53

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

"В българската политика се действа така - аз на тебе, ти на мене!" -- Ренета Инджова

52

Да бе!

преди 3 години

До Анонимен 58Така ли си мислиш? Ами ще махнат едни и ще сложат други! А имаш ли идея, тези други докато влязат в крак, какъв хаос ще е?

51

Веднага

преди 3 години

Новата власт трябва да започне чиски в държавните структори там се крие връгът на народа, продажници, зависими, търтей купени от Борисов с народни пари готови да съботират всичко ново и добро за народа.

50

КАТ Сунгурларе

преди 3 години

Хайде още 110 милиона лева за нови избори

49

Следва

преди 3 години

Свободно падане...

48

Аз ако съм

преди 3 години

На мястото на Слави и ги гледам как всички партии в НС искат да ме яхнат, ей тъй като него ще си мълча и като мине конституционната процедура и отхвърлят ГЕРБ и ми дадат мандата ще заведа в парламента едно магаре и ще им кажа - ето го министър председателя, нали обещавахте подкрепа, а гласувайте сега. Та да се видят какви алчни продажни властогонци са всичките.

47

Истината

преди 3 години

Герб без купуването на гласове, измамите, рекета,фалшификации те, нямат и 15%

46

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикИнфлацията си расте всяка година, даже Боци искаше преди години да вдигне всичко от раз, обаче го разубедиха да е плавно, нали сме най богатите у свето :))) Абе пародия е всичко, немаме вера вече, немаме и хъс :)))

45

ОТ КУХНЯТА

преди 3 години

Трифонов няма да е министър предстедател, ще бъде чист човек леко обвързан с ДПС но не политик, ще бъде покрепен от всички без ГЕРБ. Доган и Радев ще редят кабинета като ще получат малка част от баницата Слави, Христо и Мая !

44

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикИ аз това искам, но едва ли ще са толкова прости и алчни...

43

какъв

преди 3 години

премиер ще е Славчо,той не може да върви,винаги го подпират,така ще е сега ковид утре ще е дископатия и какво ли не,белото здраво го е изтряскало,изглежда ката Тутанкамон.

42

Анонимен

преди 3 години

Част от народа е с перманентно слаба памет и ограничен интелект, което се оказа решаващо за присъствието на ИТН, ДБ и другите в дъното... в парламента.Затова ще има нови избори.

41

доктор

преди 3 години

Плюете по Бойко срещу вятъра и се намокряте. Злобата води до заболяване на главния мозък. Вече имате видими синтоми.Бойко ще ви гледа сеира.

40

Анонимен

преди 3 години

Самата идея , че може да се раздават депутати е просто потресаваща!!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

"Слави загърбвайки герб пак потъпква волята на народа"Ам... ко?

38

Анонимен

преди 3 години

Тролчетата знаят че храня обилно Боци, обаче алтернативата много рехава :)) Боко требва да излезе от филма, иначе само подигравки :))) Като почнем със Караянчева и стигнем до Горанов дето забраил некакви си 700 милки, Мишо Бирата, кюлчета, евраци и т.н....Разбирам че нема жена, нормално е да го омая "Мата Хари", да си хване гадже, да смали малко мутренското си поведение, народа се смее и плаче едновремено :)))

37

САМ С/У ПУТИНИСТИТЕ!

преди 3 години

Всичките партийни главатари, показани на снимките са путинисти, мразещи НАТО и ЕС, борци за мохамеданска Евразия. Българите ще осъзнаят грешката си и скоро ще я поправят, защото са интелигентен европейски народ.Така славният Бойко Борисов, много скоро ще се върне във властта на бял кон, а путинистите ни с феодалното съзнание ще отидат на бунището, нищо, че Нинова и Радев сега бързат да съставят нов кабинет...

36

Жалко, но факт

преди 3 години

Единственото сигурно е че ще са с няколко хилки месечни заплати , служебни коли секретарки , командировъчни , ведомствени апартаменти на които ще платим ремонти са стотици хиляди и тн и тн.

35

Анонимен

преди 3 години

"Знаете ли какъв престиж, каква гордост, носят пред приятели и роднини, пред бивши гаджета ако щеш? Как почват да те гледат в родата? Какви възможности отварят?"Не за всички. Много хора го виждат като морално и духовно падение!

34

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов няма да предложи себе си за премиер.