97

Доц Мангъров

преди 3 години

Вие не разбрахте ли, че ваксинацията трябва да се извърши до 40дни на цялото население!!!! Имунизиран разнася вируса, вируса не може да зарази този човек заради ваксината и мутира в опит да го зарази...всяко забавяне с месеци прави вирусна мутация и ваксините няма да имат ефект. Затова едва като дойдат и се съберат накуп 10млн ваксини, само тогава се имунизира населението, за да няма време вируса да реагира

96

Анонимен

преди 3 години

Путин, Мадуро, абе червените имат интересни лидери.

95

Анонимен

преди 3 години

Тук въобще не говорим за медицина и опазване здравето на нацията.Тук става дума за много пари и геополитика..Може да е отрова,но да е западна.Руската ваксина е безспорно най-ефикасната,но противоречи на напълно лишените от смисъл понятия европейски ценности и европейска солидарност.

94

Анонимен

преди 3 години

Русофилите са разбити: сега не могат да хранят ЕС, защото ЕС позволява ваксината да се внася, ако покаже, че е надеждна, не могат да хранят Бойко, че им забранявал нещо си, не могат да хранят запада, че спира търговията на руснаците с политически цели и на последно място, не могат да се правят на защитници на ваксините, но да се оправдават, че не искат да се ваксинират, щото нямало нещо си. А, и, забравих, *** защо още не се е ваксинирал с безаналоговата ваксина?

93

До BG-Гражданин

преди 3 години

Така е тези дето по рождение са си ваксинирани с руската ваксина, имат и изградени антитела срещу всичко българско

92

До Анонимен

преди 3 години

Ами президента на Венецуела - Мадуро сигурно също го е направил ... !!!

91

Анонимен

преди 3 години

Президентът на Аржентина се ваксинира с руската ваксина.

90

ДА ВИДИМ БОЙКО

преди 3 години

КАК си слага и руската ваксина на себе си и на своите унучета внучета.

89

BG-Гражданин

преди 3 години

Ами радев вместо да вдига юмруци и да чете белетристиката написана от стратегическите му съветници, да вземе да направи нещо конкретно и по остта Кремъл - ген.Решетников - "Позитано 20" - "Дондуков 2", да внесе от Спутника за верните си привъженици, тези с които гори знамето на ЕС на яз.Копринка. Както виждам тук има желаещи да се ваксинират с руска ваксина, въпреки че повечето от тях са си ваксинирани с нея по рождение ... !!!

88

БАБУШКАТА МЕРКЕЛ

преди 3 години

я пак го кажи на ТИКВАТА това, че да не те уволнят от списъка със заплатите от ПАРТИЯТА-БАЩИЦА. Така с НАЧАЛНИЦИТЕ на ТИКВАТА НЕ МОЖЕ да се бъзикате като сте му на хранилката

87

ДЕДУШКАТА БАЙДЪН

преди 3 години

пък е от ЦК на ДЕМ.ПАРТИЯТА на САЩ. Аре У ЛЕВО бре ***. Нито знаеш , нито можеш да се мериш с големите. Кротувай в сараите и наглеждай обора, че г.оведата трябва да се хранят

86

Зозо

преди 3 години

Така де Меркел е от ГДР, стар патиен кадър. Той и Шрьодер отиде в Газпром. Аман от дръти комунисти!!!

85

Българин

преди 3 години

Румънците се изчистиха от комунистите и комсомолцие и дръпнаха и се оправиха, ако германците искат да се оправат и да дръпнат като румънците требе да се изчистат от комунистите и от комсомолците като Меркел.

84

Анонимен

преди 3 години

Не се бутайте ...първи герб )

83

Анонимен

преди 3 години

Който се чуства патриот да се ваксинира с руската ваксина.

82

IQ 2.28

преди 3 години

До БАБУШКАТА МЕРКЕЛбабушката меркел е кадър на източногерманския Комсомол. от нея не може да се очаква друго. При подписан отказ от въглеродни горива, наща спонсорира чрез ЕС секви потоци. аусгецайхнет, камараде меркел, вика волдемар и брои парата.

81

Майор Деянов

преди 3 години

Разбира се , че или РУСКАТА или КИТАЙСКАТА ВАКСИНА !!! Когато пристигнат в България - може и да се замисля за ваксинация !!!!! Но с тия "РЕПТИЛСКИ ***" , които ни пробутват сега. Не , Благодаря ! Който има желание и смелост да се "боде" с тях ! Всеки си има глава на раменете ! На 99 процента съм убеден , че има разлика и в МАТЕРИАЛА ЗА ВАКСИНИТЕ , които изпращат за Западна Европа и Източна Европа ! За Западна - по - доброто , а за Източна - *** ! И без това ЗАПАДА НЕ ОБИЧА ИЗТОКА !!!!!

80

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....Икономиката на Русия работи......Работи, колко да работи? Не може да стигне Холандия по БВП :))))))))))))))))))))))))))))))))Даже българският БВП на глава е по-голям тази година :)))))))))))))))))))))))))))))

79

IQ 2.28

преди 3 години

До IQ 228 до IQ.2.28връщам се от макяти

78

ПФАЙЗЕР УБИ над 300

преди 3 години

човека досега по света. Затова спряха линиите и се чудят как да предотвратят съдебни дела