38

анонимен

преди 3 години

А защо тогава ревете да сме бъдели солидарни, че да сме победели вируса? Това ли е солидарността им - да не би да са солидарни с останалите? Писна ни от лицемерие, дебелащина и алчност! Какво искате, бунтове ли? И стига сте защитавали богатите, защото читав там няма, освен с малки изключения, напр. защо да не е богата Джоан Роулинг, авторката на Хари Потър или други като нея?

37

..

преди 3 години

Туй зарад биткона, да стане 100к и ще се утроят

36

Анонимен

преди 3 години

Швейцария на Балканите, да бе да. Някой е сънувал.

35

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ Е ТОЛКОВА ФИНАНСОВО ИЗЕДНИЧЕСКО , ЧЕ АКО НЯМАШЕ БОРД СЕГА 1 ЕВРО ЩЕШЕ ДА СТРУВА 10 000 ЛЕВА!А ИНАЧЕ БОРИСОВ И ОРТАЦИТЕ МУ ПРАВЯТ МИЛИОН СЛЕД МИЛИОН КАТО НЕПРЕСТАННО ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА!!НЕ ПО ЕДИН А ПО ДВАМА НОВИ МИЛИОНЕРИ ИМА ВСЕКИ ДЕН ОТ ГЕРБ СБИРЩИНАТА!

34

Анонимен

преди 3 години

ха познайте дали тия нови милионери не са хора на Боце и човек на моя човек - от тия 240 дупетати на хранилка колко милиона има по роднини и наши фирми?!? Краде се като за световно, само народа обеднява. Но за сметка на това едни наши хора и фирмички стават милионери. Всеки ден!

33

HMLF

преди 3 години

до 28Това окрупняване за съжаление е хода на нещата, унищожава се всичко малко и натурално. Шансът тези огромни дистрибутори да са бълагрски е почтни нулев, а това значи изваждане на още свежи пари от икономиката ни, защото кокпоративната печалба отива при източника. Това пък води до все по голяма зависимост от европроекти например, които пък пораждат корупция и т.н. Докато хората не разберат, че трябва да си харчат парите разумно, а не консуматорски, нищо хубаво не ни чака!

32

го

преди 3 години

До Калеко АлекоКолегата ти Чебурашката, не е ли на амбразурата днес?!

31

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

30

Анонимен

преди 3 години

ОПГ бсп-дпс не харесва това

29

Анонимен

преди 3 години

"Корнелия, Мая и Слави ще оправят това недоразумение"Ко каза? Кой щял да ни оправи? Тримата ***?

28

Москвич Алеко

преди 3 години

До Калеко АлекоЗапочна ти смяната, нали?

27

Анонимен

преди 3 години

По времето на Жан Виденов и аз имах 2 милона лева в кутия от обувки.Само джобните на ден ми бяха 10 000 лв!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Съотношението между бедни и богати, се нарича децилен коефициент. За нормални се считат стойности под двадесет, за България той е над четиридесет и пет, редом с държави от Африка. А казват че когато е достигне и подмине тридесет, вероятността от социални бунтове, нараства неимоверно, както и престъпността.

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Хората в България правят милиони, а братчетата на Гаврош продължават да се вайкат по форумите, само че с висене по форумите пари не се правят, освен ако си кутевче на заплащане, не се правят пари и от къмпингуване на Орлов мост, освен ако Черепа не е организирал купона, а иначе калитковците и андрешковците винаги ще са "прецакани" и вес ще чакат съвеЦките танкове, да им организират "Народен съд" ... !!!

24

Тялото

преди 3 години

Тези са капка в морето. Повечето забогатели купуват имоти на килограм и метър и надуват най-големия балон. Ако бизнеса ти върви той не генерира депозити, а расте и гълта пари до момента в който се продаде, или почне да купува други бизнеси. Другото е свирен мач.

23

Анонимен

преди 3 години

При Виденов - 3000 лв за 1$, заплата 5$При Борисов - всеки ден нов милионер.

22

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ КРАДЕ НАСЕЛЕНИЕТО ВСЕКИДНЕВНО!!!ИМАТ ДОГОВОРКА С ВАЛЬО ЗЛАТЕВ НА НЕФТОХИМ ДА ПРОДАВА СКЪП БЕНЗИН А ПЕЧАЛБАТА ДА СИ Я ДЕЛЯТ ЗА БОРИСОВ И ЗЛАТЕВ!ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ СИ ОТВАРЯ ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДНА ИЛИ 10 НОВИ СМЕТКИ КРАДЛИВИЯ БУДА!

21

Българин

преди 3 години

"Явно заради пандемията заможните българи са ограничили луксозните си покупки и екскурзии, което води до ръст на парите им в банките." А може би поради "добрата" икон. обстановка , хората си закриват бизнеса /вадят парите от икономиката/ и ги влагат в банките /бели пари за черни дни/. Правителството ни е заложило ръст на БВП и тегли заеми /очаква да не спечели изборите/.

20

Анонимен

преди 3 години

Вас просто ви е яд, че други умеят да печелят, а вие не умеете ;)Ами няма да видите богати кремълски троллове, затова си намерете нормална и почтена работа.

19

Тц, тц

преди 3 години

Ей,този мафиот, как ни докара до там,че да стане така -всеки ден милионер? Не е като при Виденов и Гечев.. А какви времена бяха..ДрОгарете ни обещаваха мед,масло и равенство,когато всички щяхме да сме равни и всичко щеше да е общо!Само че, без дамите! Защото дори и в несъстоялото се бъдеще,на комуниста нямаше е сладко да чуе за съпругата израза "нашата жена", вместо "моята"