34

Expert

преди 3 години

Добр утро, зомбита! Как е, страхуват ли ви? Мишкувате ли в панелните си гарсониери в очакване на поредната сводка за заразени и умрели? Слагайте маските, два броя и мълчете. Пуснете си ТВ, ужасени в очакване на поредния локдаун.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Как са тромбоцитите на ваксинираните, някой да каже?"При всички случаи са значително по-добре от тромбоцитите на заразените.

32

Анонимен

преди 3 години

Как са тромбоцитите на ваксинираните, някой да каже?

31

Анонимен

преди 3 години

Не може да смятате ....22,3 % са ковид положителните.Румен Радев и БСП са виновни.В русия Путин отмени парада на победата, заради ковид, но Радев и БСП все напъваха, да съберат народ на Шипка.Повечето заболели са русофили и бесепари ....хак да име русоробството

30

До №28

преди 3 години

До АнонименСтига си писал агитации,бе човече найвно.Хората имат все още глави на раменете си.Ако нещата продължават така в България,скоро по линия на ГЕРБ ще ни раздавате въженцата за бесене.

29

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

Одобрявате ли затварянето на заведения, училища, детски градини, молове и други? ДА + НЕ -

28

Анонимен

преди 3 години

Как са погребалните агенции? Има ли места в моргите?Питам за една позната.

27

Анонимен

преди 3 години

До ДемократМного съжалявам, но за два месеца случаите ще намалеят и без локдаун. Ходът на епидемията е такъв, както се казва. Ама идеята би следвало да е малко по-различно. Точно сега затварянето има смисъл, защото има ваксини. Затова намаляването на контактите между хората трябва да спаси не малко животи. При положение, че харата се ваксинират, разбира се.

26

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!САМО БОЙКО БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИ УСПЕШЕН КАБИНЕТ!ТОВА, КОЕТО ГЕРБ ПОСТРОИ, КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ - ЗАТОВА ГИ БОЛИ!ГЕРБ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУНИНИТЕ И ИЗГРАДИХА МОДЕРНИЯ Й ЕВРО ОБЛИК! МАГИСТРАЛИ, ЗАВОДИ, ЦЕНТРАЛИ, ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ - ФАКТ!НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГНА, НАКУПИ ИМОТИ, ЗЕМИ, НОВИ КОЛИ, ЛУКС ПОЧИВКИ, ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ - ФАКТ!ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГЕРБ!НАПРЕД И САМО НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА!НА 4 АПРИЛ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЛОМЕНИ, ЧЕРВЕНО КВИЧЕНЕ!

25

04.04.21г

преди 3 години

Още 15 дни..........

24

Анонимен

преди 3 години

Имаме кворум. Нека надлъгването започне сега!

23

Бау

преди 3 години

В България до момента са поставени 350 702 дози ваксина срещу коронавируса. В Турция поставените ваксини са над 12 милиона. В Сърбия са поставени над два милиона дози, в Гърция 1 345 735, а в Румъния 2 270 124. Българският модел за справяне с коронавируса явно се ползва в Европа и по света. Но се ползва за пример как не трябва да се правят нещата.

22

Още не си се събудил

преди 3 години

До чудна работаВсички, които са за втори дози се ваксинират тия дни.

21

До анонимен №6

преди 3 години

До АнонименТрябва редовно да си пиете лекарствата!В противен случай ще се наложи хоспитализация.Моля да имате предвид,че в клиниките по психиатрия условията са много лоши.

20

Демократ

преди 3 години

Локдаун за -2 месеца би трябвало да намали случаите на заразяване

19

Анонимен

преди 3 години

Не разбираме ...двайсет дни отвориха и болни хиляди ,а за 10 дни затварят и вироса какво бяга ли!

18

Анонимен

преди 3 години

Как сте ковид психари? Лъснахте ли трандафорите и абаносовия сандък? Набучиха ли ви химикалите срещу кашлица?

17

Бау

преди 3 години

Докато премиерът Бойко Борисов и приближените му се чудят как да замажат факта, че се провалиха тотално във ваксинацията срещу коронавируса, съседите не спят. В Сърбия тече усилена ваксинация, а днес стана ясно, че Турция ще получи 4,5 милиона дози от ваксината на Пфайзер (Pfizer) само до края на този месец.

16

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии!

15

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но не ходете при проф. Николай Габровски от Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ. И двамата са изключително арогантни, нахакани и некадърни, интересуващи се само от парите ви.Хора - пазете се