45

Анонимен

преди 3 години

довечера Киро брейка ще го нареди Кунчету

44

Анонимен

преди 3 години

Щабът на ГЕРБ ще направи всичко възможно да провали изборите, защото знаят че след тях ги чака съд у затвор.За Кюлчев Чекмеджиев у цялата му Шайка от крадливи некадърници.

43

Извод

преди 3 години

Колкото повече се ядосват от Щаба и заплашват, значи са безпомощни и усещат, че експериметът върви към пълен провал.

42

Марио

преди 3 години

Ще се ваксинирам, когато някой (държава или производител) поеме отговорност при странични ефекти.

41

Анонимен

преди 3 години

Тези ваксини са след дъжд качулка. Много хора го изкараха вируса, докато чакат да се ваксинират, затова сега не се явяват за ваксира.

40

Анонимен

преди 3 години

Незнам, но много голям мерак имам на тия поплювковци от НОЩ , кой къде го срещна да му откача главата с една тупаница... Ей тия мишки умориха много хора които влязоха в болниците с надеждата да бъдат лекувани, а починаха заради неяключването на Ивермектина като средство което унищожава вируса още на 3-4 ден, разбира се приложен още преди белодробно усложнение. Срамота! Колко хора се отърваха от заразата и колко пъти тия некадърници споменаха в брифингите си за ефикасността на тоя препарат.

39

Анонимен

преди 3 години

Ами покажете на народа... Аз предлагам, на живо по Канал 1, всички 240 депутата, целия МС, начело с Борисов, Радев и Гешев да се наредят и да се ваксинират с Астра Зенека! КАто го направят това, след няколко дни отивам и аз!

38

Стършел

преди 3 години

"Те казват, че ваксината на "АстраЗенека" е подходяща за хора над 18 години", каза главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев пред bTV."ТЕ КАЗВАЛИ ! Абе Кунчо, официална наддържавна институция не КАЗВА, а трябва да излезе с официален документ задължаващ я с отговорност . Айде да ни ти казва кой и къде работят само устно.

37

Анонимен

преди 3 години

През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

36

Анонимен

преди 3 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.

35

Анонимен

преди 3 години

Кунчев да си подава оставка и да подава молба за работа в who.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе,Кунчев като има полкова много от тази "хубава" ваксина що не му дойде реда на борисов и фамилия да се ваксинират?Нещо май не тръгна добре альш вериша с тази гадост,а?Досега не чух никой да каже кой плаща тая гадост и колко ни струва.А те и фризерите за нея не са безплатни ...после какви ще ги правите?Кой избра тази ваксина и защо все още никой не е казал.Вашата клика не е по поемането на отговарност,тя е по придобиването на комисионни.

33

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са най-правилното което трябва да се направи, но бъгларите са прости и развиват конспирации за Бил Гейтс.

32

Анонимен

преди 3 години

"Но те са и най-дълго в социалните мрежи и са най-засегнати от инфодемията, която пълни главите им лъжи и глупости"Ти да не си луд бе. Младите са в социалните мрежи, но те не четат такива неща.

31

Кунчев

преди 3 години

Моля ви ваксинирайте се! Грози ме уволнение при провал! А и Астра Зенека си чакат парите!!

30

Коментар

преди 3 години

Не знам министерството на здравеопазването,НОЩниците и т.н. имат ли сайт но ако имат да закачат там в началото сертификат за качеството на ваксините им с подпис и печат а не да ми приказват в стил "една баба така казала"!Даже и в Държавен вестник ,да остане там веднъж завинаги, щото тез папагали утре ще почнат да повтарят съвсем друго и да си извъртат г30""" като почнат да се появяват нежелани ефекти от смотаните им ГМО ваксини!

29

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаИма доказателства, това е медицински факт. Вирусите се пренасят предимно от здрави хора, когато си болен не пренасяш вируса защото лежиш в къщи. Ваксините са за да те предпазят от заболяването (хипотетично), но не спират разпространението на вируса. Никой не знае как да спре инфекциозните вируси и никой не ги е спрял до сега.

28

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Няма никакъв смисъл от ваксина за заболяване, което има смъртност под 10%... Според американската статтистика смъртността от коронавируса е 0.03%...

27

Истината

преди 3 години

А и няма никакви доказателства още, че дори ваксинираните не могат да предават болестта. Тяърдят, че само отслабвало ефекта на вируса. Та как ще спрат тогава разпространението, че насилват по толкова отвратителен диктаторски начин ваксините в тестови период!

26

провинция

преди 3 години

Може и да няма, но няма да се ваксинирам с ваксина която не съм избрал АЗ.