15

антитерорист

преди 16 години

Черен терор...бял терор...Дрън-дрън!

14

Elena

преди 16 години

И преди години тези турци взривиха вагона за майки с деца. Имаше много жертви и все млади жени и бебета.Тогава не се говореше много, но ги хванаха и осъдиха на смърт. След 10 ноември Доган им вдигна чешма, та да ни напомня как ще продължават да ни убиват, докато ни претопят напълно.

13

преди 16 години

Това ли успяха да измъдрят, глупости на търкалета, да терористична небрежност и безхаберие от страна на БДЖ така по ще се съглася, няма нужда от театри нека поне достойно да си понесат отговорноста а не като типични мижитурки да се опитват да мажат очите на хората със скалъпени теории.

12

преди 16 години

и без параноя, конспирология и болен мозък впечатлява поредно събитие пред празник, нема съдба, божествена намеса,те са бягство от реалност, първи път е случайност, втори е съмнение, три и нататък поредна проява

11

HHL

преди 16 години

По време на "Възродителния процес" дори на запалена кофа за смет се изсипваха ДС,НМ и Пожарната,правеха се огледи,вземаха се следи....Може ли сега,при 9 загинали, да се изпрати на място за оглед дознател (ка),който няма необходимия капацитет за разследване на такива произшествия?!*** работа,господа от МВР,***.

10

Анонимен

преди 16 години

Така е. Прав си. Това си е акт на чиста българска немърливост. Незнам колко хора пътуват нощно време с влак и дали някой от всички е запознат с положението. Младите хора, пият и пушат във влаковете. Кой му пречи на някой да се напие. Заспал с цигара в уста и хоп. Хайда на пожара. Жалко само че заради поредния акт на българската немърливост загиват хора. При това пак млади хора на възраст между 19-25г. Всичките мерки които нашите УПРАВНИЦИ, ще вземат няма да оправят човешката Простотия.

9

go60

преди 16 години

за да празнуваме 3 март в кръв. Мамицата им чифутска...

8

ako

преди 16 години

I kriminalno motivirania atentat moje da se nareche terorizam. Ima umishlen palej no ne e nacionalistichno ili religiozno obusloven, a mai-poveche e kriminalno obusloven - direktor na arhiologicheski muzei- multimilioner fen na antiki - lovna drujinka - mafia

7

autumn

преди 16 години

Ми докато си седим на и си казваме, че нищо не можем да направим, а ония *** от тройната конспирация са още на власт, така ще е ... Не трябва мрънкане, а действия ! Голямо стадо сме ей... Сигурно още ще ни взривяват и след 2-3 седмици ще е забравено.

6

Българин

преди 16 години

съставиха анкетна комисия с председател - член на ДПС??? ЗА никого не е тайна, че не някой друг, а техни хора биха предизвикали подобен атентат точно преди 3-ти март!!!!! Не е ли съмнително, че само българи са жертви на пожара, при положение, че влакът пътува към регион, пълен с турци!!!!!

5

н

преди 16 години

Може този експерт да е прав / ВСЪЩНОСТ ДАНО ДА НЕ Е! /, но се съмнявам, защото ние Българите обичаме "Теория на конспирацията" и все търсим "под вола теле"! Според мен този пожар е нещастен случай от чисто българска немърливост!

4

фесовете - във Чалмо

преди 16 години

това не е никакъв СРЪБСКИ, а жив ТУРСКИ терористичен акт,

3

aNS

преди 16 години

Това е терористичен акт от Сръбска страна,отмъщение за това че България признава община Косово за държава.И още ще има.

2

Илиева

преди 16 години

ще се заловят ама на куково лято - та нали те са от хората на така наречената ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ = най-голямата злина за България

1

tanselbg

преди 16 години

Ако наистина е терористичен акт, просто немога да си представя що за хора са тези, които са го направили. И ако наистина със сигурност е терористичен акт не е проблем да се заловят извършителите