115

БАБИКЯН

преди 3 години

до Тиквунийдобре си си измислил този ник, подходжса на мислите, които изказваш във форума... явно ти е болно че вече няма билетчетата на Черепа, цигарите без бандерол, фалшивия алкохол, иманярството замря един вид Баце ви съсипа бизнеса, СЕГА РАЗЧИТАТЕ НА МАЯ ГАЛЕВА И ТАНЯ ДОНЧЕВА ВАНКОВА 1

114

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Българското Народно събрание винаги е имало само ЕДНА сграда. Няма стара и нова сграда. Това дето го ремонтираха и сградата на партийния дом на БКП, не е парламент. Тоталитаризма си ремонтира сградата.

113

До 111

преди 3 години

Стига с тия вопли маааа.Какво ще направите за един месец?Ще доопоскате държавата,друго не можете да направите.

112

Анонимен

преди 3 години

Хай по-леко с фукнята за първото място ! - знаем кои гласуваха герб - купения ромски вот , държ апарат , гербераците и техните сродници -Усвоители на Всички проекти ,държ поръчки ,европари ,гербавите кметове феотдали по места .

111

идетрибунал

преди 3 години

Баце,шубето е голям страх!Уж герберите нямахте алтернатива,били сте незаменими и други идиотии дето направихте България най-бедна в Европа!Идиотиите,че не те е страх от служебен кабинет показва,че от страх не се усещаш какви тъпотии ръсиш!Първият път мафията подхлъзнахте летеца да сложи пингюра Герджиков да ти надстройва грабежите,но сега ще сърбаш легена с помията!Баце а Йоца Амстердама си е друго нещо!

110

българин

преди 3 години

"Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той."Защо да се страхувам от демокрацията като задавам въпроса на Бойко?Просто се притеснявам, че той няма избор, защото с този слаб резултат е почти сигурно, че няма да успее да състави правителство и пак ще се избираме.Еми и на мен не ми харесва, но това е демокрацията, другото е по-лошо.

109

Анонимен

преди 3 години

Каскеттт четеш ли новините,послушай този запис каскеттт ще те напляскат ли по голо дупеееее Шишиииии и Буци после ако им повдигнеш обвинение кажи си каскетттт и ти изхвърчаш нали знаеш,колко ще се криеш по Боровец знаем те къде си каскет.

108

Луканков Салам

преди 3 години

Ако Славчо не успее идват шумкарите

107

Анонимен

преди 3 години

ОСТА БЕРЛИН-СОФИЯ-АНКАРА-ТЕХЕРАН НЯМА ДА СЕ СЪСТОИ. НА ДЕМОКРАТИТЕ ЧЕСТИТО, НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПОРЕДНА ЗАГУБА.

106

Анонимен

преди 3 години

На тоя *** днеска му е последният ден. От тук нататък да се стяга за затвора при бай Ставри.

105

ЕЛИ

преди 3 години

ДО НОМЕР 90КАКВИ ПОРАЗИИ Е НАПРАВИЛ БОЙКОПОСТРОЙ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ПО ЦЯЛОТО МОРЕ И ТО С ПАРИ ОТ ЕВРОПАПОСТРОЙ ОГРАДА СРЕЩУ МИГРАНТИТЕ С ПАРИ ОТ ЕВРОПАПОСТРОЙ АУТОБАНИ И ИНДУСТРИЯТА СЕ РАЗДВИЖИ И ПАК С ПАРИ ОТ ЕВРОПАОТЛИЧНИ ОТНОШЕНИЯ С ТУРЦИЯ И ДОРИ С РУСИЯДВОЙНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИСТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ С КОЛИТЕ СИ ПЪТУВАТ ДО ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯТОТАЛНА СВОБОДА ЧЕ ЧАК СЛОБОДИЯ НА МЕДИИТЕ

104

До 107

преди 3 години

Е досега като ни управляваха само мутри да не сме прокопсали.40 милиарда дълг,скапана здравна система,лоша образователна система,кражби и далавери.Какво по-лошо от това?

103

Анонимен

преди 3 години

Бойко наистина води ада с него си!

102

Анонимен

преди 3 години

БСП-то се опитва да влезе през задния вход да ни "управлява", много изгладняха горките.То беден *** няма де

101

Анонимен

преди 3 години

Слави наистина води ада с него си!

100

Тиквуний

преди 3 години

До Анонимен 96Лиши се от имунитет, защото Гешев е главен прокурор. Нека махнат Гешев и ще видиш колко бързо ще бяга към Дубай, където с отворено сърце ще го чака Божков... :)

99

Анонимен

преди 3 години

Не сменяйте правителството поне един месец!

98

Анонимен

преди 3 години

Червени неудачници виeте ли???

97

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели предсрочните избори, а Румен Радев ще опита да направи държавен преврат със служебното правителство!И двете няма да се случат ако Слави Трифонов предложи съставяне на правителство!Останалото са безсмислени лакардии!

96

Анонимен

преди 3 години

Няма по-страшно от това да ви управляват заедно мутри и чалгари. Не знам как не ви е страх, тези така ще ви забатачат държавата, че никога няма да живеете нормално в демократична европейска държава. Ще бъдете нещо като крепостни селяни чалгари. Чалгата ще е новото гестапо, а мутрите ще са новите есесовци. Само ще ви тормозят с простотия и безвкусна музика.