40

Децата

преди 3 години

ПЪРВА ЛИНИЯ НА МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ1. Те са най-големите хиперактивни заразители и разпространители на вируси2. Трябва да са БОЦНАТИ С ВАКСИНА, за да си ходят на училище и детски градини3. Родителите да могат да си гледат работата и да печелят пари. За всичко това трябва ПЪРВО от ДЕЦАТА и БРЕМЕННИТЕ ДА СЕ ПОЧНЕ масово ваксиниране и така да бъде ВСЯКА година

39

До39

преди 3 години

IT "специалистите " пак взехте да си мерите чурките!

38

Размисли и Страсти

преди 3 години

След 13 дни е март или става въпрос за 31 март, понеже и тогава е март?

37

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

доста от пишештите ТУК се изказват за СЕБЕ СИ в множествено число, елате да ви попрегледаме... това е психоза и раздво-, три-, четири- и повече ЕНИЕ на личността

36

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на 6К.

35

Чоко

преди 3 години

Аз ще чакам да бъде готова родната ваксина. Чак тогава ще се боцна евентуално.Не съм опитно зайче на фармацевтичните компании, за да участвам в третия етап на изпитанията на ваксините. Който много го е страх да тича и да се боцка а останалите, преболедували или нежелаещи да се ваксинират ни оставете да си живеем.

34

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА МАРТА АПРИЛ ХИЧ ДА НИ МИ СА ВЯСВА НА ИЗБОРИТЕ

33

до 32 Иван

преди 3 години

та пишеш, че работиш в банка за 1300 лв. бруто, явно въвеждаш цифри на входа където си портиер или домакин

32

до 32

преди 3 години

Съветвам те да идеш да работиш на нормално място, като за начало. 1300лв. бруто взима чистачката в нашия офис, но седи по 12 часа на работа.

31

Батко

преди 3 години

Тази дебела лоена топка пак ли изпълня! Да вземе да се скрие и част от УС на Блс стига са ли зали и ноздри подметките на властта! Никой не иска да се ваксината или ако искат да една шепа заблудени овце, зомбита и ковидари!

30

Урааа ....

преди 3 години

Започва най-накрая масовото ваксиниране . За целта от НякъдеСи ще ни доставят 8 хил ваксини в шишенца без етикет . И ако назначим бивши бармани във ваксинационните центрове да разреждат ваксината както си знаят не само ще има за цялото население ами и ще остане да подарим на братята мъкедонци че да спрат да пискат най-накрая .п.с. Всеки желаещ да се ваксинира да си носи памуче със спирт и игла . Все пак , дали са ни ваксини не спринцовки, близко е до стадния акъл .Съобразете се .

29

Директор в Банка

преди 3 години

Очаква ви повишение на заплатата с 50 лв при ваксинация - от 1300-1400 лв, заплатата ви става 1350-1450 лв. Все пак ние сме доказали, че много се грижим за нашите служители, затова ваксинацията в задължителна.

28

ТОЧНО ДЕЦАТА НЕ

преди 3 години

Детските ваксини са най-дълго изпитваните ваксини. Експерименти с оня ден разрешени спешно ваксини, особено такива генно модифицирани като ПФАЙЗЕР по-добре на децата да не се слагат

27

Анонимен

преди 3 години

Чета коментари, и се чудя и мая... Как се цитират някакви проценти "ефективност", като че са някакъв факт, и като че нещо означават... Тези проценти означават единствено в каква степен са имали нахалство и умение да манипулират микроскопичните резултати, получени при тестването... А който не чете нищо, освен днесбеге, се надъхва, колко велики били файцър, пък колко лоша била астрата... Ама били ЕМАРЕНЕЙ, нова технология! Само за умници!

26

Ваксинар

преди 3 години

При отказ от ваксина - Уволнение, Глоба и обществено полезен труд или затвор.

25

Иван

преди 3 години

От работа ме принуждават да се ваксинирам, аз дори не работя с клиенти, а работя в банков офис - набирам цифри в Ексел. Та кажете - да се ваксинирам ли, за да си запазя работата за 1300 лв бруто?

24

ТРЯБВА МАСОВО

преди 3 години

Масово ваксиниране първо на всички на тези щъкащи деца сеещи зарази и *** сред хората.

23

Анонимен

преди 3 години

Няма да има масово ваксиниране у нас

22

ТИКВАТА

преди 3 години

предизборно му отпусна края. Аке нещата се оправят от само себе си ще каже АЗ ДАДОХ. Ако пък се влошат - още по-добре за него карантина и малко гласували. Хитрец е Баце. Селски хитрец

21

Кой?

преди 3 години

Аз не искам нескопосаната Астра Зенека, а явно джипи ще работят с нея. Въпрос: Кой и къде ще ме ваксинира с друга ваксина, която е налична в България??