58

Анонимен

преди 3 години

"Няма сопа, която да избие Русия от сърцето на българина"................Русия или СССР нека се изясним ?Русия е наследник на огромна култура, едно време немците са емигрирали в Царска Русия, така както по-късно в Америка.Имам чувството обаче, че българския селянин говори за СССР и товарищ Ленин, Сталин, Путин.

57

3M

преди 3 години

Има правописна грешка: казват се РОСОЛЮБЦИ, а не родолюбци. А по-подходящо е да се наричат ***.

56

РОДОЛЮБЕЦ

преди 3 години

КОЛКО ЗЛАТО Е ПЛЕТЕНО НА РУСНАЦИТЕ ЗАДА МИНАТ ПРЕЗ НАШИТЕ ЗЕМИ*РУСКО ТУРСКА ВОЙНА*

55

до 60

преди 3 години

Не САЩ, а България обявяват война на САЩ - нормално е да ни напукат шамарите!Кончина за империята на злото - поробителката русия!

54

Анонимен

преди 3 години

А без БКПто нямаше да я има тази потомствена българска простащина и лицемерие!

53

ЧебуХрачка

преди 3 години

Слава на нашите братя американци , измъкнали ни от листите на османските присъствени и в България .89975

52

Анонимен

преди 3 години

Не Русия, ами САЩ бомбардираха България и избиха няколко хиляди цивилни българи без причина!

51

Анонимен

преди 3 години

1989та година САЩ ни донесоха демокрацията и ни дадоха свободата - свобода да бъдем безработни, да бъдем бедни, да умираме и да сме първи по смъртност в света.

50

Анонимен

преди 3 години

Тези са такива патриоти, че довечера ще се напият като *** и ще приключат вечерта с мятане на гюбеци, мазни маанета, побоища и опити за разплод, но неуспешни, поради прекомерното количество консумиран домашен алкохол със съмнителни качества, довел ги до еректилна дисфункция.

49

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън обяви новите приоритети в сдържането на Русия за които САЩ ще работи: - Русия да се откаже от президентска форма на управление- провеждане на лустрация и децентрализация във органите на властта - да смени Конституцията- да се откаже от износа на нефт и газ- да разформирова Федералната служба за безопасност

48

SS

преди 3 години

Помнете ми думата,че ще дойде ден когато ще празнуваме освобождението си от ЕС ! То сега какво се празнува ? Бг е колониална страна,натикана в един съюз без референдум.

47

Аз

преди 3 години

Родолюбци, ама само на 3 Март. Иначе никакви ги няма, утре ще си хванат самолетите и ще напуснат тази територия. Да си родолюбец и патриот - не е да се завиеш с едно знаме или само на 3 Март да излезнеш и да го развееш. Това е да живееш тук и да се бориш. Всекидневната борба. За оцеляване, за вдигане на доходите, за нормален живот на теб, смейството ти и най-вече на децата ти.Учиш, работиш, създаваш семейсто и си отглеждаш децата тук и тук ги възпитаваш. Бягат навън, вместо да се борят тук.

46

Тонката

преди 3 години

Бойко замина ли за Анадола , да си вземе феса , послучай 3-ти март..

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМоля моля, не се взимайте на сериозно, Путин не се интересува и не чете коментари в медиите на американските васали, изобщо никой вече в Русия не се интересува от България, пишете каквото си искате по форумите за Русия.

44

Анонимен

преди 3 години

До Помним ви, братушки!Никой нищо не помни. Тези които помнят са вече в преклонна възраст, а младите са тотално опростачени биологични единици които скоро ще се управляват цифрово с алгоритми и изкуствен интелект.

43

Анонимен

преди 3 години

Путинъ ще се хване за главата ако прочете коментарите. Единствените почитатели на Русия са маргинали и от време на време някой олигарх с явно изразен селски манталитет.

42

Аз

преди 3 години

Тези на снимките - кви родолюбци са? Купили по едно знаме китайско за 2 кинта, по една шапка за 5 кинта (и тя китайска), увили се кат Тутанкамон и вече големите родолюбци. Половината са търтеи и не работят, другата половина работят, но в чужбина. Родолюбци са тези, които работят в България, плащат си данъците и налозите в България. Опитват се да живеят нормално в България и си отглеждат децата в България. Ония, дето са по чужбина - те не са родолюбци, те са предатели. Не ми ги хвалете тях.

41

емигрант

преди 3 години

До Имагинерно А тя в момента каква е? Турска-руска, но не и българска. Разкарай се покрай Черно море и пак си помисли.

40

SS

преди 3 години

Българина е единствения който може да се разплаче пред Мила Родино и след няколко часа да псува тая държава и живота дето го живее.Много патриоти бе ? То ако действително имаше толкова нямаше да избягат три милиона от тук.Пчелата бяга ли от меда ?

39

Мнение

преди 3 години

Де да можеше с байраци,лозунги,плакати и патетични декламирания на О,Шипка да се оправи рабтата..ама няма как да стане!Пропаднала,окрадена,загубена и изостанала държава както никога досега!