Астра Зенека. Тези от Демократична България още не са се научили да чипират.

20

Анонимен

преди 3 години

Бивш комунист е самоизключващо се понятие.Все едно бивш фашист.

19

Анонимен

преди 3 години

Ако искат да са извън НС на следващите избори да подкрепят ГЕРБ. Видяхте какво се случи с лъжепатриотите.

18

Анонимен

преди 3 години

"ГЕРБ първо ще търси подкрепа за правителство от "Демократична България"След това на разговори ще бъдат поканени и "Има такъв народ", обяви Митов"Подкрепа през крив макарон, направо връчвайте мандата на следващите.

17

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видим скритите къртици на ББ в десницата! Спомням си, че Христо Иванов ласкаво се изказа за бившия си съпартиец Данел Митов. От няма как ДБ ще откажат подкрепа иначе окончателно са свършени! И Росенец няма да им помогне!Междувременно и с подкрепата на ДБ мораториума за спиране на сделките и назначенията не бе приет. Днес бородовете в енергетиката с 5 годишен мандат вече са в Агенцията за вписване! Честито на печелившите!

16

Анонимен

преди 3 години

Ще правят правителство!По любов се женят обикновенните!НЯКОГА ДЪРЖАВНИЦИТЕ СА СЕ ЖЕНИЛИ ЗА ДОБРОТО НА ДЪРЖАВАТА!НИЕ ТАКИВА ''ЖЕРТВИ'' НЕ ИСКАМЕ! ДА СЯДАТ И ДА СЕ ДОГОВАРЯТ!АКО СА СЕ ПРОДАЛИ НЯМА ДА РАЗГОВАРЯТ! КЛЯКАХА НА КОЛЕНЕ ПРЕД РР!

15

Анонимен

преди 3 години

Общо взето и двете партии са далеч от идеята за дясно, но у нас всичко е наопаки, не знам защо. Уж десните прокарват левичарски политики а левите десни политики.Интересното е, че в една от май-бедните държави в ЕС народа масово гласува за уж десните вече 30 години и си миски, че на тях им пука за обикновеният човек, работника. Истинските десни партии са единствени зашит и и на капитала... А истинско ляво за съжаление все още няма у нас.

14

До Що годе

преди 3 години

В ГЕРБ има повече бивши комунисти,като почнеш от Борисов и свършиш с Цачева

13

До чест и почитание

преди 3 години

И аз не съм ти фен, ама да питам как е Жипката?!!Другото си го знаеме...

12

Анонимен

преди 3 години

Липсва Плевнелиев за военен атлантически министър и ще стане.

11

Що-годе

преди 3 години

Всъщност в този парламент, извън нападките и желанието за власт, изцепките от страна и на Баце, и на останалите, има две що-годе нормални за нашите стандарти партии - ГЕРБ и ДБ. Едните, последните години понаправиха доста, разбира се, че имаше и схеми. Но какво да кажем за останалите? Крайни популисти, които нямат никава представа какво правят там - шоумените, бивши комунисти, окупирани от алчна жена, етническа партия и гладни, стари чанти като МаяМа Таня Дончева, Арман и т.н