224

Анонимен

преди 3 години

След 1 седмица, когато мерките им изтича срока всичко в държавата увисва! Няма кой да ръководи нищо! Децата не знаят ще се връщат ли всички вкупом на училище, хората не знаят остава ли задължението за носене на маски, болниците са в патова позиция, нищо не се знае! А тия мутрески и ония с пражки, вместо мозък седнали да мислят как да докарват ББ в парламента! Ей, държавата има нужда от управление! Докато си раздавате юмруци, колата лети с 200 км в час без никой да държи волана!

223

Анонимен

преди 3 години

До българинЛичи си. Изтрезней, Погледай цирка в народното събрание защото няма да изкара много.

222

Герберски трол

преди 3 години

До 208. Тъпият коментар за троловете пак се появи. Ама казах ти, хиляда пъти да го напишеш, все тая. Ще ви разкатаем фамилията мръсни протестъри.

221

Тошко

преди 3 години

Либи джипко бибипков. За повече не му стига акъл...

220

Eeeeee

преди 3 години

Квичете гербер, време беше

219

Dinkou

преди 3 години

Заглавието е умопомрачително с тези абревиатури

218

българин

преди 3 години

До: номер 218Уиски. Шотландско, малцово.С фъстъци, орехи и див лешник.Наздраве!

217

До 212

преди 3 години

Така е, при едни честни избори чалгарите и мутрите са аут. Те затова искат да променят изборния кодекс така, че да могат да си напазаруват достатъчен брой гласове от чужбина. Направиха го веднъж на тези избори, видяха че се получава, там няма кой да пречи на купуването и искат на следващите избори да си напазаруват на корем.

216

Анонимен

преди 3 години

Подозирах че са аджамии, но това което показват е липса на каквато и да е идея какво ще правят! Май си го набихме сами? Е, ами сега ще бръчкаме чело и ще търпим! Или да започваме с протестите?

215

Вън

преди 3 години

Герберите бяха много нагли , надвикване , тропане по масите в парламента . Селяндурщина. Без тях парламента ше е по конструктивен.

214

И

преди 3 години

До СкороПоради каква причина ще го арестуват?

213

Анонимен

преди 3 години

Не на новата протестърска диктатура!

212

К. Ш.

преди 3 години

Народът е казал: Да пази Господ от неканен гост, дървен мост и човек *** на висок пост. Че и Галевица, с тези 4% да си мълчи и да си взема заплатата, че това ще и е, в следващ парламент няма да влезе.

211

въпросче

преди 3 години

абе къде са на мая общата ония врякащите дето системата ги убивала ?!

210

българин

преди 3 години

До: номер 204Човече никой не те пита за мнението! Това, че не си гласувал за мнозинството депутати в новото Народно Събрание не значи, че трябва да си налагаш мнението над нас, мнозинството българи, които сме им гласували доверие!!!Иде краят на мутренските времена!Комунизмът си отива, спете спокойно деца, Торбалан Юутафчийски няма да дойде с чувала за вас!!!

209

Анонимен

преди 3 години

До българинКакво пиеш?

208

Анонимен

преди 3 години

Върнахме комунизма с пълната му сила!

207

До СИЗИФ

преди 3 години

Ами да, бяха лоши комунистите, защото току що бяха фалирали ПОРЕДНАТА банка. Имаше слухове, че държавата няма да може да изплати на хората депозитите, както е по закон, но държавата се справи. След това нещата тръгнаха нагоре икономически и беше ОК всичко до пандемията, която засегна целия свят. Въпреки това, благодарение на факта, че не беше изпюскано всичко, както при комунистите, държавата успя да се справи и да компенсира засегнатите.

206

Анонимен

преди 3 години

Диктатурата мна мутрочалгарите започна.Хора, да се организираме срещу тази ОФ п.*** докато не са дошли за нас по нощите!!!

205

Гледна точка

преди 3 години

Тези съвсем изперкаха. Чувствам как ако отидем на нови избори, както казват, ГЕРБ ще има 35 процента. Трифчо ще мине 4 те, а "Из.сери се. Мутри вътре" ще са вън от парламента.