386

Благодаря!

преди 3 години

Благодаря на Доц Мангъров и на днес.бг - тази информация е важна, и както изглежда, нужна е смелост и съвест, за да се публикува. Доц. Мангъров остана верен на клетвата. която е дал като лекар. Поздравления! Имаме шанс да бъдем информирани, за да направим решенията си. Ако някой посегне на свободната ми воля и социалните ми права, чрез узаконяване на ограничния срещу "не-ваксинирани граждани", ще се видим в съда.Доказателствата са достатъчно много. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

385

като вожда

преди 3 години

По-добре вируса отколкото ваксината

384

Анонимен

преди 3 години

Ми ако искате чакайте едни 10 години, да се направят тестови изпитания на ваксините и тогава си сложете, щом сега ви е страх.Само, че има две неща - Първо - няма как да се разбере как действа ваксината, ако не се тества на много хора, които да се престрашат.Второ - като няма ваксинации в достатъчен брой, бая народ ще умириши бъзито.Не е ли тъпо да се заразиш от нещо, за което е имало начин да се избергне, а именно с ваксинацията?!А виръсът ще ни намери, рано, или късно ще го ядем дебелия.

383

Финансиране на СЗО

преди 3 години

1) Главным спонсором ВОЗ (СЗО) были США (15%)2) Второй по сумме перечисленных в ВОЗ денег Билл Гейтс (10%). Точнее, его совместный с женой Мелиндой фонд он обязался перечислить 530 миллионов, они пойдут преимущественно на африканские проекты3) Третий снова Билл Гейтс. Почти. На этот раз основанный им Глобальный альянс по вакцинам и иммунизации (GAVI), объединяющий различные частные и правительственные организации. От GAVI ВОЗ получит 370 миллионов (8%)

382

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли е странно, че армията на САЩ не е задължена да се ваксинира, а неофициално дори им е забранено?

381

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧе кой те кара да си биеш ваксината Х или У, доколкото знаем ваксинирането е доброволно. На теб като ти харесва да кихаш по 200 кинта на бай Мангър за да те прегледа и да те лекува с чайчета никой не ти пречи - кихай, плащай и не се ваксинирай.Демокрация Баце!

380

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя нали щеше да си къса дипломата и да си я завира ... отзад ...става дума за задното стъкло!!! Ако вече е свършил тая работа значи трябва да спре да се изказва по медицински въпроси, ако не си държи на думата и дипломата му все още си стой в рамка, значи е по-голям лъжец от брат ми *** от Факултето и просто трябва за всяка новоизстреляна лъжа да плаща глоба в размер на 200 кинта - толкова колкото казват взимал за един преглед на болно дете.

379

Иван

преди 3 години

Болният мозък на Мангъра е типичен за България.

378

Анонимен

преди 3 години

До забавен фактТова, че по телевизията ти казват, че в държавата Х се ползва ваксината У не означава, че това е вярно т.е. за държавата Х може да е създадена ваксината Z и да се представя като ваксината У по ТВ-то, за да може шарани като теб да отидат и да си бият доброволно ваксината У, като дори подпишат документ, с който заявяват, че само те ще са си виновни ако умрат или ако имат тежки заболявания след това... Толкова е просто... :)

377

Анонимен

преди 3 години

Някой от тия дето плюят Мангъров чели ли са документа, който трябва да подпишат за да се ваксинират? Шаблона го има в интернет могат да го прочетат.

376

БОКО

преди 3 години

БРАВО! ЕДИНСТВЕНИЯТ НЕСТРАХЛИВ

375

Пешев

преди 3 години

Този защо не го затворят в лудницата вече ... кой му иска недоклатените съвети... ?

374

Само така!

преди 3 години

Браво! Трябва всички нормални и разумни хора да го подкрепим в социалните мрежи да се види че въпреки всичко има много мислещи хора в тая държава. Ако се опитат политиците да налагат още натиск за ваксините трябва да правим масови протести и да хвърчат оставки! Ясно да се заяви че повече няма да търпим тоя цирк който ни разиграват вече 9 месеца.Ако сега не покажем зъби още догодина ще започнат да ни мачкат с още "мерки" до пълното съсипване. Това не трябва да се позволява.

373

Анонимен

преди 3 години

До 416Човека 100 пъти обясни, че тези мерки само удължават пандемията.А за ковид ваксината: никой не те е спрял да се ваксинираш. Евала, че има и такива лекари, защото всички други не спряха да обясняват колко е безопасна ваксината ама накрая си принуден да подпишеш, че ги освобождаваш от отговорност ако ти се случи нещо.

372

mn

преди 3 години

Като цяло не съм му голям фен от началото на епидемията, но конкретно за ваксините е прав. Все още са нови и не са изпитани. Боцкаме се "на доверие".

371

Анонимен

преди 3 години

Ами къде остават отговорността и личният пример бе, г-н Мангъра?В целия свят хората спазват мерки, ти не спря през жялото време да оплюваш на контра всяка една предпазна мярка. Хората слагат маски на закрито, Мангърата сниман в трамвая, всички около него с маски, само той няма.Хората направиха ваксина за болестта, каза, че не е препоръчително да се слага.Менте-лекар, менте-инфекционист, менте-човек.

370

Анонимен

преди 3 години

Едно време имаше един сериал"Палатката на чудесата" Символът на нашето здравеопазване е палатка пред болницата и фургон за ваксинация с хладилник "Мраз".При пет фургона с капацитет 60 ваксини на ден,нашият ред ще дойде на Албанските празници(демек никога)Така,че да не се тровим как ще ни ваксинират през 2030 год.Споко.

369

ДО АНОНИМЕН 402

преди 3 години

"Но как мислиш, дали с храната и водатае, дали с всяко вдишване не вкарваш в тялото си достатъчно вируси и бактерии, които от своя страна се пробват да оцелеят като навлизат в системите и клетките му и да се размножат?"Всички процеси, които се случват в теб са резултат от работата на бактерии и вируси. Така сме създадени - перфектно.Но, неудобно за бизнесите, които печелят от нашето незнание и страхове.

368

До СТРАХ ОТ ИГЛИ!

преди 3 години

"иРНК е нетрайна молекула и се разгражда до няколко дни. Откъде на къде ще произвеждаш чужд протеин завинаги?"Защото клетката има ПАМЕТ. Няма значение дали молекулата е трайна или нетрайна. Веднъж запаметен кода се РЕПРОДУЦИРА. Благодарение на тази клетъчна памет произвеждаш отново антитела към същия патоген, ако го срещнеш отново. Това се нарича ПРИДОБИТА иммунна защита.Във възпроизвеждане на кода могат да настъпят грешки. Това е мутация и нещото, наричано рак.Автоимунни и ракови болни!

367

Анонимен

преди 3 години

До ГРЕШНО!Донякъде си прав!Но как мислиш, дали с храната и водатае, дали с всяко вдишване не вкарваш в тялото си достатъчно вируси и бактерии, които от своя страна се пробват да оцелеят като навлизат в системите и клетките му и да се размножат?Тогава?