53

Do 45

преди 3 години

Мислехме, че Плевналиев удари дъното, но този радев задълба много. Излезе, изсъска и пак се прибере под полата на жена си. По-злобно същество не бяхме виждали!

52

Анонимен

преди 3 години

До Една нашаами българите в българия кой да ги съжали?80 % от етническите българи в българия за в окаяно състочние.

51

Румен Грипенов

преди 3 години

Единственият бългаски президент, който е президент само на една партия - БСП!Президент, който открито го показва без никакъв срам!Няма да се изненадам ако открито се вклюки в предизборната кампания на Корнелия Нинова!

50

Анонимен

преди 3 години

До 37разбира се всеки е някакъв в тази пуста политика- я калинка, я биволичка. румен радев е фигурант на васил божков- черепа. Спомни си телефонния разговор с александър паунов- от групата на бсп- """ Като го напраиме фигурант като президента..."""- това са думите на черепа. затова и хората го наричат фигурант- на черепа и на мафията.

49

Анонимен

преди 3 години

Фугуранте, я се скарай на колегата си от Македония, както руския патриарх те ошамари като беше тук ;)

48

Анонимен

преди 3 години

Трябва всички честни българи да се мобилизираме и да не поздволим на ГЕРБ за пореден път да фалшифицира Изборните резултати.Дори и с манипулациите им, никога повече от 11% българи не са ги подкрепяли.Излезте и гласувайте !

47

Анонимен

преди 3 години

над 100 000 македонци са с български паспорти!!!защо от тяхно име говори президента?да дискриминираш 100 000 души в държава с население малко над 2 млн.е сериозен проблем.но защо ли няма и един македонец с български паспорт от тези 100 000,който да дойде и да заяви своята позиция в българия...нещо ми се вижда това като поредния кьорфишек.

46

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н Президент достойна позиция, не само българите са застрашени, също и историята ни и нашата територия, култура и ценности . Да искат и анулиране на Берлинския конгрес таво там си е наша територия.

45

Анонимен

преди 3 години

Намеси се ти,нали си най-високата институция.

44

Една наша

преди 3 години

Една наша съгражданка от Македония беше пуснала сигнал че е дискриминирана ,че не я взимат на работа в град с над 39 процента безработица. Там има дискриминация най-вече политическа ,ако си от ВМРО трудно ще си намериш работа. Другата дискриминация е ако нямаш.пари или връзки и приятели трудно ще си свършиш работа. А най-дискриминирани са бедните македонци,защото албанците ,ромите ,турците и всички малцинства подлагат външен натиск. Така македнонците без работа и пари за най-голямо съжаление там

43

Анонимен до 43

преди 3 години

Вярно е Герберската червена мафия налага дискриминация над обикновенните хора.

42

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Поема за Ирина Бокова : Ирина-богинята една за всички времена . Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари, други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя .Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията , военните , полицията , медиците , институции и граждани . Трето поколение репресиран.

41

Анонимен

преди 3 години

До 39Моме накъде си тръгнала с тези коментари незнам....:)) Аз пък не понясах предишния, известен като Плевнята, все едно постоянно се друса и погледа му мъждее някъде, дано поне синоптичката го вкара малко в релси :))

40

2луп

преди 3 години

Герберугите са страшни. Не вярват за папките и златото, но като излезе Гешефт и без доказателства им каза, че уж прочел кореспонденция на която го наричат фигурант вярват. Колкото и да ревете пак ще спечели

39

XAHKO BRAT

преди 3 години

Когато Скопие разбере, че не могат да се гаврят с нас, този конфликт ще спре. Македонците трябва да си променят образователната система. не може в учебниците им да пише, че българите са татари, окупатори...България не е била окупатор на Македония. Водили сме три войни за освобождението й.Какво е това да говорят, че цар Самуил е македонски цар, та даже воювал срещу България. Абсолютно невярно. Той сам се нарича българин.

38

Да каже

преди 3 години

Да каже президента с какво ги дискриминират там ,за да си поискаме и тук да не ни дискриминират. Защото ние сме дискриминирани и.тук.

37

До 32

преди 3 години

Много пъти не съм гласувала и икога не съм гласувала за Герб, но по-противен президент не съм виждала. Болна, здрава, но ще отида да гласувам против този...

36

Венко Филипче

преди 3 години

В ОТНОШЕНИЯТА ИМА РЕЦИПРИЦИТИ==ПРИНЦИПА НА РЕЦИПРОСЧНОСТТА !ЩОН ВИЕ БИЛГАРИТЕ ИСКАТЕ ДА ИМА ГРАФА ''БИЛГАР''...В СЕВЕРНА МАКЕДОНИА .И ВИЕ ЩЕ СЛОЖИТЕ ГРАФА ''МАКЕДОНЕЦ'' В БАЛКАНСКИ БАНГЛАДЕШ = БИЛГАРИЯ .И ЩЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА ЗА ДИМИТАР БЛАГОЕВ - ЧЕ Е БИЛ МАКЕДОНСКИ СЛАВЯНИН, А НЕ БИЛГАРИН .ТОЙ САМИЯ ГО Е КАЗАЛ ТОВА .В МАКЕДОНИЯ НИ Е ХУБАВО--ЧЕ ИМЕТО НА ДЖУМАЯТА Е БЛАГОЕВГРАД !!...ГУСТООО !

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХаха смешки, какво дизлайквате на 29? Знаете да плюете по всичко живо, ама като ви зададат конкретен въпрос цъкате червения палец нали? Паляч*вци!

34

Диана

преди 3 години

Вярно, не е много дипломатично Радев да говори такива неща публично - трябваше да предаде писмата където трябва и да се задействат - сега може да фалшифицират всичко на място - съмняваш ли се в сърбите?...