33

Анонимен

преди 3 години

*** ви го каза в прав текст: "Ами оди пеш,бе!"

32

Анонимен

преди 3 години

Пуста дряновица неокастрена и набързо въздуха ще стане чист, ще ви дам аз един "мръсен въздух"!

31

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Да,щото гербаджиите са господарска раса-те не карат стари коли,а напротив-карат чисто нови....кво ги интересува,че бедняците няма да има с какво да карат децата си на училище...кат нямаш кола-одиш пеш-мааш крачолите и дишаш чист въздух...

30

Анонимен

преди 3 години

Забележете коя е дамата:"Цветелина Цанева Изпълнителен директор на асоциацията на вносителите на автомобили"Сега става ли ви ясно, че ви лъжат най-нагло, за да трупат печалби от гърба на бедния българин?Ако искаха чист въздух,нямаше да унищожават горите и да внасят смет и отпадъци в България,да ги горят!

29

Анонимен

преди 3 години

Тази глупост я имаше и през социализЪма. В определени дни се движеха колите с четни номера, а през другите дни нечетните. Не просъществува дълго.

28

Анонимен

преди 3 години

ако всеки вземаше, като депутат 4800 лв едва ли щяха да са толкова стари колите

27

Мишо

преди 3 години

Това *** шега ли е или е поредната брилянтна идея?!Това ще същото като да искаш мляко и да чакаш кравата сама да се издои, а ти по сле да кажеш "Ами ето, видяхте ли, няма мляко!"Като замърсяват спрете вноса, повишете контрола над вече внесените или повишете данъците. Пуснете безлихвен лизинг за хората до 10 години, гарантиран от държавата. По-добре нова Дачия от 15 г. Опел!

26

Анонимен

преди 3 години

Предлагам обявяването на шайката на Гроб извън закона и разследване на всеки неин член!

25

Хей хей

преди 3 години

По глупаво предложение не бях чел! Мръсния въздух не е вследствие на автомобилите ами на това че през зимния сезон горят всичко в печките!

24

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Оня ден бях в Бургас бе БайчеНадолу по Странджа три тира с дърва изпреварих....Мамматта сте и таковалли на планината - Гола сеч....Е откъде да дойде тоя кислород бе малломници?!?Иначе загрижени за въздуха.

23

Елемаг

преди 3 години

Застрахователите вече намалиха доволно ГО ако ,това се приеме 30-40% от колите трябва да се спрат.На Бойче хората няма как да го позволят.Пак много шум за нищо.

22

Шопо

преди 3 години

Оня с ЖИПКАТА да спре да обикаля като улав из България и въздуха ще се изчисти!

21

мак

преди 3 години

Предлагам да имат право да се движат само джипката на т.лупа, лимузината на Радев, на 240 паразита, на тяхната охрана, на кметове и всички във властта. И на богаташите. Останалите - да Одят пеша или да ползват обществен транспорт. Въздухът ще стане чист като кристал.

20

Анонимен

преди 3 години

вместо господата да помислят как да се вдигнат доходите и като цяло да се подобри стандарта и живота на хората те се чудят как да го стъжнят

19

Ала-бала-ница

преди 3 години

А можеше и да е забавно, но за целта трябва хората да помнят. Неотдавна пак ГЕРБ възложиха на БАН проучване по въпроса. Те са забравили за резултата по разбираеми причини, но защо читателите не помните???Колко се падаше на колите ???.Около 10%!!!Прах в очите на публиката, това е целта на занятието.На шараните, честито!!!

18

Anonimen

преди 3 години

Това пак от някой от дългата скамейка с калинки на ГЕРБ ли е идея?

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащо само старите?-----Защото се опитват да измародерстват бедните българи да си купуват нови коли и им трупат печалби на някои фирмиКато искат чист въздух, да спрат вноса на смет!

16

Хахаха

преди 3 години

Не си длъжен да имаш кола. Навсякъде се плаща много за това. Плащаш - караш. Гнилите таратайки с изтъркани и 4 различни гуми изчезват.

15

Анонимен

преди 3 години

Да се забранят всичките стари партии в тази глобална криза. Вече нямаме достатъчно пари да изхранваме ГЕРБ и Боко Тиквата със суджуци цели десетилетия подред, както бай Тошо едно време.

14

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден е мръсен въздуха в Пловдив. Това автоматично означава, че няма да има движение според това предложение. А кой ще следи? Не е ли по-добре да се вкарат катализатори?