320

До стар набор

преди 3 години

А на кого да чакат да изледва ваксината ?На касапина ?Мноо сте зле бе ,плъхове неуки !Детето ти като се разболее сам ли си го лекуваш ?Сам ли вземаш решенията ?

319

Анонимен

преди 3 години

Ясно е ЕС не иска ваксина на излязлата от съюза държава и с право. Имайте търпение с времето всеки,ще се ваксинира в европейската ваксина. Бързата работа знаете, какво става.

318

Анонимен

преди 3 години

До КосачаВас неграмотниците нищо не може да ви спаси, поради което и никой няма да се опитва да го прави.

317

Тонката

преди 3 години

До Хе ХеТи се зареди с вазелин за изборите,че иначе тегаво:):):)

316

Косача

преди 3 години

UK: 508 Dead And 297,274 Injured Following COVID-19 Experimental VaccinesТова е официална информация от Англия.Нямам търпение да полудеят военните и да започнат да раздават. Само военни оцепници могат да ни спасят от тези сатанисти. Естествено, и ние ще помагаме ...

315

Ристиенин

преди 3 години

Аууууууууууу, чи как така ваааааа.

314

Гроби Таласомо

преди 3 години

До ТонкатаТонка, само това ли можа да роди като контратеза умната ти главица?;))) Как Бойко Чобана, отварал и затварал, уфсети... ***, Тонка, аз тоя занаят го владея йощ, докато Бойко е бегал като селска хаймана с филията с мас по селското игрища. Тогава аз учех, точно тоя занаят, за да не се налага на стари години, да го уча;)))

313

ваксър

преди 3 години

чакайте, нали я бяхте избоцкали вече? Аз доколкото разбрах те спряха употребата само на тази партида, а наш Бочко за да не му казват, че е пълен хаос си спря всичкото...Ех Буци, Буцииии... тоя работа не е като оная работа дето я свърши у варненското езеро!

312

До войн атакист

преди 3 години

На кво си ???

311

Великите нации

преди 3 години

В света ваксинираните са 310 милиона от тях 100милиона в САЩ 60милиона в Китай 30милиона в Англия почти 6 милиона в Израел т.е около 70% само в 4 държави.ЕС има 6% ваксинирани при население 450 милиона или около 27 милиона по малко от Англия.Всичко това поради зависимостта на Администрацията на ЕС от Фармацевтичните компании на САЩ Германия и Франция налагащи СВОИТЕ ВАКСИНИ.Англия която излезе от ЕС ваксинира основно с АстраЗенека и с една доза Резултата заразени от 80 хиляди на ден на ХИЛЯДА

310

Тонката

преди 3 години

Бойко Победоносец,спира,пуска,отваря,затваря,а Фигуранта кара в двора дрон:):):)

309

Стар набор

преди 3 години

Политиците по цял свят чакат някой друг, по-точно някоя Европейска Агенция, Комисия, или някой Институт да дадат становище и вземат решение по важен въпрос. По този начин за евентуални последствия си измиват ръцете и не носят отговорност. Ще кажат после: "Ние се придържахме към становището на ЕМА..."

308

да,да ама не

преди 3 години

До kiroС тая ваксина на Астрата стана като кога Вуте объркал и от пазара си купил сап?+"ун вместо халва; джвакал, пенил се и викал :"Пениш се не пениш, че те ядем! Язе пари сам дал!" Ама май нещо и загоря вече!

307

Анонимен

преди 3 години

НАЙ ДОБРЕ ДА СПРЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВАКСИНАЦИИ ПРЕДИ ДА Е ОСАКАТИЛ НАРОДА. ЩОТО ТИЯ ВАКСИНИ НЕ СА ЗА ДОБРО А ЗА ЛОШО.ВЪРВИ СЕ С ПЪЛНА СИЛА КЪМ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД - ЦИТАТ РОКЕФЕЛЕР !!! КОИТО ДОБРОВОЛНО СЕ ВАКСИНИРАТ ПРОСТО ПРАВЯТ УСЛУГА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ КАТО САМИ СИ НАХЛУЗВАТ ОКОВИТЕ........

306

Чоко

преди 3 години

За тази партида се звае от доста време, че е фалшива. Нашите умници позволиха да бъде използвана изцяло и чак тогава се сетиха да я стопират временно. За тези които се бутаха за ваксини сега остава очакването от ефекта от ваксината, комбинирано със страх от самия вирус. Те така или иначе без втора доза не са защитени. Почвайте с коагулантите, чувам че се получавали тромбози и смърт от инфаркт и инсулт. Е все пак е по-добре да умреш от нещо конвенциално а не от Ковит-19

305

Тонката

преди 3 години

А Фигуранта кво ли си вика сега.....Ех да можех и аз така като Бойко да спирам,да пускам,да отварям,да затварям:):):)Не случайно от далечен Дубай самият Васил Божков отсече.......Фигурант:):):):)ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

304

Активист на БСП

преди 3 години

****** Човек,който убива българи

303

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо нещо тръгна безпроблемно, и Генерал Борисов си свърши работата отгоре му.

302

Активист на БСП

преди 3 години

След като умряха стотици ваксинирани от нея,тоя се сети да я спре ! ***.

301

Лудко

преди 3 години

Спри да ми раздаваш парите, бе ***!!!