61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБре, бъдещето сами ще определят! А кой управлява човешкия живот?

60

Анонимен

преди 3 години

До МдааМдаа ... серизона му е диагнозата. Свободен. Не иска да бъде ориенталско селянче, което пуца по 2 литра ракия всяка вечер, да препадне на дивана, но не и преди да набие два туката на жена си.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Та, питам младите кухи *** ли ще ми определят живота?А бе, като дъртите тикви какви успехи имат - най-бедната и кжрумпирана страна в ЕС и изостахме и от Румъния, едва ли имат право да дават ъкъл и да се репчат. Че сегашното положение е тяхно дело.

58

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли е срам вие искате да се подиграете с последните мислещи хора и ги направихте врагове на за това че са гласували против Бейко. за честност и прозрачност за спиране с прането на пари леле

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А мерси ти си никой ние сме бъдещето и сами ще си го подреждаме."Хубав начин на мислене, но бъдещето ти е откраднато. И не, не съм Грета. Бъгещето ти бе откраднато на поне 4 пъти в последните 30 години.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Учиндолският няма музикално образование, това че си купи дипломата не го прави образован, пак си остана същият про**стаж. Ама явно и ти си от тези които мразят да четат и помнят. Пусни си чалгата и пий пърцуцата.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60 Хахах ... Каот КТБ, дето тактично фалира ама в най-подходящия момент, да събори Орешарски, а после ни говорят, как изтървали мустака, с който Бойко и Пеевски се прегръщаха.

54

Анонимен

преди 3 години

До 31. Ами младите ще си определяме бъдещето. Ние ще създаваме семейства и ще раждаме бъдещото поколение. А ти кой си и за какво се бориш. За салатката и ракията ли. Аз съм на 22 години ти ли трябва да ми определяш живота за бъдещите 60 години които имам да изживея. А мерси ти си никой ние сме бъдещето и сами ще си го подреждаме. Не искаме като майките и бащите си да живркаме в мизерия а некаква тиква на 61 години да ни казва как да живеем. Ясно ли ти е или като в мъгла.

53

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕ"... Чалга от 20 години ."Пич, то преди 20 години чалгата тепърва беше в разгара си, ти ми каваш, че нямало от тогава.

52

до 59

преди 3 години

на теб не само,че ти тече мозъка той се изплисква и главата ти остава празна

51

Анонимен

преди 3 години

До Картинка 54Ок. Обясни ми как някой, нещо е показал от чужбина? Гласували са 150 000 души. 220 000 българи има само в Англия. Общо, има поне 2-2.5 милиона души, дето са навън, включително и наследници, дето може да вземат паспорт за 1 месец, ако желаят. А после, от тея 150 000, само 30% са гласували за "Слави". Ти изкара осъди 2.5 милиона, на базата на решението на 50 000 ... ЕВАЛА! И псоле се чудиш, защо всеки те гледа, все едно си ненормален.

50

Бай Шиле

преди 3 години

Тия дето са на хранилка на тиквун са пощурели, направо умирам от кеф.Свърши папането за тия от тях къде нямат акъл за 2 стотинки.Ключовете за джипката да се врътщат и марш вкъщи!!!Няма вече Боколандия, народа се събуди!

49

Анонимен

преди 3 години

Кръв ще акате вие с чалгарско правителство и фалирали банки.

48

до 37

преди 3 години

Падна митът, че на Запад изтичали мозъци. Изтичат болни мозъци облечени с евтини анцузи.Изтичали на Запад, а гласуват за комуниста Славчо. Що не търсят промяна и изгода на Изток.

47

МНЕНИЕ

преди 3 години

Пичове и Пички , мислите се за млади и Чалгари ?Гласувахте ли за Слави ? Чалгарите са Стари Хора и са в Историята .Младите гласуваха за Слави - няма Чалга от 20 години .Само ви Напомням че одъртевате и трябва да мислите за Пенсия и НОИ .

46

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОАми я се огледай, ти да не си в кома, мутрите не са вън,Мутрите са Вътре, да не отваряме пък въпроса за сестра Галева-Мая Костинбродска и Учиндолската Мутра

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Преди време си мислех, че най-смешно е да се делим "София vs Провинция", ама после видях, че се делят "Хасково vs Стара Загора", "Надежда vs Люлин" и па в кварталите са блок 105 срещу блок 106 ... Ужас ...

44

Анонимен

преди 3 години

Кръв акат гербавите...Знаят, че ги чака съд и дранголник.

43

Хе хе

преди 3 години

Бойко беше качен и свален от чалгарите. Не се оплакваха като гласуваха за тях.Сега кой ще е виновен? Станишеф?

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"учиндолския" има класическо музикално образование, а чалгари са българите. Ако българите не слушаха чалга, сега Слави Трифонов нямаше да милионер и водач на втората политическа сила на чалгарския народ, ами щеше да свири Вивалди за мизерна заплата в някой провинциален симфоничен оркестър. А факта, че го нападаш на произход, показва точно кой е с манталитет на чалгар и е още едно доказателство защо в България с чалга може да успееш.