132

до 30

преди 3 години

питах те, защо държиш толкова да гледаме Русия.Как разбра че се справят, от руската медийна пропаганда ли. Разбира се че щом произвеждат три типа ваксини, пропагандата ще тръби че всичко е шампанско и рози. Дай да видим отличниците в справянето, Австралия, Ю Корея, Япония, Н. Зеландия. Ставаш смешен човеко, Кажи си източника на информация. Някоя световна публикация, която разяснява руския модел. Ето за ваксината им имаше такава публикация с положителен отзив. Путин колко ваксини би ти дал.

131

Анонимен

преди 3 години

до 141 може и така професор, математик, професор, математик

130

Танчо И.Г

преди 3 години

Поредния професор по лъжи

129

Зaпознат

преди 3 години

И ние бая време ще трябва да лекуваме травмите нанесени на хората от др Менгелета като теб.

128

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРусия НЕ СЕ СПРАВЯ с вируса,---В Русия може да се ваксинираш насвсякъде само с паспорт, дори в мола, и при това са ваксинирани само 5% от населението - всеки се ваксинира по желание, няма натиск и ковид сертификати, всичко е отворено и работи, няма локдаун, икономиката работи. На запад ваксинирането е стигнало до 50% от населението населението, и мерките стават все по жестоки, а полицията бие с палки несъгласните с меркити и локдауна - за какво се ваксинирата тогава - да ги бие полицията!

127

Анонимен

преди 3 години

Балтов е прав, че поведението на хората е неразумно.Неразумно беше да отварят училищата.Неразумно беше да отварят заведенията.Неразумно е да се ходи до Занзибар и Малдивите по време на пандемия.Що не си *** на своя отговорност, ами си търсите оправдание, бе, ***+умници?!

126

КПП

преди 3 години

В деня на изборите се очаква пика, на пика. За да ни предпазят от заразата, очаквам да сложат КПП-та на изходите на големите градове.

125

Анонимен

преди 3 години

Балтов, в затвора ще ви наредим - професор, необразован, професор, необразован.

124

Анонимен

преди 3 години

Хора, гласувайте за Мангъров и АБВ!

123

Анонимен

преди 3 години

През изминалия ден в Русия са открити 9 221 нови случая на коронавирус в 85 региона. От тях 12,7% нямат клинични прояви на заболяването. Регистрирани са 393 смъртни случая. През деня в Русия 10 881 души са се възстановили напълно.В Англия на глава от населението са два пъти повече.

122

Знам!

преди 3 години

Знам за случай, при който човек почина около седмица и нещо след поставяне на ваксината на Астра Зенека от... Ковид.... ????

121

Анонимен

преди 3 години

Колко познато - ГЕРБ и тук се провалиха.

120

game of magic

преди 3 години

Бонджорно фармамафиозо,ваксина нещо не е в ред,съсирек праща те във гроба,а Поп накрай ще те опей.

119

Анонимен

преди 3 години

Ваксината АстраЗенека е продадена на ЕС за по 3Евро.За България 4милиона дози струват 12милиона.Каква търговия ще правиш като на другите държави АЗ продава на 5-6пъти по големи цени?В ЕС АЗ е доставила само 30милиона дози и не се противи много на раздухваната истерия против ваксината за да може да продава на реалната цена на други държави.Китайската ваксина с която ваксинира Сърбия струва 68$ при 50%ефективност.Сърбите отказват ваксината и затова я пуснаха за чужденци да не пада %

118

Анонимен

преди 3 години

Вие не лекувате, а наблюдавате. То там е проблема.. най много нещо да *** и да уморите някой

117

Анонимен

преди 3 години

Русия НЕ СЕ СПРАВЯ с вируса,Справя се Китай.Когато една цивилизация умира, това е ЕСТЕСТВЕН процес причините, за който са залегнали преди столетия.Начинът на мислене на европееца НЕ МОЖЕ да се промени.Европейците са като банкрутирали аристократи неспособни да променят живота си.Няма го вече Старият свят, в който "Разделяй и владей!" беше работеща формула!Агонията ще продължи по-дълго единствено заради амбицията на Китай да покори ЕС.Китай поддържа ЕС със заеми за да се гаври с него.

116

Да бе да...

преди 3 години

Февруари месецБорисов: На 1-ви всички кръчми да отварят кепенците! Ясно ли е?

115

Анонимен

преди 3 години

Балтов проблема не е от неразумното поведение на хората, а от липсата на здравеопазване в България.Само прибирате месечни здравни вноски, а насреща нас обвинявате!Хайде по леко с обидите и поставяне на всички под общ знаменател.

114

Анонимен

преди 3 години

Дядо Коледа вземи ме,там на Север ти при вас,че остана ли загивам,от сърце те моля Аз !Със ваксина...без ваксина,с куп мутации безчет,тръгне ли веднъж съсирек,Поп ще идва да ме пей.Дядо Коледа Снежанка,медсестра ми назначи,с нея карантина всяка,по така ще издържим.

113

Лекувате

преди 3 години

последиците от неразумните мерки на правителството!