368

4epa

преди 3 години

ИНТ ЕДНО НА ПРЕД ДВЕ НА ЗАД - ПЪРВО ТРЯБВАШЕ ЗА МАЖИРОТАРЕН ВОД - СЕГА НЕ!!!ПО ДЕЛАТА ГИ ПОЗНАЙТЕ А НЕ ПО ДУМИТЕ !!!!!!!!!!!!!!! ИНТ ЩЕ ВКАРА ДПС И БСП ВЪВ ВЛАСТА ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД !!!!!!!!!!! АКО ТОЙ НЕ УСПЕЕ ТОВА ЩЕ ГО НАПРАВИ ФИГУРАНТА 4РЕЗ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!!!

367

Анонимен

преди 3 години

Партийната субсидия не трябва да се намали, а да се увеличи, защото това ще унищожи олигархията. Ако се намали субсидията, ще има само една партия - партията на олигархията. Всички други партии ще спрат да съществуват. Тия от ИТН са по-зле и от ГЕРБ. Ще влезем в страшна икономическа криза... Народът си ги избра, сега ще си сърба попарата. Да управляваш държава, не е като да пишеш сценарий на развлекателно шоу...

366

гошко

преди 3 години

Защо са едно законите за гласуващи в България и различни законите за гласуващи извън България. Даже и в момента.Примерно: в България НЕ може в деня на изборите да се впишеш в произволна секция и да гласуваш там. В чужбина това е възможно и се използва масово.Доколкото разбирам от силните на дена, Радев и Т. Йорданов, се върви в посока увеличаване на тези разлики в законите за граждани в Бг и граждани Навън.Примерно електронно и пощенско гласуване САМО за Чужбина???Защо тези разлики ?

365

Анонимен 382

преди 3 години

До Анонимен 384Е, анджък бе джанам, говорим едно и също. Как не си схванал? На Учиндолеца и Галева един им е спонсора и той е много мразения господин Кой. За тях, и затова бързат, не е важно да се състави правителство, а да се нагласи изборния кодекс така, че ДПС да стане първа сила на бързите следващи избори. Такъв им е сценария на кукловодите. Шоуто продължава, насладете му се!

364

Bp

преди 3 години

Давай, ИТН. Един лев субсидия, стига фамилии _ партии са се облагодетелствали от изборите и уточнили народна пара!! Като са партия да събират членски внос и дарения. Нов изборен кодекс?Абсолютно необходимо.

363

До 393

преди 3 години

Прав си пилеене на средства ама не си прав, че на някой горе му пука за парите на народа. При нови избори ще се трошат и едни други пари дето не са на народа а там много боли щото парите не са на народа. Кой го има народа за жив? На теб пука ли ти за клошарите след като ти не си клошар? Та така.....

362

Анонимен

преди 3 години

Тези Андрешковци там нямат нищо общо със здравия разум и управлението на една държава.

361

В БГ

преди 3 години

Сте отвикнали да слушате смислени изказвания, яко сте затъпели. Как викаше вжда ви доскоро- вие сте прости и аз съм *** за тва се разбираме

360

Анонимен

преди 3 години

Гласуване по пощата - така никога няма да изливат платения вот и ще се гласува на воля срещу заплащане.

359

Анонимен

преди 3 години

Цената на едни избори е 50 милиона. Сумарно субсидиите за партиите са 15 милиона за 4 години. Тошко Африкански влиза в парламента за две задачи и после го разпуска. Това е безсмислено пилеене на средства и безидейно поведение. Държавата не се свежда до тия две неща.

358

Всичките тия

преди 3 години

И за чe'п на буре не стават.

357

Анонимен

преди 3 години

Няма ли кой да предложи да станат депутатите 1000? Да се дават по 100 лева на глас така ще убием корупцията. По този начин народа ще си плаща всичко и депутатите ще работят Вимето на народа. На всеки депутат БМВ 7 серия, че са екологични. Паспорти на емигранти 10 поколение нищо, че 1 лев данъци не са платили и те права имат и мислят за България.

356

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, гласуване в чужбина, а? Другия път ДПС с мнозинство в парламента. Ай честито!!!

355

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТе иска да режт гражданство на това, че някой бил живял 6 месеца в чужбина, ти за това се хващаш ...

354

Аре стига бе

преди 3 години

пак ли ДПС ще ни управлява. Че и избирателния закон ще променя, за да си гласува от чужбина...За България най-големия проблем винаги са били предателите. Това е. Сега едните напират да ни продадат на Русия, другите на Турция и се обединяват в парламента...

353

Анонимен

преди 3 години

Тия направо дърпат Държавата на Долу

352

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 383Аз нямам никакво намеренеи да гласувам в или извън странта, но не разбирам какъв ви е проблема с двойните гражданства, осоебон на съюзнически страни...Единственото, кеото виждам е завист.

351

Чебурашка

преди 3 години

Ква отседналост ви гони, прочетете конституцията Никой не може да ограничи български гражданин да гласува, не зависимо къде се намира, защото това автоматично означава, че ограничава правото му на свободно предвижване, основно за ЕС. Така, че айде Герберунгелчетата - У ЛЕВО.

350

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 382"на Галевата адвокатка"Ти май не само не четеш, ами в последната година си бил в кома: "галевата адвокатка" с месеци *** срещу управлението на страната. Тя е от другата страна на баиркадата, не с герб.

349

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм против педложенията на Тошко АНАРХИЯаз съм за гласуване само в българия и премахване на двойното гражданство