101

Анонимен

преди 3 години

Целият народ знае,че баце е мафиот,само в Брюксел ни чули,ни видели,ни разбрали.Защо ли?

100

Анонимен

преди 3 години

До 98Ти къде го видя дядо ти бойко без охрана?

99

Анонимен

преди 3 години

А не го ли попитаха откъде са пачките и златото в чекмеджето?Щото ние знаем,че не само това чекмедже е пълно.

98

Анонимен

преди 3 години

Понеже вожда споменава Сапард да постна заглавие от миналия месец-Делото САПАРД срещу Марио Николов прекратено поради изтекла давност.Всички подсъдими по делото ги оневиниха. Какво ми се хвали,че парите са освоявани. Освоявани от Марио Николов и всякакви Мариовци които дават процент на управляващите,за да не ги закачат. Защо думичка не отронва за този скандален случай. Прикриваме ли нещо?

97

Оракул

преди 3 години

Щастливото число 7 носи победата на Борисов! Съчетано с дата 4... 7Х4=28...!За ужас на освирепелите от глад за власт и кражби ***!

96

Анонимен

преди 3 години

Е това вече граничи с фантазията.При толкова много злоупотреби да няма нито една грешка или нашите са много изкусни лъжци или проверката на ония е била проформа.

95

Анонимен

преди 3 години

Е как да има грешка като има ресто и за тях! Щом търпят такъв като теб значи има келепир и им е през дедовия за нас!

94

Анонимен

преди 3 години

До 100 Миналото лято на протестите предполагам е чул песните за него.От тогава обикаля забутаните села и не е ходил на работа. В неделя ще му кажем какво мислим за него

93

V

преди 3 години

,,Мисията на европейската ракета носител Вега се провали, след като осем минути след изстрелването й тя се отклони от траекторията,, - На калпавия съюз космоса му е крив .А тоя козирува на тия а не на нас.

92

Анонимен

преди 3 години

Като толкова много искате да обиждате в интернет анонимно и седнали удобно на диваните си в сайт с поле от коментари без верификация - ЗАЩО НЕ ОТИВАТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Защо днес не бяхте с онези 25 метежника и трите майки на Манолова пред дома на Борисов?България е малка държава. Няма нищо скрито и когато се говори нещо - идете и го кажете в очите на хората. В коментарите е излишно да се карате. Идете и кажете на Борисов какво мислите! Борисов се движи без НСО.Идете и кажете!

91

Анонимен

преди 3 години

Министърката на земеделието каза да внимават да не разберат какви нарушения правят. Въпросната калинка ще бъде арестувана ако стъпи в Брюксел, предполагам

90

ДемократиченДиктатор

преди 3 години

До 94. Я кажи тогава Караянчева, защо се снима в кварталанта кръчма до бюст на Сталин и комунистическото знаме

89

Анонимен

преди 3 години

Другата седмица по това време Борисов, Цацаров Гешев и няколко милиона в брой ще започнат да се крият както Садам Хюсеин се криеше от американската армия. Доживотен затвор за Борисов, Цацаров и Гешев!

88

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко...тренира за след...изборите,когато сдаде власта.Тогаз ще има да се...обяснява на когото требе,сега да не ни занимава с неговите...свободни съчинения.

87

Тонката

преди 3 години

На 4 Април,ако Бойко както обикновенно пак напляска опозицийката с дебелия пожарникарски маркуч то значи изборите са нечестни:):):)

86

1280

преди 3 години

4/4, около 23.30. Герб са спечелили 64% от вота. Социолозите са в шок, черепа прави извънредно обръщение във фейсбук, обаче триото вече е соло и никой не го чете. Мая плаче пред буса на майките и моли да я пуснат на топло, но там вече се е наместил бай Шиле, който реди схемата с 5 те места на има такъв *** народ. Млади социалисти издирват Корнела за справка, но тя се е покрила с парите от касата, а това вече нервира Р.Овч. Фигуранта чисти зъбите от косми и се готви. Само Гешев тихо чака...

85

Бройко Чекмеджиев

преди 3 години

Моля, мойте *** за повече активност

84

Анонимен

преди 3 години

Истински медвед.Но в бъдещото правителство бих искал да има министри примерно на културата-Йордан Камджалов,доказал се не само на сцената на читалище Светлина,като някой си Банов.Теодосий Теодосиев,обучил достойни медалисти на международни състезания и интелектуалци от този сорт.

83

Анонимен

преди 3 години

Тоя все повече мяза на бай Тоша.И след седмица ще гледа като него на 10 ноември 89

82

Анонимен

преди 3 години

Алоооо вие чекмеджетата все в първи клас стоите!