19

преводач от немски

преди 3 години

три добри години... gut drei Jahre == повече от три години

18

Анонимен

преди 3 години

Като друго не могат, да мразят. Това им е смисъла на сърбомакедонщината.

17

ДДРОнег

преди 3 години

И к'во пра'йте, герберски калинки, за да поправите тази несправедливост към Българския род !!!Какви държавнически ходове предприехте и с какъв успех се увенчаха те ???!!!МАй с ник'ви, а !!!

16

демек

преди 3 години

Мразете си своето не братушките

15

Анонимен

преди 3 години

Лельо Катя, време е български мъж да заеме тази позиция и да работив върху нещата с Външно Министерство, не ти отива,леличке тая работа, дрънкаш само общи приказки, а на дела - нищо!

14

Анонимен

преди 3 години

еми пренаписват, явно знаят, че скоро няма да има България....

13

Анонимен

преди 3 години

Историята се пише от победителите, а победители са македонците, докато ядохте и пихте със Заев и се фръцкахте насам-натам. Македонските политици отстояват своя национален интерес а вие отстоявате Брюкселския национален интерес.

12

Анонимен

преди 3 години

Аиде веднага да се насочи вниманието към макетата да оставим русия

11

Анонимен

преди 3 години

празни приказки на спаружена локумка

10

1

преди 3 години

До професор пръцЦ, прекалено меки са, защото знаят, че срещу себе си имат истеричната СМ държавна пропаганда, направялявана от сръбско-руската ръка и се надяваха, че с убеждение ще постигнат повече (точно както Запада се заблуждаваше, че с убеждение ще успее да убеди комунистите за реформи). Всичко това се оказа илюзия и сега се налага да се "реже сурово месо".

9

Анонимен

преди 3 години

Целият свят е за пренаписване. Много далече стигнаха с игрите си всички

8

tyo

преди 3 години

Същото направиха и в Банско. Взеха всички песни и традиции от околните градове. Даже са им малко и си създават и нови традиции

7

професор пръц

преди 3 години

Нашите политици са прекалено отстъпчиви и нерешителни по темата Македония...Това е така защото искат пак техните фирми да строят пътища,магистрали към Македония...Изобщо гледат първо своята изгода...От пътища и магистрали се печели,но дано не предадат националните интереси...Няма такова нещо македонски българин???Гоце Делчев се е декларирал сам като българин,човека саг го е твърдял,защо слагате македонски???Не преиначавайте,не шмекерувайте...Александър Велики македонски грък ли е?

6

Анонимен

преди 3 години

До А ВИЕМи ТЕ сключиха договора от 2017, а лично аз многократно съм чел за проблемите, които ни създават северномакедонците оттогава.ТАМ са, където трябва да са, но като не ще, не ще!

5

Анонимен

преди 3 години

Стига ***, вие ни затрихте

4

GB

преди 3 години

Какъв е този черен кожен костюм? Тази от Червените фенери ли се връща?Македония ни е най-малия проблем в момента.

3

А ВИЕ

преди 3 години

КЪДЕ БЯХТЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ???КОЛКО ПЪТИ ВАШИО ВОЖД ИПАДИШАХ СЕ БАЦКАШЕ ПРЕГРЪЩАШЕ СЪС ЗАЕВ И ДРУГИ?ВИЕ ИМ ДАДОХТЕ ВСИЧКО ТОВА НА ТЕПСИЯ. ТОГАВА БЯХТЕ ДОБРОТОЧЕНГЕ СЕГА СТЕ ЛОШОТО. КАКТОВИ ОТЪРВА.

2

Анонимен

преди 3 години

Македония беше продадена за едно шише ракия , един буркан кисело зеле и едно парче сланина от най-големите предатели в българската история Георги Димитров и Васил Коларов, такава държава и такъв език никога не е имало Македония е изкуствено измислена държава след втората световна война от Тито и руснаците, там населението винаги е било българско и албанско, такъв народ като македонския не съществува , българите са били презирани и погубени и сега някакви "македонци" ходят и се представят за нас

1

Ммм

преди 3 години

Пълен локдаун за тия от цяла Европа.