115

Анонимен

преди 3 години

Хората който сеят омраза,злъч и ненавист срещу други българи,са точно хората,който ходят на избори и гласуват за бойко и разрухата на България!

114

Анонимен

преди 3 години

Преди сесмица погребах баща си заради ковид... Беше едва на 62 години и имаше още много живот в него. То докато не ти влезе в къщата не осъзнаваш някои неща. Пазете се хора, пазете и близките си. Пари се правят, но живот не се връща.

113

f-e-h

преди 3 години

***!!!

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Самото хоро е израз на свободата и на това, че народа не иска да бъде управляван със страх и репресии.

111

Анонимен

преди 3 години

Този кмет на Калофер ще спечели нов мандат на следващите избори.

110

Анонимен

преди 3 години

Ей, заради това сме на това положение в България. Всеки прави каквото си иска и никой нищо не спазва...

109

Израелците са виновн

преди 3 години

Израелците са виновни за този коронавирус! Виновни са и за експлозията в Бейрут! Виновни са за нестабилността на Света!Как така са почнали да правят ваксина на коронавирус още преди декември 2019, как така Бил Гeйтс и Мелинда са обсъждали възможна пандемия и точно с коронавирус през октомври 2019?? Клипа е наличен в ютюб! Събудете се ***

108

Патриот

преди 3 години

Браво на калоферци България ви подкрепя ,масова съпротива срещу западната нагло-скасконска окупаторска *** и проводниците на антибългарщината МАСКИ ДОЛУ ,ТИКВИ ДОЛУ НАТО ДОЛУ!

107

BG-Гражданин

преди 3 години

Честно казано повече се гордея, като чуя че български ученици са спечелили олимпиада по математика, че български студенти са сред най-успелите на запад и в България,че има българи на световните оперни сцени или световно признати виртуозни музиканти, че има българи които си служат с върхови технологии ги патентоват..Не че традициите не са хубаво нещо, но това че си облякъл национална носия която едва ти побира шкембето, пийнал си парцуцка за отскок и си нагазил в гьола,не те прави повече българин

106

Анонимен

преди 3 години

83 Православен Патриот"Масонската ложа се опитва всячески да разруши православието в България!!Опита се да забрани хилядолетна българска правослсвна традиция!Но е успя!!Браво на смелите Българи от калофер!!"Не мисля, че православието е свързано с пиянството и излагацията!Ако не съм разбрал, жалко. Ще трябва да си опресня знанията за това, що е православие!

105

Анонимен

преди 3 години

Джeндърите са в шок и ужас на всеки БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК!!!!ГЪРЧЕТЕ СЕ БЕ НАРКОМАНИ!!!!!!

104

Кое ще избереш

преди 3 години

Зелен бутон: Ядеш, но повръщаш минути след консумирането на хранатаИлиЧервен бутон: Ядеш лaйната си за цял живот, но не повръщаш

103

Анонимен

преди 3 години

Народа изпуши съвсем. Не говоря за хорото, то е традиция и трябва да се спазва. Говоря че освен Цска-Левски, БорисовРадев, герб-бсп, София-прованс, ами сега се появи тоа Ковид и народа е разделен по още една тема.

102

Той не умира 1912

преди 3 години

Браво на калоферци! Вечна слава на героя Христо Ботев!!!Вийте дж.ен.дъ.ри вие не сте българи и не ни пука за вас и *** мерки на тиквунската шайка! Нормалните не сме роби нито на гробарската мутра нито на короната!!!

101

Крис

преди 3 години

Носете си маските и стойте вкъщи хахаха. Това се вика шах с пешката. Овцете робуват на всичко, а свободните правят това което преценят.

100

Как сте

преди 3 години

Желая ви хубав ден

99

Анонимен

преди 3 години

Аз не виждам нещо по различно от опашките пред ДЖЪМБО и кауфланд преди две седмици. Разлика има само в това, че пред ДЖЪМБО, опашките и струпванията бяха цял месец, всеки ден подред с различни хора, а хорото е само днес.

98

Гуфу

преди 3 години

До БреНе трябва "някой" да ги спре. Има си правила, наредби и закони. Този, който трябва да ги спре е кмета, който ако не може да се справи иска помощ от МВР пък тогава ербапите нека се пънат срещу жандармерията. Имали правила трябва да са за всички и всички да се съобразяват иначе ставаме като стадо. Защото после тези от хорота пък и околните зяпачи ако се понатръшкат, не дай се боже, нали ще оревът орталъка, че никой не им помогнал, че линейката закъсняла, че не ги настанявали в болница.

97

Анонимен

преди 3 години

14Браво"Българи. Пазете традициите и не позволявайте изкуствено създавани причини да развалят неща създавани с години..."Пияндурски традиции...Бъди българин! Не пропускай да се натаралянкаш до козирката! Подсигури сеир, за да докажеш какъв патриот си!

96

Анонимен

преди 3 години

Това ледено хоро ще докара някоя импотентност на мъжете и какво ще правят калоферките...не знам...