44

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев, за външната минисърка подготвихте ли чувал?

43

Анонимен

преди 3 години

Главите трябва да ни уврат на 04.04. Долу мутрите и гробарите от НОЩ!

42

да,да ама не

преди 3 години

Зaтoвa пак зaдaвам въпрoca : Имa ли мaтeмaтик, вируcoлoг, пулмoлoг, хирург, упрaвник, кaнцeлaркa..... НОЩник , кoйтo дa имa пoнe някaквa мaкaр и приблизитeлнa идeя зa чиcлo нa прeкaрaлитe cтрaшилищeтo КOВИД - cимтoмнo, бeзcимптoмнo... вcякaк oт нaчaлoтo нa ПЛAНДEМИЯТA! Тaкa щe знaят пoнe приблизитeлнo кoлкo oт нaрoдoнaceлeниeтo пoдлeжи нa вaкcинaция нa първa, втора.. вълнa! С една или с друга ваксина; с една "игла", две "игли"..! Щoтo нали и зaрaзявaнeтo върви нa вълни, тaлaзи.., мутанти..!

41

Анонимен

преди 3 години

На българин да му увре главата, е като да чакаш да цъфнат налъмите. Никога няма да стане.

40

Пак неподготвен

преди 3 години

Пофесоре (колко си професор не знам, но си демагог със сигурност), по-малко ще са болните ако увре Тиквата. Народопсихологията няма да се промени. Отношението към мерките и вируса не е много по-различно отколкото в другите страни, които за разлика от хвалбите ви се справят далеч по-успешно. Проблемът е в некадърното (или по-точно престъпно) управление. Чудесно знаете, че бум на заразата и ваксинация не вървят заедно, но какво ви пука за умрелите - важно е да сте в джипката.

39

Анонимен

преди 3 години

Австрия е отказала Астра Зенека,защото има смъртни случаи.Но сега ваксинират простолюдието само с тази ваксина,а пфайзерът е за приоритетни групи.Няма значение,че в електронния регистър уж има предпочитана ваксина.Да живей мама Зоя.

38

да,да ама не

преди 3 години

Примера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари!Цяла година водата се загрява бавно! който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!

37

к1

преди 3 години

Професоре, наистина ще има по малко болни , ако ви уврат главите в НОЩ. Ако седнете и анализирате ситуацията и вземете решения на база на научна обосновка. Е пак казвам , ако наистина ви уврат главите . В противен случай пандемията няма да има край и ще влизаме от вълна във вълна о от щам в щам.

36

Venceremos

преди 3 години

Катранджие звучи като учен от Сорбоната :-)

35

Дъ Риал Баче Кико

преди 3 години

Оооо, ти ли си бе Герберсаки приятелю - този дето си експерт на тема хомо сексуализъм. Разбирам те - с жени като Караянчева и Дариткова в партията майка и аз бих обърнал резбата като теб - меки ми герберчо.

34

хух

преди 3 години

този ако му прочетеш мненията последната година ще помислииш, че страда от психично разтройство.

33

Анонимен

преди 3 години

До Мдам..."Наесен започват късните странични ефекти от ваксините."Тези ваксини да не са сезонни? Стига сте плашили хората. Нали същите ваксини са тествани миналото лято. Досега "късните странични ефекти" с хоризонт от няколко месеца вече щяха да се проявят.

32

Анонимен

преди 3 години

Първо на пролет да се избавим от Крадливият вирус,пък после с помоща Божия ще се справим и с това нещо!

31

Барселона

преди 3 години

Професоре,нашите глави увират много трудно,дебелоглави сме.Чета коментари,повечето са конспиративни идеи,или аз ще го прекарам по леко.Няма отговорност да пазиш себе си и околните.Затова сме на последно място в Е.С. Не променим ли мисленето,нищо добро не ни чака.И на мен не ми е кеф да я нося, но щом са казали специалистите,значи трябва да се носи..

30

Анонимен

преди 3 години

Ако ни уврат главите, наесен тия, които се гаврят с нас ще сме ги изритали от властта. Това важи и за подмазвачи и мижитурки като този на снимката. Ако пък ни харесва да ни мачкат, ще продължим да гледаме този турско индийски сериал наречен Ковид и наесен4

29

светнат

преди 3 години

Професоре, пропусна да кажеш, че и джибрито трябва да уври. Без него няма "антикоронар форте".

28

Упс!

преди 3 години

Абе ако ваксините се окаже, че са вредни, тоя носи ли наказателна отговорност?

27

Аз мога да кажа

преди 3 години

2150 нема да имаме никакви болни ако тоя и поколението му не са фактори в държаватаВервайте ми, аре на бас...Важно е ветър да се прави

26

Мдам...

преди 3 години

Наесен започват късните странични ефекти от ваксините. Стой та гледай какъв мор ще настане!

25

Бойко Тиквата

преди 3 години

Моята тиква никога не увира ! Та мислете му , разлабил съм сичко , отворил съм чекмеджетата и ми дреме !