187

Анонимен

преди 3 години

Не е проблемът в избирателната ни система. Проблемът е в купуването на гласове и липсата на наказания. Журналисти под прикритие намират купувачите,а полицията не може. Ако пък хванат някой съдът ги пуска.

186

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарни избори не решават нито един проблем в обществото,хайде стига с тая мажоритарност,това води като цяло към еднопартийна,максимум двупартийна система,а в смесените райони само ДПС.Никъде не се използва.Навсякъде се гласува за партии,с ясни политики.Иначе става като в САЩ-две партии,там са мажоритарно

185

Аз

преди 3 години

Какво ми направи впечатление.Защо лидерът на ИТН не зае никакъв пост.Той дори не е лидер на парламентарната си група.Остава си *** депутат,а защо!?Явно не иска да носи отговорност за това което ще направи с държавата.

184

do 76

преди 3 години

То пък сега е по-различно, нали. Енда мутра начело на партията си избира своите послушковци, които не са чак толкова богати и по-лесно се командват, и се гласува вкупом. При мажоритарно гласуване - ще имаш олигарси, но те не са лесни за купуване и между тях ще има раздор за това кой да краде, а това е все пак някаква конкуренция

183

Анонимен

преди 3 години

Който не вижда как мажоритарните избори ще закрепостят населението под опеката на местните дерибеи, е пълен ***.

182

nilesev

преди 3 години

Наш Тошко Африкански от ,,Амджикбол вчера каза едно днес точно обратното. Пролича си че кумир му е бат Бойко.

181

И така нататък

преди 3 години

Гласоподавателите на ИТН са неграмотни и не знаят какво е мажоритарен вот. Нека да им го обобщя. На миналите избори ГЕРБ спечели всички области, без следните - Плевен и Русе - ИТН, Разград и Кърджали - ДПС, Ямбол - БСП. Не претендирам пълна точност. Но, при такъв резултат, разпределението на 240-те ще бъде горе-долу следният: ГЕРБ - 180, ИТН - 30, ДПС - 30. Други партии няма да има. Ако смятате, че това е Ок, ГЕРБ ще да първите да ви го гласуват. Но явно не знаете какво предлагате.

180

мнение

преди 3 години

Така.... колкото повече коментарите на гербаджийте как плюят и вият, толкова се убеждавам, че всичко е правилно.... опозицията може да не се напъва много. Да види аккво предлага ГЕРБ и да прави точно обратното, винаги ще е по-добре....

179

Сатира

преди 3 години

Тошко, Тошко, бате Тошко а какви са плановете ви за възстановяване на икономиката. И повишаване на жизнения стандарт на хората в България. Какви са плановете ви за вдигане на доходите и заплатите ?Интересува ви само как да се доберете до властта.

178

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България свърши. Чалгопитеците и куманистите ще ни направят да живеем по-зле дори от руснаците.

177

до 185

преди 3 години

До АнонименДо сега ни оправяше Бойко с 200.... айде малко да видим как е с други, може би да карат малко по-бавно....

176

Анонимен

преди 3 години

Браво. Има логика

175

Анонимен

преди 3 години

Тошко,Пинокио,Мая,Дончева,Атанасов,Нинова - те ли ще ви променят и оправят ?Така де! Всеки истински седесар иска Генерал Борисов да го оправя докато е жив!

174

Анонимен

преди 3 години

168 ЛЪЖЕШ!!! ГЕРБ ДВА ПЪТИ (2017) И СЕГА ВНАСЯТ ПРОЕКТ ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ, НО НИКОЙ ДРУГ НЕ ГО ПОДКРЕПЯ! 2017 ГЕРБ НЯМАШЕ МНОЗИНСТВО, ЗА ДА НАЛОЖИ РЕШЕНИЕТО НА НАРОДА ЗА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, А В МОМЕНТА И ТИЯ ДЕТО ВНЕСОХА РЕФЕРЕНДУМА ( СЛАВИ ЧАЛГАТА) ПЛЮ НА ДВА И ПОЛОВИНА МИЛИОНА БЪЛГАРИ!

173

Гражданин на РБ

преди 3 години

А предложението за 120 депутата къде е? Всички само на лъжете, за да се доберете до ВЛАСТТА...........................

172

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗайкова е новата Цола Драгойчева .Да предвидят безплатни памперси към канцеларските материали за парламента! Слави работна извади от мухъла стари комумутри

171

House M.D.

преди 3 години

Неуважаеми другарю Тошко Африкански, защо трябва да се дава право на глас на хора, които са плюли на Родината, нямат никакво намерение да връщат и не са платили нито стотинка данъци и осигуровки в България?

170

Анонимен

преди 3 години

Тошко,Пинокио,Мая,Дончева,Атанасов,Нинова - те ли ще ви променят и оправят ???Майко мила !

169

Чиновник

преди 3 години

Така и не видяхме никакви "нови лица". Все стари муцуни, като някои от тях не бяха помирисвали парламента от 15 години. А оня Тошко, както е тръгнал така с лошо и със злоба ще гризне дървото по много грозен начин.

168

Абе 168

преди 3 години

Стой и гледай циркове...