212

до 239

преди 3 години

Цитирам журналиста Стойчо Керев. Той е записал последното интервю. Слушал съм го над 20 пъти. Когато имате време чуйте и ще видите истината какво се е случило.

211

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов вече не олицетворява нищо европейско, най-обикновен БКП кадър от 90-те защитаващ руските енергийни проекти и корупцията

210

Анонимен

преди 3 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия!Русия осигури своята пълна селско стопанска независимост. Банани и много селскостопански култури не растат в Русия, но с това което расте там, Русия може да обезпечи изобилно изхранването на населението си.

209

Анонимен

преди 3 години

От тия, дето ни предават на американците кога ще се възмутят? Такива прокуратурата няма да посмее да преследва.

208

Анонимен

преди 3 години

Само преди 20 години за Русия беше трудно да си представи, че бюджета и днес ще зависи само 30% от износ на нефт и газ, докато САЩ са зависими на 38% от износ на нефт и газ и се борят със зъби и нокти на осуетят Северен поток 2.

207

Анонимен

преди 3 години

И така Гешев по един или друг начин убива Христо Ясенов, Сергей Румянцев, Йосиф Хербст, Никола Вапцаров, както и ред други представители на българската интелигенция. Живков е смятан за "кундурджия". ;) Това му помага и в борбата за партийна власт чак до 1989г. Ние се надигнахме на 14.12.1989г. и вярвахме, че сваляме Живков. Но сега след време разбираме, че всичко е било планирано. Живков го свалиха вътрешни хора от БКП. Обещаваха промяна и направиха подмяна.Опозицията не е алтернатива.

206

До 217

преди 3 години

А за Атака кво викаш?

205

до 239

преди 3 години

Тодор Живков - последното интервю (1997г.) Тодор Живков ни отваря очите, макар и от гроба. Това интервю трябва да се гледа от повече хора. Той е един български Клавдий, който чрез мимикрия успява да се спаси от царизма от 09.Юни.1923 до 09.Септември.1944г. Суперполицаят Гешев казва: Ще обера кадърните ви хора и ще ви оставя кундурджиите да видите как се управлява с кундурджии!" Тук ще получите отговорите, които задавате защо и къде сме били преди години.

204

Анонимен

преди 3 години

226 САЩ са приятелска страна и по линия на НАТО, не сравнявай с агресивна Русия, която е заплаха за България. Това, бе гласувано и в българския парламент.

203

Анонимен

преди 3 години

218 Да, но днес, всички тези държави казват"добре, че тогава приеме България и Румъния в ЕС". България получи много похвали от Брюксел, както и финансова помощ, в милиарди, безвъзмездно и със изгодни заеми. Нещо, което от Русия никога не сме видяли, само унижения и грабеж---А защо когато бяхме с Русия бяхме космическа страна с развита икономика сред 30те най-развити икономики, а със САЩ и ЕС сме първи по смъртност в света, икономика нула и 85% от населението живее в бедност?

202

Вирус

преди 3 години

Министър Екатерина Захариева не е права в този случай, защото задържаните *** все още живеят в 60-те и 70-те години на миналия век, но от време на време някой трябва да ги събужда, арестувайки ги за подобна дейност.Ако бяха шпиони на ЦРУ или ЕмАйСикс НЯМАШЕ да имат никакви проблеми, защото ще са под яка протекция на братските разузнавателни сили.Къф майтап. Егаси шпионите - пълни каруцари. Такива беха и такива останаха.

201

ЕС и НАТО

преди 3 години

България - просякинята на Европа!

200

Анонимен

преди 3 години

Само е единствено лустрация ще спаси България.

199

Анонимен

преди 3 години

218 Да, но днес, всички тези държави казват"добре, че тогава приеме България и Румъния в ЕС". България получи много похвали от Брюксел, както и финансова помощ, в милиарди, безвъзмездно и със изгодни заеми. Нещо, което от Русия никога не сме видяли, само унижения и грабеж.

198

Анонимен

преди 3 години

Руската БСП е българската БКП.Тодор Живков ясно го казва в последното си интервю през 1997г., че БСП е БКП.Само е иденствено лустрация ще спаси България. Излезте на 4 април и направете лустрация на БСП! Така малките партийки няма да се докопат до НС.В момента има над 30 партийки чакат да влезнат в НС и да закопаят България.

197

Словянин

преди 3 години

Захариева просто не е българска министърка.

196

Капиталист

преди 3 години

Демокрацията и капитализма с най-добрата система, но комунистическите предатели му пречат да се развива!

195

Вирус

преди 3 години

"Само *** би се оженил за рускиня."------Рускините:За секс - да! За женитба - не!Златно-платинено-диамантено-хайверено правило: "Всеки решил да имигрира в Русия, ТРЯБВА да бъде освидетелстван от веща психиатрична комисия!"

194

Анонимен

преди 3 години

"Възмутена съм от поведението на българите, които са предавали страната си."--Ами не е ли правилно първо да ДОКАЖЕТЕ, че са "предвали" страната си, пък после да го удряте на морал, а? Кой продаде територия за УСА бази? Тези ли, които "оплаквате" сега?Кой набута България в НАТО и ЕС, без да се интересува от мнението ба българите?Кой сключи заробващите договори с УСА Мариците или Дънди?Обаче, подскачаш от радост всеки път, когато те почешат англосаксите под цветната ти поличка!

193

Въпрос

преди 3 години

Американците които влизат в България ходят кандидатстват ли за визи и ходят ли на интервю в българското посолство, или си влизат свободно в България като че ли им е бащиния?