310

ПАН

преди 3 години

Откога е новина, че Бойко е излъгал още някого?

309

500 години

преди 3 години

Турско робство не можа да ги пречупи и си останаха БЪЛГАРИ.. Но за 50 години сърбите, с помоща на наще кУмунисти, ги направиха "македонци"... Кумунизма е по жесток и от башибозука!

308

Анонимен

преди 3 години

фиромяните свикнаха само да получават от нас и дахапят ръката ни. техните политици разминават дори нашите по наглост. жалко, зашщототук таме всеоще се намират свестни хорица там.

307

Анонимен

преди 3 години

ами те римляните са свикнали да им подаряват...

306

Анонимен

преди 3 години

ТОВА НАИСТИНА НЕ СА БЪЛГАРИ!СТИГА СМЕ СЕ ЗЪБИЛИ НА ТЯХ - ТОТАЛНО ИМ ДЪРПАМЕ ШАЛТЕРА И ТОВА Е!БЪЛГАРИТЕ СЕ ЗАПАЗИХМЕ 500Г. И ВЯРА, И ЕЗИК, И АЗБУКА, И НАРОДНОСТ. ТИЯ ШИПТЪРИ ЗА 50 ГОДИНИ СЪРБИТЕ ГИ КОНСТРУИРАХА НАОВОВО.

305

Анонимен

преди 3 години

До СкопскиТе сами са си виновни. Наистина. Отсега нататък само прагматично. Повече НИКОГА, няма да се занимаваме с тях по друг начин. Те, че не са ни "братя" е ясно, но враждебността надмина всякакви граници. Македония винаги е била голямата болка на България. Най-накрая можем да я отпишем.

304

Анонимен

преди 3 години

мисля, че е крайно време управлението на съседна областр македония, да бъде наказано с мълчание.. опитите за подлизурковщина явно не минават, боко им се кланя доземи, милиони от нашите пари раздават ..и за кво? ае стига вече

303

Скопски

преди 3 години

Съвременна македонска психопатология...Вчера целия македонски държавен врв с селския *** Заев беха унижени од Сърбите и Вучич, със едно пакетче вакцини докарани на границата од едно комбе...Понизността и мазохизма на македонската псевд о "елита" спрям србия нема граници..Толко струва на Сръбия, едно пакетче развалени вакцини , да понизи слугите си в Скопие..Истата Сръбия която ограби казармите в Мак. 1992.г.и това не е достатачно за сръбската петта колона и днес да плува по България.

302

Анонимен

преди 3 години

Споко бе ще ви дариме 200-300 дози срещу 1 000 000 евро, това си е направо подарък.

301

до македонците

преди 3 години

Да-а, Сърбия ще ви дарява ваксини, след като учениците ви ще учат сръбски език. Когато въведете български език във вашите училища, тогава е редно да получите ваксини от България.

300

Анонимен

преди 3 години

Що трябва да ви даряват, купете си нали сте много отворени?

299

ivailo

преди 3 години

Хахаххх, е тия макендонци намерили на на кой да повярват ...

298

Анонимен

преди 3 години

Еми като горите българското знаме така е. От нас можете да очаквате подаръци само срещу кеш, цената е по две, ако ви изнася.

297

Анонимен

преди 3 години

Затворете границата и посолството на тези изчадия. Никакъв контакт и никакви приказки. Да си стоят в маймунодонията.

296

Анонимен

преди 3 години

Българите нямат никакви братя В СЪРБОМАНСКА ТИТОВА МакедониДЖА .Когато признаете ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА и започне да се изучава и БЪЛГАРСКИ КНИЖОВЕН ЕИК на какъвто между другото са писали истинските македонци т/еБЪЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ тогава ще може да имате претенции към нас.Айде МАРШ,БОЦКАЙТЕ СЕ С КИТАЙСКАТА ВАК=Ц=ИНА И МЛЪК ОТ КОНЕВРЪЗА.Заевич ВОЛИ СЪРБИТЕ а иска бай Пън да ТРОШИ БЪЛГАРСКИ КОСТИ,затова от България СИК.ТИР!

295

Зозо

преди 3 години

До Христо ХристовСкрий се някъде ве, чемшир руски! Свърши вашата, нема Сталин, нема червена армия, нема ТКЗС да краднеш. Глад за вас и лабут!!!

294

анонимен

преди 3 години

До анонимен 244За 2 часа - единадесет разбали написаното!

293

ОстърУм

преди 3 години

Тея са по нагли и от *** ! Все на тях някой и е длъжен с нещо , трябва да и дава , и да и подърява. Егати наглото и просто племе . Били потомци на Александър Македонски хахаха . 1-во Александър е бил *** , и 2-ро никога не е бил по замите на днешна Северна Македония , нито пък Филип (баща му) .

292

Барселона

преди 3 години

Какви ваксини търсите бре,че Вие не сте спрели да плюете...храни куче да те лае...

291

Койчо

преди 3 години

В чекмеджето са брате