98

Анонимен

преди 3 години

Безмислица е олигарси да се занимават с политика, политиката е за идеалисти като форумния премиер хора които ще направят всичко, за да спасят държавата, такъв човек трябва спасител а не олигарх ама не е лесно да се направи партия.И да се убеди народа да гласува , те си гласуват за мутрата,основно платени роми.

97

Колапс

преди 3 години

Не знаех че в България има смъртно наказание, Г-н Гешев и Борисов поръчали убийството на някакъв неудобен, дори медиите ги е страх да пишат и говорят за това! !

96

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ пак ще спечелят с гласовете на индийците.

95

Анонимен

преди 3 години

Текстът ти е безмислица ,знаеш ли?!Знам и виждам вече цели 63 години! Смислеността в българските "мозъци" вътре в България е уникална! :))))))))))

94

Анонимен

преди 3 години

До 112Форумния премиер като създаде партията, а това отнема време и , структури и тнт за да се създаде силна партия отнема много усилия. Някой ден ще я създаде .

93

Анонимен

преди 3 години

Единствената партията на безпартийните като се създаде ще гласуваме така,че сега няма всички сегашни ще влязат в затвора.Затова трябва ЛИДЕР! Къде го?????

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Не е все тая, проблема е че българина не вярва, плюс това само се плюят....:)) Да си чул от някоя кандидатка-лапачка за власт партия да обещае нещо или поне да излъже народа с нещо....нема :)))

91

Анонимен

преди 3 години

Единствената партията на безпартийните като се създаде ще гласуваме така,че сега няма всички сегашни ще влязат в затвора

90

Анонимен

преди 3 години

сигурно е че гербсп си заминава завинаги

89

избор без цел

преди 3 години

В България и в чужбина е пълно с умни българи, експерти, капацитети във всякакви области. В политическата система обаче са малко, защото партиите винаги имат интереси. Много неприятен порочен кръг.Единственият шанс е да се забранят всякакви партии и да управляват експерти, но нямам идея как да се избира министър председател и как да бъде накаран да работи по съвест и в полза на народа и държавата. Има места където еднолична власт е по-обичана от хората-сещам се за Оман. Тук и това не става!

88

Анонимен

преди 3 години

Грешна е представата за високо образования политик, та те почти всички бизнесмени са нискочели, образованите работят за тях :)) Знам, неприятно е но е истина нали ? :)) Важното е да се привличат инвестисии...за съжаление имаме зеро инвестиции последните години, иначе виждам че мислиш :))Нашите "бизнесмени" не са нищо повече от потомствени БКП крадливи партийци и бивши БКП мутри! Няма българска мутра която да не е пряко или косвено свързана с БКП! Чуждестранните инвеститори са повече от ренген и истински образовани, пред тях манталитет на "Съби Димитров" не минава!

87

Анонимен

преди 3 години

Тъпите гербаджий ще бъдат изметени, а народа няма да гласува ще гласува като се създаде партията на безпартийните

86

Анонимен

преди 3 години

Лошото е. че и сегашният контингент няма......Вярно е, затова протестите бяха обречени на провал още от самото начало - без обособен алтернативен анти БКП (доказан) ЛИДЕР!

85

до 98

преди 3 години

Да поискат от ЕС да им пратят някой!

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Грешна е представата за високо образования политик, та те почти всички бизнесмени са нискочели, образованите работят за тях :)) Знам, неприятно е но е истина нали ? :)) Важното е да се привличат инвестисии...за съжаление имаме зеро инвестиции последните години, иначе виждам че мислиш :))

83

Анонимен

преди 3 години

Поканете чужденец и готово!Само от Япония, самурай с много остра Катана! :))))))))))))))))

82

Анонимен

преди 3 години

Поканете чужденец и готово!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Лошото е. че и сегашният контингент няма...

80

Анонимен

преди 3 години

Спряха да казват и проценти, че излиза смешно. ТО не, че можеш да направиш правилно проучване, като шибнеш 1000 случайни, ама както и да е. Виж - ако бяха 1000 от София, по 500 от Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора и още 300 от по 10 по-малки града, моооже би нямаше да им се разнминават толова цифрите от поруъчване на проучване.

79

Ямболски цървул

преди 3 години

Няма да гласувам,защото всичките са от едно дърво дялани пънове!