23

Любо

преди 3 години

До Анонимен - 11Не четеш ли бе *** , това е наследствен имот от землището на Драгалевци. В парка има 100 такива , дето сега са собственост на кореняци Софиянци. Кво е виновен Къци, че държавата е спала 20 години ?

22

пожелание

преди 3 години

Сега Къци ще може да си направи *** за прасета !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Ние имаме собственост тук. Какво ще правим?. Аз им предлагам в дух на консенсус да отложат по-крайни неща - заграждане и т.нЗащо общината не им предложи, докато не ги застрояват и не ги ограждат - да не плащат данъци?

20

Анонимен

преди 3 години

До ha ha парка е създаден 80 те. А преди 47 г. Са били ниви на с. Драгалевци..

19

хах

преди 3 години

Както всичко в България явно и тук общината са се ослушвали, когато са можели да ги откупят на по-ниска цена, и сега ще плащат на "наши хора" милиони. И пак по-добре де, че поне се говори за откупуване. Това ако беше в Пловдив, вече щеше да има одобрени проекти за нови жилищни комплекси за по 1000 апартамента, и в деня, в който падне забраната за строителство щяха да вкарат багери да копаят.

18

Булгар на три морета

преди 3 години

бетонирай!!!

17

Софиянец

преди 3 години

Долу ръцете от Южния парк! Обезщетение за собствениците по пазарни цени! Откъде пари ли? От парите за Ф-16 и други подобни скъпи играчки в полза на американската икономика.

16

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще се строи, както и във всяка свободна зелена площ по панелните гета, която е частна собственост.Единственият начин да се ограничи е чрез регулация от общината, която да не променя статута на терените, но тогава от какво ще живеят общинарите и политиците? Подкупите ще секнат.

15

Бати ви Боко

преди 3 години

Знаех си аз че Станишев е виновен!Ама верно ли аз бех кмент преди 10 години? Глей ти позабравил съм...

14

Анонимен

преди 3 години

тоз Кацамун и патиците ли са негови тоя по -голем измамник от Божков ще излезе

13

Анонимен

преди 3 години

Да се строиииииииииикак така че има паркове в Софетовсичко да се бетонирааааа

12

Анонимен

преди 3 години

Учете се от Варна, аматьори. Поголовно застрояване на морската градина и тревните площи между блоковете, а детските площадки - навряха под балконите на хората

11

Къци

преди 3 години

Малко след като КС се произнесе, по-голямата част от Южен Парк получи АКТ14 :)

10

Анонимен

преди 3 години

Само не знам как точно са придобили собственост там, всичко е далавера явно. Как Къци си е купил имат там през 90те, след като е било ясно, че е природен парк... пак нещата са под масата. толкова са гнусни, че не мога да ги гледам. Общината и та спяла последните 20 години, защото явно това е било изгодно за всички

9

ha ha

преди 3 години

Фъндъчкова вече е наместила кинтите (си) - нема страшно. Сега ще излезе и с благ глас ще обясни че няма какво да се направи, тя е от само вчера кмет и всички други които не са решили проблема са много виновни...

8

Анонимен

преди 3 години

София стана най-гадният град на балканите. Всяко свободно място се застрои или е в процес. Как няма една градинка за деца да се направи. Аз съм роден тук и серозно обмислям да се изнасям на някъде.

7

Айдеее

преди 3 години

Строй народе, ае на апартаментите по 3000 евро на квадрат. Така и Боянското блато почнаха да застрояват , щото общината каза че това било заблатяване от незаконна канализация, нищо че го има на карти на София от преди 200 години. Стройте и сечете , пара трябва...че ще се я носите на ония свят !

6

KALki4

преди 3 години

Е на и аз имам 10 декара в Central Park New York.И аз чакам 200 години да строя там, ама не се получават нещата...Моля се един ден ГЕРБ да управляват и там, че да мога да си реализирам строежа...Made in BG!

5

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Гледах го репортажа.... абе поредния потресаващ абсурд и престъпна немърливост...Алооооу Самоков, да си прибирате кметичката, че достатъчно поразии направи.Общината 14г бляла по баирите и ке купиша имотите, в същия момент иска данъци от собствениците. Дайте на хората парите на завишени цени сега малоуммници.Дете почина вчера,метрото ни полигон за подводници, графа 5те ремонта, 2млрд бюджет и още и още подвизи на Фандъчето. Връщай се в Самоков бе компир недодялан.

4

1

преди 3 години

трябва да се остави на собствениците и да се бетонира всичко, повтарям всичко останало зелено в София, и цяла България да заживеем дружно в този пренаселен град.