76

анономен

преди 3 години

Позитански ***, днес взехте ли си 40-те лева?

75

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджан раздава народна пара, за да пълни после новото шкафче. Поръчал си е модел с 1001 чекмеджета...

74

цк на бк

преди 3 години

Айде бе,Иванее,кво става с предложението!?Целия форум те чака!:))

73

До Диана

преди 3 години

Решението е просто - ако махнем кoмунягите от БСП И ГЕРБ веднага (барабар с президента), всичките ни проблеми ще се решат - не само половината.

72

гербер

преди 3 години

До Иван. Уф, не си ли разбрал, че това се е очертал като един от най-тъппите коментари. Ами съберете се вие повече и ни надпишете бе. Нали сте много, които са против ГЕРБ, нали вие сте правите? Айде.

71

Анонимен

преди 3 години

Човекът работи!!!Питайте Фигуранта?Ало сайта?!

70

гражданин

преди 3 години

До иван. Ама това е твоето мнение, на червен парццал. Нормалните и разумни хора мислят другояче и то ще се види на изборите.

69

бсп са гадове

преди 3 години

Ама аз мислех, че ще искат точно обратното - да обикаля и се показва, с което да дразни и отблъсква все повече избиратели. Кое предпочитате бе, червеногъзести?

68

Анонимен

преди 3 години

Баратока е стар тарикат.Обикаля маалите и си пазарува гласове. Това чекмедже с пачките затова го е приготвил. От стара коза яре е. *** си е на га.о ветъро.

67

Владо Тролев

преди 3 години

Анкетата на сайта "за кого ще гласувате" дава ясна представа за изборите, за съжаление на платените драскачи герб

66

не съм трол

преди 3 години

До ИванОсвен за Борисов не виждам за кой друг да гласувам!?А тия бози за роби и разни други глупости ги остави!Ако имаш предложение,тогава давай,чакам те!

65

Анонимен

преди 3 години

Пропуснала е да се оплаче и на арменския поп. Заради такива като нея ще ни се смеят и кокошките.

64

Диана

преди 3 години

До До ДианаАко имаш по-добро предложение, дай да го чуем! ББ не е толкова страшен - той е бил "малка рибка" в БКП, не заразен от мегаломанията на "незаменимите" от върхушката там...Само досега ББ беше готов да си ходи много пъти - беше спиран от съюзниците си и др., но общо взето ББ не е болен за власт...Не ГЕРБ са останалата половина проблеми, а състоянието на нещата у нас след прехода на БСП...Нещата, които 30 г. вече не можем да оправим и които 30 г. ни държат здраво за гърлото...

63

пф

преди 3 години

До ТонкатаАми какво искаш от човек с акъл колкото аспиринче!?

62

Иван

преди 3 години

Уоу!!! Не бях виждал толкова много *** да пишат в коментарите. Явно тиквата е включил тежката артилерия и раздава яко пари от шкафчето на троловете. :)Помислете хубаво, тези пари, които ви е дал за да го благославяте, ще си ги вземе с лихвите. Ще си ги вземе от всички вас. Данъците и осигуровките, които плащате ще отидат отново в шкафчето на тиквата.За вас и вашите деца ще остане само робството, което сами си докарвате. Ще робувате на тиквата и мафията. Вие сте си виновни.

61

Тонката

преди 3 години

Дори и децата които не са били родени по това време като ги питаш за Румен Гечев го свързват с банкрут и фалит на България:):):)А Корни го сложила водач на листа в Плевен:):):)

60

лоша работа

преди 3 години

Няма ги савеЦките танкове!

59

До нЕкой

преди 3 години

Коментара ти беше изтрит заради липсата на конкретика за кои кoмуняги става въпрос и *** реши, че пишеш против ГЕРБ - обясних ти го вече, стига рива.

58

сминдух енд чесън

преди 3 години

Че той от години не работи нищо,чуди се как да избегне правосъдието.

57

нЕкой

преди 3 години

Ей червените уж-админчета на днеса.бгЛеко с триенето на коментари