138

Анонимен

преди 3 години

a спутник 5 кога ще доставите,хората неискат американски витамини искат истинска ваксина

137

реалнафантазия

преди 3 години

Камиона за кренвирши, който пренася ваксини за милиони е просто метафора за състоянието на българското здравеопазване, а и за държавата като цяло.Толкоз... :)

136

АНКЕТА

преди 3 години

(+) Аз съм мислещ човек и няма да се ваксинирам(-) Аз съм герберски троол и ще правя каквото ми каже лъжливото правителство.

135

Кжкжйжйжйж

преди 3 години

До КомплексиВ договора за ваксините е казано , че се превозват от производителя! Но не на кренвирши!

134

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си какви гербаджийски калинки са в щаба по логистика?Да не премерят хладилника и вратата където ще го вкарват,да не се сетят,че им трябва транспорт...изобщо какво са мислили за тези големи заплати се видя.

133

Комплекси

преди 3 години

Единственото което има значение е да се спазват изискванията на производителя за превозване . Каква била брандировката на превозните средства биха се занимавали наистина само хора дето няма какво друго да правят и разбира се винаги дежурните "оплювачи"

132

УМЕН

преди 3 години

"Българите не искат да се ваксинират и против социализъм "Е как ще искат като баш вождът ти е комунистическо отроче, гавазин на другия баш комунистически вожд, а правителството пълно с партизански унуки.

131

УМЕН

преди 3 години

Едни сме умни, други сте чебурашки, пияници мистици, бау. Смееех. Предлагам да се самонатоварите в буса за кренвирши и друг биологичен оотпадъък и ....франко екарисажа.

130

Младежкото Герб

преди 3 години

Ку-***-нист!!

129

Младежкото Герб

преди 3 години

Който не иска да се ваксинира -е ***!!

128

Чебурашка

преди 3 години

До Умен........ българският народ НЕ иска да се ваксинира.... Умниците като теб винаги са говорили от името на българският народ, но народа винаги ги е опровергавал и поставял на мястото им. Организираната кампания срещу ваксините няма да успее и ще покаже колко сте умни!

127

Божинката

преди 3 години

Викате,че аз съм ***,ама вии сти много *** бе-тъй ли не разбрахте,че в буса темепературата е минус 40 градуса,а в хладилната чанта-минус 30---и това прави минус 70 гладуса бе,тууу,елементарна математика!!!А ний ритнитопковците,лекоатлетите,щангистите, а най-вечеколежките спортистки сестрите Уилямс с толкова препарати сме се допин,пардон-дупчили,че тая ваксина няма хич за ни хване!

126

Факт

преди 3 години

Не е важно дали котката е млада или стара. Важното е да лови мишки.

125

Кгйцйцйжк

преди 3 години

До ЖивотновъдТи можеш да ваксинираш само себе си щото си животновъд!

124

Модерният ляв

преди 3 години

"Аз ще си чакам ModernaЩото си ляв.

123

Ф.С.В.

преди 3 години

Доживяхме 2020г "великите" ваксини струващи над 200 мил да ги сложим в хладилник ЗИЛ- можеше и Мраз да е - а другите нации си купуват билети за Марс-каква ирония))))

122

Анонимен

преди 3 години

Те нормален бус за ваксините не купиха,а ние санитарни хеликоптери искаме!?Само суджуци и кремвирши им са в поцинкованите гербаджийски кофи.Милиарди минаха през ръцете им,всичко излапаха.И това за съвсем малко ваксини.Като дойдат другите сигурно с трудовашки колички ще ги разкарват!

121

Бьйфйфкжлг

преди 3 години

До пияница мистикАз пък имам против 60 годишен хладилник моето момче, пък бил той и любимият ти ЗИЛ!Както имам против да ни правят на луди! Но ти си широкоскроен, богат и не ти пука явно, че някой краде и от теб!

120

Животновъд

преди 3 години

Ваксинирам русофили срещу бяс. За пенсионери безплатно!

119

УМЕН

преди 3 години

"Българският народ ще е първият в Света -който няма да иска да се ваксинира!!! "Не ЩЕ, не бъдеще време, българският народ НЕ иска да се ваксинира. СЕГА и за в бъдеще. НИКОГА. Затова сме българи, призвани сме да сме умни и мислещи. А не чебурашки на хранилка