87

Не!

преди 3 години

Тия с добро нЕма ни оставят намира...

86

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов не отрече тогава, че се познава с Маджо. Като го питаха после дали имат общи бизнес интереси и Христо Иванов смени темата и заговори за протеста. Ако това не е достатъчно ясно, не знам кое е...

85

Анонимен

преди 3 години

Далеч по-добрия вариант е да се омешим яко, кой оцелее оцелее - само и само да се отървем от тоя и шайката мошенци наречена щаб

84

Анонимен

преди 3 години

Трябва социалните мрежи да маркират изказванията му като фалшива новина.То толкова бързо един щам не може да се проучи. Това все пак не е филм.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Ти можеш ли да четеш, или топло местенце у парламенто си го пропуснал :))

82

Анонимен

преди 3 години

Утре тоя ще излезе по зомбивизора и ще ви каже, че за ваше добро е да не празнувате с гости у дома рождените дни на децата ви.Той Хитлер е имал добри оправдания, за това което върши.Та, до кога ще продължи това, зависи от нас, а не от тях.Проумейте го!

81

Анонимен

преди 3 години

Той Маджо си е ортак с Христо Иванов - нали на протеститеПристига платеното герберско ***, сигурно че камерата предава пряко, и започва да говори до Иванов и пред камерата за Маджо, за бандити ...Уродливостта на герберите е по-голяма от тази на седесарите.

80

Кьорав

преди 3 години

Трифонов е милионер. Притрябвало му е място в парламента. Оня ден четох, че всичките им кандидати по листите имали условие да знаят минимум един чужд език перфектно и минимум едно висше образование. И някакви други изисквания. Явно са решили да сложат читави хора в парламента. Въпросът е дали ще останат читави и след 4 години. Ще поживеем и ще видим. Факт е обаче, че са далеч по-добрия вариант от всички други в момента, които крадат, корумпирани са и не знаят две думи на английски

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88До 4 април, ако ни е останал инстинкт за оцеляване.

78

да ама не

преди 3 години

До Кунчонява страшно , какво са 2,5 мдистанция -един *** място

77

Кунчо

преди 3 години

Пак да ви обясня .Ролетка от 2 метра не става. Трябва да си купите минимум триметрова .Изваждате я на 2,5 м. и почвате да ръчкате с нея всички около вас .Ето че е просто .Действайте .

76

аман

преди 3 години

Това го разбрахме и преразбрахме.Молим те,явявай се,когато има да ни съобщиш нещо ново.

75

Анонимен

преди 3 години

До кога ще търпиш, робе?

74

Трезвомислещ

преди 3 години

Много приказки,много нещо!ВИЖТЕ МЕТРОТО-НАЙ-ГОЛЕМИЯТ РАЗВЪДНИК И РАЗПРОСТРАНИТЕЛНА ВСЯКАКВИ ВИРУСИ И ЗАРАЗА!!!Един върху друг-какви 2,5 м! НАПРАВЕТЕ НЕЩО!И на станциите хората седят на разстояние 30см!

73

Анонимен

преди 3 години

До До ДългияДългия щпреха ингилизки перфектно, на едно ниво са с "най-добрия" ни боксьор :)) Човека просто иска топло местенце у парламенто, не държи да е премиер :)

72

Анонимен

преди 3 години

Естествено,че нарочно отпуска мерките.Тия PCR-и и маски FF52 някой трябва да ги купува бе!Как да пълни шкафчето иначе?Е намира си и други начини праща разни алпинисти да срутят тук-там малко скали и прави картичка за 6 милиона лева.Или тръба във Варненското езеро я ''ремонтира'' няколко пъти,а може и гориво да източват водолази за по някое милионче от потънал кораб в морето.Варианти да искаш ограда с Турция против бежанци.Ограда с Румъния против диви сви не.Винаги твърди,че прави народа,ама дали

71

44

преди 3 години

Нямам намерени да ви се починявам :) моят живот е номален, вашия си го правете какти ви е кеф! Стига! Нощници и гащнити вън!

70

Анонимен

преди 3 години

Той Маджо си е ортак с Христо Иванов - нали на протестите видяхте онова клипче как му споменават за Маджо, че му пращал поздрави и оня побърза да прекъсне човека и да се направи на ударен. А сега и тоя генералчето дължи държавни пари...

69

Анонимен

преди 3 години

щабове -мабове -Кунчев -Мунчев -всичките сте за дранголника !И вашето време иде ,никой не се се измъква безнаказано -природата си знае работата!

68

от Южния парк

преди 3 години

Предлагам да се раздадат на народонаселението големи надуваеми сфери като тези в езерцето в парка и така да си ходим. И без това не третират като хамстери в клетка, що да не е пълна приликата?