96

Анонимен

преди 3 години

Странно как толкова много българи при социализма пътуваха на Запад, като милицията не ги е пускала. Истината е, че Западът не даваше визи на всеки българин.

95

Анонимен

преди 3 години

Днес граничарите няма по кого да стрелят на границата, дори и бежанците заобикалят България и не искат да влизат, а българите ходят да мият улици и да берат ягоди на запад през КППТо, но ако се опитат през браздата да бегат да мият улици и не се подчинят и днес ще ги застрелят.

94

Бузов

преди 3 години

Путин има един голям проблем и той е младите руснаци.Филма на ФБК за дворците и жените му е гледан довчера повече от 70 милиона в ютуб.Питерската му клика от олигарси не може да предложи на чладите нищо ново освен пропаганда и затягане на режима.Младите искат свобода а той не им я предлага,Със него е свършено и той го знае.Всичко което прави от една година насам е да си осигури защита срещу преследване след напускане на поста.Дали ще му се получи?поживьом увидим.По скоро не.

93

Анонимен

преди 3 години

Българите, които искаха да пътуват на Запад не можеха, не защото западняците не им даваха виза.Още тук в милицията никой не ти приемаше докумантите, ако чуят, че искаш да пътуваш на Запад. Пробвал съм.Комунистите вмного станахте нахални, когато лъжете.

92

Анонимен

преди 3 години

До Яблани и грушиТи живееш в измислян свят. Сигурно и във феи вярваш. А имаш и правописна грешка в името, господин русофил! Пий си анти-депресантите. Излизай на слънце. Пази мислите си за себе си или кръчмата.

91

Анонимен

преди 3 години

На границата се стреляше след многократни предупреждения, и след контролен изстрел във въздуха, едва тогава ако нарупителят не спре се стреляше на месо и после се правеха дълги разследвания дали наистина е трябвало да се стреля, нарушителят беше по-важен жив. Можете да си представите кои са били жертвите и не са се подчинявали - престъпници убийци които ги е чакала смъртна присъда в България.

90

Анонимен

преди 3 години

Представяме си как някой американски дисидент като Асандж се връща в САЩ и организира протести и партия и участва в изборите.

89

Анонимен

преди 3 години

И днес ще те застрелят на летището ако искаш да пътиваш за САЩ без виза и не се подчиниш на граничната охрана.

88

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите терористи срещу властта използват деца за терористичните си действия.Експлоатират деца и трябва да бъдат вкарани в затвора за експлоатация на деца за политически и финансови цели.

87

Анонимен

преди 3 години

Западът не даваше визи за българи, а тези които успяваха да се измъкнат някак си западняците ги връщаха в България с белезници.

86

Анонимен

преди 3 години

В коя страна не стралят по границите? И днес навсякъде ще те застрелят на границите.

85

Анонимен

преди 3 години

Ашли Бабит /има клипче в нета/ беше застреляна В КАПИТОЛИЯ, а не пред Капитолия. Докато заедно с останалите си приятели трошеше и вандалстваше. А онзи приятел с рогата беше прибрал под козината си лаптопа на Зам секретарката на Сената.

84

Анонимен

преди 3 години

Населението намаляло с една трета.Ми ако не стреляха по границите някога щеше да намалее наполовина. Държаха ни насила тук, до Петрич трябваше да си вадим открит лист, магазините празни НО БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА СЕДИМ.И даже не можехме да избягаме - знаехме какво очаква близите ни, които останат.ФАШИСТЕ.

83

Анонимен

преди 3 години

Русия качи Навални на самолет и го изпрати в Германия да се лекува, излекува се и успешно се върна в Русия за разлика от Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, която американската полиция застреля пред Конгреса на САЩ. Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, имала е мисии в Афганистан, Ирак и Кувейт дори е наградена с медал.

82

Иванов

преди 3 години

ЦРУ изпратил деца на протести, какво падение, какво падение.....

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Като кацам не летището Франкфурт, се чувствам все едно съм си у дома."Не си само ти, има хиляди българи като теб просяци и бездомбици които заради мизерията в България търсят спасение и живеят по летищата и гарите на Запад, там е топло, може да се спи, има тоалетни и да се измиеш, прилично е.

80

Факт

преди 3 години

До АнонименВсичко пълно и равно у нас,само дето населението е намаляло с 1/3 и пълчища индобългари бродят навсякъде...Що така бе,господа "демократи"? Русия ли е застрашена от изчезване или България?Впрочем и в самата Америка нещата вървят "чудесно"...

79

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е борба между групи с различни интереси.

78

Анонимен

преди 3 години

Куманистите за пореден ден бяха тотално наритани по всички форуми, а БСП и проектите на Русия- Сидеров, Радев, БСП, Славчо се сриват.

77

Анонимен

преди 3 години

Бащата, който уби сина си: Пуснах го от моста... бях в безизходица. За секунди малкото телце се разбило в сухата камениста част от коритото на река Янтра. Смъртта е настъпила мигновено. След като хвърлил Дариел, бащата слязъл с колата под моста, за да се увери, че детето е мъртво. Мотивът - бил в безизходица, изоставен и без средства, не можел да се грижи за него.