246

Анонимен

преди 3 години

До ДианаЕксперимента с това да им се помага и да се толерират от първата световна война насам. Да им се дава отново и отново шанс да се реформират и да започнат да бъдат нормална дръжава: доверие, което завърши с поредица от диктатори кой от кой по-голям сатрап. Русия не е способна да произвежда нормалност и трябва да бъде третирана като постоянна заплаха. Опитите да бъде вкарана в нормалност и да е пълноправен партньор в Европа завършиха с тотален неуспех.

245

Анонимен

преди 3 години

Кремъл си взима собствени решения това се представя от запада като агресивно. А всъщност е Кремъл е доста тих, търпелив и учтив. Все още руснаците наричат запада партньори, чакат да им се промени политиката и казват че ще работят с която и да е власт. Помпео наскоро каза буквално че руснаците били враг. Ето американската агресия и цинизъм. Показателно че америка злобее.

244

Диана

преди 3 години

До Анонимен329За какъв експеримент говориш, уважаеми? Руснаците са горди хора, те не искат помощ, но те имат нужда от такава в момента, според мен,по подходящ за тях начин,не с даване на ъкъл и унижение, а с протегната ръка и човешка загриженост, топлина.Защото Западът се страхува толкова много от Русия,страховете им може наистина да се реализират, както това се случва често в живота!Русия трябва да разбира правилно Запада и да не ги обвинява, но да не приема навътре ситуацията-важна е ИСТИНАТА

243

Анонимен

преди 3 години

До 333Русия е джудже в науката? Сериозно ли бе?!!!

242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 328Проверявал съм я многократно: бранд се съотнася като понятие към обект на свободния пазар на стоки и услуги. Монополни структури и такива контролирани с политически средства и с непазарни механизми, не са "брандове".

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 325То няма нищо за хвалене, това е така :)))) Има яко срам, че огромните ресурси не водят до нищо съществено. Русия е джудже в науката :)))) Нормално е да е болезнена темата за русофилите.

240

Анонимен

преди 3 години

Диана ти първо помогни на нас че сме зле с демографията. Руснаците не се нуждаят от помощ. Ние се нуждаем от тяхната, за кой ли път.

239

Анонимен

преди 3 години

Ами по-агресивен става режимът в САЩ, по-агресивен и режимът в Русия. Логично е.Кремъл се обвинява в много убийства. САЩ не се обвиняват, защото си убиват явно.

238

Диана

преди 3 години

До ЧебурашкаПак се лъжеш, Чебурашка! Не съм русофилка, просто съм обективна! Народът ни няма да нарече руснаците "братушки" за нищо - те наистина са умирали за свободата ни по свое желание - били са доброволци! Ние скочихме от идеализирането им към пълното им отричане, но истината е някъде по средата!

237

Анонимен

преди 3 години

До ДианаЕксперимента с помощта за руснаците се проваля вече над 100 години. В момента когато са достатъчно силни, след като им се е помогнало, те се опитват да унищожат този, който им е помагал. Стратегическа грешка е да се помага на руснаците. С руснаците трябва да се работи на принципа на Израел: зъб за зъб.

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 321Моля, проверете пак дефиницията на термина "бранд", за да не викате откровено интелигентни лозунги, в стил " професионален болшевик на партиен конгрес".

235

Диана

преди 3 години

До Анонимен303Аз мисля, че Русия е световен гигант, който ако падне ще причини много разрушения! Представяте ли си Русия да стане развъдник на ***? Направо никой няма да може да им се опре - руснаците не ценят живота си много повече от днешните терористи, но те засега ценят Живота! На Русия трябва да се помогне! Тя имаше добри намерения, когато катастрофира така лошо...Според мен, тя сега се нуждае не от изолация, а от реална човешка помощ-не да им се набива колко са лоши, а да им се лоши.

234

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСкъпи Чебуратино, твърдите, че халюцинациите Ви за ТОП 100 са основани на разум, а не върху психическо разстройство?Интересно твърдение...

233

За трола

преди 3 години

Така че, чебурашка истината тонката или каквото там си, за теб има на писан ЧЛЕН от НК, който гласи до 4 години затвор и до 10000лв глоба и обществено порицание за систематичбо масаждане на омраза по национален признак чрез информационни електронни системи. Порицанието ти го правя аз. Властите трябва да те погнат и на тях да им кажеш каквото там си мислиш че е демокрацията ти.

232

Анонимен

преди 3 години

Кефят ми тия статии - Иво Инджев яко прави кинти, браво!

231

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 317Държавни фирми са "брандове"? Колко неграмотен си по скалата от 1 до 10 (10 най-неграмотен)?

230

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКласациите не бива да са халюцинативни, Чебурашка. Полезно е за психическото здраве на демократите, пламенни борци срещу русофилите ;)

229

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 307"Не че руското висше образование е цъфнало и вързало, но поне 20 руски университета са в топ 1000,"Русия е страна със 145 милиона население, територията й е 1/6 от сушата на Земята и са в топ 3 на практически всички важни ресурси на планетата и ми се хвалиш с 20 университета в топ 1000? Имат един единствен в топ 100 - на 74то място.Това по-горе е доказателство за огормно разхищение на ресуси и НИКАКВА производителност и резултатност.

228

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаВсъщност, скъпи Чебурашка, най-престижните брандове не са тези на потребителските стоки, а едни други, нетолкова популярни. Какво толкова говори името "Арева/Орано" на масовия читател? Нищо. Но това е Име. На една от фундаменталните световни енергийни компании. И руснаците имат отговор на Арева. Нарича се "Росатом". Американският им еквивалент, Уестингхаус, за съжаление фалира преди няколко години.Хайде по-кротко с темата за брандовете, а? Започват да личат оплоскостяванията Ви..

227

За трола

преди 3 години

Русия има индустрия, има ростех роснано камаз, аурус, има глонасс т платформа, и мн др. Изброил си търговски марки от къде ли не но се правиш че не знаеш за руските.