92

Подкрепям

преди 3 години

Локдаун от 10 дни е недостатъчен според вас разбира се, но не прекалявайте. Мисля че 14 дни обаче са повече от достатъчно, точно до 04.04.2021 г.. Тогава освен ново правителство, ще има нови директори на болници и най-важното нов НОЩ. След това Гешев пада, а прокурора се избира от народа, на избори!

91

Леша

преди 3 години

До 95Ти на помощи ли си ве ленятй? Ваксинирайте първо лентяите. Искаш социални помощи - инжекцийка.Пропаднаха българите, нищо не става вече от вас. Стоите и чакате държавата да ви храни.Българите в България сме не повече от 1 милион, дригото е материал. На инжектиране! Казах!

90

ВЪПРОС

преди 3 години

Кунев , Кога ще започнете Ваксинация с Ваксина ?Не ме интересува КОЙ от ГЕРБ е взел комисионна за да пробута в България Астра Зенека .

89

Анонимен

преди 3 години

До I choose Corona 94ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ Е САМАТА ИСТИНА!-----------------А КОРОНАТА Е СМЕШНА НАСТИНКА!!!ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ ЛИКВИДИРАТ ПАЦИЕНТИТЕ СИ ЩОТО ИМ ПРЕДПИСВАТ АНТИБИОТИЦИ ОТ КОИТО ИМУННАТА СИСТЕМА ЗАСПИВА И ТОВА ВОДИ ДО СМЪРТ НА ПАЦИЕНТА !!!----------А ЛЕЧЕНИЕТО Е ЕЛЕМЕНТАРНО!!!ЕДИН ПРОПОЛИС ТИНКТУРА 3 ПЪТИ НА ДЕН ПО 50 КАПКИ В 50МЛ ВОДА ПРЕДИ ЯДЕНЕ 1 ЧАС! ПРОПОЛИСА Е МНОГО СИЛЕН АНТИСЕПТИК И ВИРУСА НЯМА ШАНС ПРИ ТОЛКОВА МНОГО АНТИСЕПТИК В КРЪВТА!

88

Анонимен

преди 3 години

По-добре хората да имат естествен имунен отговор, вместо да рискуват с разни адено ваксини.А това означава никакво подчинение на мерките, да си живеем живота както го живяхме преди февруари 2019!

87

Нормално.

преди 3 години

Естествено, че ще е 20 дни... Поне!

86

Анонимен

преди 3 години

До ЛешаМай имаш съществена правописна грешка, а който греши може би в ада ще гори хи хи хи..

85

I choose Corona

преди 3 години

Ако трябва да избирате между ваксинация с Астра Зенека и да се заразите с вируса, то по-добре да се заразим с короната. Поне знаем, че на 99.9% ще оздравеем и няма да получим тромб в мозъка, белия дроб или сърцето.

84

тнкюф@кю

преди 3 години

Разбира се поне 2 месеца, през това време сметките банки си вървят ам ние сме спасени благодаря

83

Анонимен

преди 3 години

Всички във всички градове трябва да протестират яко! Те никога няма да премахнат никакви мерки и никога няма да отворят! Това е лъжа и измама мошеничество! Осъзнайте се!!!

82

К 19

преди 3 години

До леща, ти да не си от оная червивата печално известна леща, дето я раздаваха на бедните хора имащи право на помощи дето и на чужденците раздават ваучери а българите се изкривиха на 3.14 да мъкнат проклетите помощи, *** не ти ли е неудобно бе зло и неудошевено същество. .

81

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Мерките ке...паднат,кога Боку...падне.

80

Анонимен

преди 3 години

Избори не знам дали ще има след 30 год дебилокрация ог 28-а икономика сме на 134 място в света Хилърица като идва каза на тази Територия най-много 5 млн човека. Да виждате смъртността да намялава, няма и да видите.

79

anonimen

преди 3 години

Как само лъже нищожеството.Всяка дума на НОЩ е лъжа!кунчев,я кажи за малките момченца и бонусите от сзо?Много си тих по тия въпроси.А с мутафчийчето какво ще кажете за мократа поръчка за Милен Цветков?

78

вдигайте се вече GB

преди 3 години

Всичките са корумпирани червеи. Фашисти. Това не е кампания за здраве и живот, а организирана фармако-политическо-финансова война срещу хората!Цяла Европа е в бунтове и готовност да защити бъдещето си, а тук дрямка!

77

Анонимен

преди 3 години

Избори едва ли ще има но каква ли е ползата от това, чума ви тресна изедници ниедни крадливи лъжливи мързеливи и горделивци..

76

Леша

преди 3 години

Да се ваксинират първо лентяите на социални помощи!

75

Истукан

преди 3 години

Ако ги съставят да връщат пари, ще отидат по дяволите тези изтрещели герберасти.

74

Нане

преди 3 години

Море коте та дрънка е...От мен да го знаж!Свикнало е наопаки да оди...***, ще го вкарам в правата вяра...АкУ го набарам...

73

Анонимен

преди 3 години

Докато България не стане 5 милиона няма да се спрат. За другите държави също се отнася.Планирали са масово сваляне на стандарта на живот и намаляване на населението в белите държави. За американците са предвидили поне 50% редукция на БВП.