160

Анонимен

преди 3 години

Мда,докато неплатените възмутени граждани протестираха с месеци наред с искания за социална и обществена справедливост, платените контрапротестиращи и биячи, подкупени с парче пица и 20 лева срамно се изпокриха, веднъж - дваж ги даваха платените маскирани *** и биячи по телевизията, тия освен платени, са и непостоянни, затова и Бойко не им вярва, за парче пица и него ще го предадат.

159

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Скъпи другаре от 5тата колона на СССР.Отчитам се пред вас за успешния съботаж на курица не птица до момента!Правя го пред вас,щото мойте шефове в Масква малко я зас ра ха с Навални!Основните ми чалъми по рушене на държавността бяха:Не знам ка а,*** неа така!Нищо не казвам,ама пак повтарям!Декламирам ви бавно,щот съм 85%ов кат вас,мисля бавносхващате *** трудно!Вето,вето,пак вето и само вето!Напред с Грипен и пауерпойнт,Венсеремос!Цветя за Вапцаров,тръни за Георги Марков от разединителя!!

158

Чeбурашка

преди 3 години

Опс.. грешка

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен169 Напротив, прави много, но в полза на чужда държава и на БСП.

156

Чeбурашка

преди 3 години

Калеко, платиха ли ти парите за декември? Писах на централата, но никой не отговаря. Мисля да се връщам на щанда с плодовете във Фантастико, но там пък шефовете са едни гадни комунисти.....

155

Анонимен

преди 3 години

Ние, болшинството българи не смятаме, че руският агент Радев, някога е отстоявал интересите ни, напротив, застрашаваше ги, в полза на друга държава и в интерес само на своите "българи"-комунистите от изцапаната с кръв, столетница БСП и компания.

154

Калеко Алеко

преди 3 години

Радев - "гласът на разума", колко ли струва гласът на едни фигурант ... докато хиляди българи са агжирани с всекидневните си дейности в условията на световна пандемия и криза, и правят и невъзможното за да може страната ни да устои на предизвикателствата, лицето Гумен Грипенов Гадев продължава да е гласът на Черепа и ген.Решетников, четецът на есета от листчета написани от стратегическите му съветници ... !!!

153

Анонимен

преди 3 години

По радиото нарекоха Илиана Йотова. Заместничката му, а тя е Вицепрезидент.

152

Анонимен

преди 3 години

Какво е това "нищоправец" ? На български когато питат "какво правиш?" се казва "нищо НЕ правя", следователно е "нищоНЕправене" и "нищоНЕправец".

151

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНапротив, даже и Бойко Борисов знае, че платените от него контрапротестиращи биячи са всъщност са от утайката - надрусани, татуирани, прости, необразовани, надрусани и безработни *** и наркоманчета, които и него ще го предадат за парче пица и 20 лева!

150

...

преди 3 години

мишките на герб на държавана хранилка се показха

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160Утайката са онези насмърканите дето се търкаляха по площадите. Утайката са тези които палеха полицаите. Утайката са тези които издигаха бесилки по кръстовищата и тормозеха нормалните хора с блокади. Това е утайката.

148

Анонимен

преди 3 години

kakvo praviat bg prokurori i bg sadii, zasto ne reagirat, zastreliani i obeseni li sa ot komunistite?!

147

Анонимен

преди 3 години

Абе Радев, децата ти *** свършиха занятия и скочиха да пишат. Остави ги поне да папката до мама и после им дърпай ушите:)))))))))))

146

Анонимен

преди 3 години

Я пак? "Гласа на разума в пандемия"! Докато правителството се бореше да озапти матреала, тоа постоянно бунеше шееебеците! На 3-март миналата година искаше митинг на Шипка. Мерките били "тежки"според него, а те бяха най-леките в района и Европа без Швеция. Вдигна юмруг и скупчи залуаните в центъра на София. Стратегическия му съветник е последния пил питие с Васил Илиев преди да го разстрелят, ама "мутри вън"?!

145

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора сме над милионПо - скоро си от утайката, а не от нормалните хора, представляващи цял народ.

144

Анонимен

преди 3 години

До 157Нямаше жестомимичен предвид, защото няма как да преведеш израза "4 години Нищоправене" на какъвто и език да искаш:)))))))))))))))))

143

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЯМАШЕ ЖЕСТОМИМИЧЕН ПРЕВОД В Е ФИРЗащото журналистите са ***, прости гербаджийски калинки, обаче г - н Български Президент Румен Радев даде адекватни отговори и на техните провокативни въпроси.

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен150Нормалните хора сме над милион.

141

Анонимен

преди 3 години

Радев- толкова хумор блика от тебе, че може цял сериал да се направи- ще се казва" Нищоправеца от село":))))))))))))