146

Бедняк

преди 3 години

161. Не познавам твойто социално положение, не казвам дали ти вярвам или не! Не познавам и твоите познати, и не съзжалявам. А защо сред моите познати,от които 90% са с академично образование , завършили у нас и в чужбина, работещи у нас и в чужбина, не познавам нито един русофоб? Голяма част от тях даже не са ходили никога в Русия! Темата е деликатна и не се хващай за такива клишета! Нека любовта, респекта, симпатиите, както в личен аспект така и в политическото пространство си останат анонимн

145

Анонимен

преди 3 години

Другаре, забравих да спомена:4% на руснаците са на 145 милиона22% на САЩ са на 335 милиона:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

144

Анонимен

преди 3 години

Другаре: Великата ваксина Спутник регистрирана АвгустВаксините на Пфайзер и Модерна: регистрирани съответно Ноември и Януари.Процент васкинирани в Русия: 4%Процент ваксинирани в САЩ: 22%Въпроси?:))))))))))))))))))))))

143

Анонимен

преди 3 години

Към правителството:Помни, че ти не си счетоводна къща, не си пералня за мpъcни пари. Ти си Храм. От теб изхожда сияние. Дръж се като Храм, моля.

142

Анонимен

преди 3 години

До 324Ваксинирането в Русия е доброволно и към момента всички желаещи граждани получават препарата без никакво забавяне и при това на безвъзмездна основа.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159".Не може да има и не познавам българин , който да не обича Русия по един или друг начин."Това е защото не познаваш никакви българи, а си заобиколен от русофили. Те по дефиниция не са българи.Аз сред моите познати (до един образовани и с добри професии) не познавам нито един, който да иска да има нещо общо с Русия. Даже вече и на туризъм не искат да ходят.:))))))))))))))))

140

Анонимен

преди 3 години

До ХАЙДЕ, ХАЙДЕ"веднага си мисля , че пишат от турското и американското посолство"Не братле , аз съм сигурен ,че е от там.Не може да има и не познавам българин , който да не обича Русия по един или друг начин.Много още центове ще им трябват на русофобите.

139

Анонимен

преди 3 години

Да съберем пари и да купим Спутник Въ за другарите. Ние черпим! Но ако започнат да дават фира да не се оплакват.

138

споко

преди 3 години

Браво за Спутник ,но аз ще чакам ваксината на Путник.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155Другарю, малко си закъснял с поста: надпреварата за пропагандата Русия я изгуби, сега идва време да изгуби и надпреварата за търговската част.:)))))))))))))))))))))))))

136

Анонимен

преди 3 години

Нека я докарат, нема лошо. Но да е по избор. Тогава куманоидчетата ще се боцкат с Новичока и ще бъде весело.

135

ЗЛАТОТО на РБ

преди 3 години

веднага замина след ПРЕВРАТА 1989г за ЛОНДОН. И сега е там, а паричките на крадците приватизатори са в Швейцария и Люксембург, където има 7 ТРИЛИОНА ЕВРО. Много окрадени пари от цял свят. На сигурно място

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148И как ги громиш, като позлваш тяхна технология да пишеш тук ли?Тва русофилите сте прословути, че нямате връзка с реалността.ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАА

133

Анонимен

преди 3 години

До 324Русия първа в света създаде ваксина срещу COVID-19. Разработените ваксиниСпутник V, "ЕпиВакКорона" на "Вектор" и института "Чумаков" са високоефективени ибезопасни.От изнесеното на ежегодната пресконференция на Путин стана известно, че Русия БЕЗПЛАТНО лекува не само нуждаещите се от болнична помощ руски граждани, страдащи от Covid-19, но осигурява БЕЗПЛАТНИ лекарства за заболелите в лека форма на Covid-19 и лекуващи се амбулаторно в домашни условия.

132

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДа, за това забравих .. А НЕ ТРЯБВА!Благодаря за напомнянето!

131

Анонимен

преди 3 години

паниката сред русофобите е пълна ами ако я одобрят?

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Ние пък громим българофобите и техните задокеански господари.Също сме сигурни , че нищо добро не мислят не само за България а и за света.Моли се някой ден така да се развият нещата ,че да не се преброим .

129

Анонимен

преди 3 години

До ХАЙДЕ, ХАЙДЕРусия те е освободила само от държавните ни златни резерви, от нищо друго.:))))))

128

ХА НА БАС

преди 3 години

че ПУТИН ще надживее БАЙДЪНА и ще изпрати съболезнования до САЩ скоро

127

ХАЙДЕ, ХАЙДЕ

преди 3 години

туркофили, америкофили, и разни евро незнам какви си фили се имат за българи. Аз като чуя, че някой се тупа по гърдите ***, *** пък само срещу БЪЛГАРИЯ плюят и срещу нашата ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ веднага си мисля , че пишат от турското и американското посолство