53

Василев

преди 3 години

Робите в Египет не са имали безплатно здравеопазване, не са ходили по два пъти в годината на почивка платена, от работодателя, не са водили децата си на безплатно образование,не са взимали безлихвени жилища на изплащани, не са имали сигурна пенсия , ако доживеят до пенсионна възраст, не са имали два дена почивни в седмицата и лично свободно време!Това се крие зад безплатния робски социалистически труд!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 3 години

Радев не става за полиотик

51

Анонимен

преди 3 години

Интересно.

50

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

ДА БОЙКО САМО ДА ПОЖЕЛАЕ ЩЕ МИНЕ С 200 ПОКРАЙ ФИГУРАНТА И ЩЕ И СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ , А НЕ ФИГУРАНТ КАТО ТОЗИ.......

49

Анонимен

преди 3 години

Муунч, ***, спри се. Досаждаш на всички, едва те траят на тези срещи и се чудят къде да гледат.

48

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов е пълно копие на Николай Барековдали ще има толкова много НАИВНИЦИ

47

Анонимен

преди 3 години

До ДА ВАСИЛЕВСАЩ е построен със робски труд и робския труд на бъдещите поколения, които ще трябва да върнат някъде около 30 трлн долара поне засега. Освен ако не ги посъветвате да си направят пенсиите 200 долара и да си оправят дефицита.

46

Сат Н

преди 3 години

Според мене Борисов добре се справя като премиер, добре тегли каруцата, но още може. Ако Радев измести изборите с няколко месеца, Борисов ще се превърне в един образцов и примерен кон и този ще даде всичко от себе си за държавата, вместо да кани вкъщи прости тутки и да ги омайва с кюлчета.

45

Анонимен

преди 3 години

Айде стига "новини" от Радев. Видя се, че неговите критики и препоръки до нищо добро не доведоха. Колегата му Тръмп го гонят и ще го разследват за метежите. На Радев му се разминава тук. Но докога?

44

Анонимен

преди 3 години

Защо ... слави не е там?

43

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ако иска ще бъде следващия ни президент

42

ДА ВАСИЛЕВ

преди 3 години

И ХЕОПСОВАТА ПИРАМИДА Е ПОСТРОЕНА "С БЕЗПЛАТЕН РОБСКИ ТРУД"--ЗАТОВА ЕГИПЕТ Е "РОБОВЛАДЕЛСКА ДЪРЖАВА"...ха,ха,хаааааааааа/...нещо като "социалистическа Държава" в древността/

41

Анонимен

преди 3 години

Вижте ся, червени и мутри, и да рипате и да не рипате, Дългия ще Ви млати на изборите като маче у дирек, едиственния Ви шанс е Баце да се цуне с кака ***

40

Анонимен

преди 3 години

до Чебурашкавече е уморен от изпълнителната власт. Така, че президентския пост е много добър вариант хем да участва в българският политически живот, хем да не понася повече негативните на изпълнителната власт------ Че кой е казал, че трябва да участва в политическия живот и да му търсим топло местенце? Или ще разиграваме и тука путинско-медведевските цига нии? То е ясно, че модел и идол на гербавите е Единна Росия, ама се пак ...

39

НЕ СХВАЩАТЕ ЛИ?

преди 3 години

ФИГУРАНТА --НЯМА ДА ПРАВИ ПАРТИЯ!!!!!!ФИГУРАНТА --ИСКА ДА НАПРАВИ "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА" , ЗАЩОТО НЕ ВЯРВА В ПАРТИИТЕ , А ВЯРВА В СИЛАТА НА "ВОЕННАТА ДИКТАТУРА" , КАТО БИВШ ВОЕНЕН КАДЪР!ТОЙ , ЗА ТОВА Е УЧИЛ---НЕ ЗА ПАРТИИ, ДИПЛОМАЦИИ И ПОЛИТИЧСКИ ГЛУПОСТИ...ХА,ХА,ХААААА

38

Василев

преди 3 години

Държавата и историята на България започва от ГЕРБ, а преди това хората по време на комунизма са били мързеливи и някой друг е построил, пътища мостове, пет хиляди индустриални предприятия, стотици язовири,електрически централи,цели градове,военни бази и поделения!Сега колко години са минали от началото на прехода и има построено едно метро, половин магистрала, една друга започната, няколко курорта,няколко квартала, стотици малки цехчета, защото хората са много работливи и умни!Брамбишър!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Баце нема дори и чисто теоретични шансове за президент, но това не му пречи да си мечтае

36

Анонимен

преди 3 години

до ЧебурашкаНаистина, много е вероятно Борисов да играе за президент. Той осъзнава, че трудно ще бъде приет да бъде премиер за четвърти път. А и вече е уморен от изпълнителната власт. -------- И какво може да даде на страната Борисов като президент? Уморен кон без реални правомощия. Пак ще го запишат как псува като хамалин, пак ще обикаля - може би вече с бял джип и пак ще ръси глупости. Да го оставят да буха до септември, няма сега достатъчно силна опозиция.

35

Анонимен

преди 3 години

Естествено и логично е Борисов да се кандидатира за Президент.Всеки пост вече го е печелил - кмет, премиер. Сега ще стане и Президент. А и реално той е най-подготвен и подходящ за тази длъжност.

34

ДА ВАСИЛЕВ

преди 3 години

А , КОЙ ГО НАПРАВИ ТАКЪВ ТОЗИ НАРОД....??!КОЙ ГО ОПРОСТАЧИ И ГО ЛИШИ ОТ МОТИВАЦИЯ ЗА ТРУД...??!КОЙ , ГОДИНИ НАРЕД , МУ ВТЪЛПЯВАШЕ , ЧЕ "КАПИТАЛА" Е НИЩО ...И ЧЕ САМО "РОБСКИЯ БЕЗПЛАТЕН СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТРУД" , ЩЕ ГО НАПРАВИ ЩАСТЛИВ И СВОБОДЕН??!И ЗАЩО МИ СЕ ВИЖДА , ЧЕ "СОЦИАЛИЗМА" И "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА" ---ИМАТ МНОГО СХОДНИ И ЕДНАКВИ ПОХВАТИ В РАЗПАДА НА ЛИЧНОСТТА И НАЦИЯТА!??!