97

ккк

преди 3 години

И с Кличко и с Антъни показа наглост и селско поведение, дочно показа какъв си билнавремето из София, малко хора знаят, удърник,лихвар и какво ли не над слабите..Стига се прави на патриот, защото един истински Българин би си мълчал, би имал респект, би похвалил съперника..А ти от кантара до края на мача се държа като клоун, ужасно поведение на спортист, спорта не възпитаваше ли? Гледахме мача 40 човека и повечетобяха за Джощуа само заради гаменското ти поведение, а не защото не са българи

96

Анонимен

преди 3 години

А дали поведението му преди и след мача не е било режисирано и да му е платено допълнително за това ?

95

Анонимен

преди 3 години

тоя човек е срам за българския спорт!

94

Анонимен

преди 3 години

Кубратчо каза ,че почти не имал възможност да тренира ,защото прекарал нещо като вирус.

93

Анонимен

преди 3 години

"Ако имаше вариант да ми даде реванш, щеше да е много интересно. Но едва ли ще стане това нещо"Птичето каца веднъж на рамото. Ти изпусна шанса си. Точка."Не обичам да се оправдавам. В една съблекалня ме завряха - беше точно 2 пръста над главата ми. Как да загрее човек?"Точно се оправдаваш. Иначе не би го казал."Научих за себе си и хубави неща, и не толкова хубави."Не си научил. Плезиш се след всеки нокдаун."Не е близо денят, в който ще се откажа."Моля те, спри. Стига толкова срам.

92

Анонимен

преди 3 години

Кобрата и мутрата са едни и същи. Тотална загуба с реалността и нереална самооценка.

91

Анонимен

преди 3 години

Нашия ако се беше подготвил физически и психически вместо да се държи като клоун можеше да направи много силен мач ,който да остане в историята видя се ,щом един шишко от Мексико може ,защо да не може и нашият боксьор.

90

Анонимен

преди 3 години

Малеее излагацияа продължава, корона,съблекалня,потискане...Абе като те гледах от кантара, до края на мача,хич не ми изглеждаше потиснат, по скоро Джошуа бе потиснатия, човека си мълча до последно и след всичките ти селски изцепки пак каза, че си добър боксьор, а ти Кобра един път не каза, момчето е по добро от мен..Се повтаряш това е тежка категория, един удър решава нещата,къде бе твоя удър незнам, но уважението ти го няма никво и затова 70 процента вече не те харесват и мен ме загуби

89

Излагация

преди 3 години

От този човек нестава боксьор.Няма култура грам и неможе да се представя пред опонентите си.Говори като малко дете.Изхвърля се прави стоики и реплики и после плаче в малкия ъгъл.Срам и позор за България за 2 ри път!!!!!Мисля и се надявам Данаил Атанасов да го замести и да се представи по добре от него!Кобрата е за някои цирк по скоро!Няма никакви умения като боксьор Кубрат нито техника ното спортна злоба!

88

Анонимен

преди 3 години

Не съм виждал до сега боксьор и то за световна титла така да избяга в ъгъла и да раздава безадресни удари във въздуха от страх.

87

Анонимен

преди 3 години

Набиха го като куче и пак се хили. На ринга кроше след кроше, оня се хили. Явно обича да го мачкат и наистина не му пука. А защо на нас трябва да ни пука?

86

Анонимен

преди 3 години

А бе не четете ли, че таванът на съблекалнята му бил нисък, бе! Е това е причината за резила, ха-аха-аха!

85

Анонимен

преди 3 години

И АЗ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СА МИ ПОВИШИЛИ ЗАПЛАТАТА АМА...

84

РокиМазохиста

преди 3 години

Че победи ти,победи.Че падна на земята,падна.Че стана сам,стана.Само тупането го раздаваше Джошуа.

83

От Разсадника

преди 3 години

"Нали ще вземе големите пари.....дреме му че е паднал Вие отивайте в завода на три смени и ги изкарайте тези пари и плюйите Кобрата през почивката за кафе..хехех"Ами тогава защо е тоя псевдопатриотичен рев на некои имитации на родолюбци че не сме подкрепяли меркантилната Кобра, а? Той да не е излезнал за победа или за прослава на България, та да му правя евала. Криптобоксьорът е отишъл да изкопа малко валута в поза партер и по гръб.

82

5

преди 3 години

Не гледа играта , а - парата !Това бе целта и тя е постигната!Загубиха зрителите , че не видяха един истински равностоен мач , а спукване от бой на Пулата!Срамът ни бе голям !И болката , че орезили България!Да си само ти !

81

Българин

преди 3 години

Пулев има чувството, че е победил. Бойко има чувството, че е политик и дипломат Доган има чувството, че не е крадец и т н Много чувствителни са ни мутрите.

80

Анонимен

преди 3 години

"БЕДНИ МИ КОБРА, ЩО НЕ ВЗЕ ОЩЕ НАВРЕМЕТО ГЕРМАНСКО ПОДАНСТВО ЧРЕЗ НЕМСКИЯ СИ КЛУБ, ЧЕ ДА ВИДИШ ПОДКРЕПА?ТИЯ *** ТУК НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ПРЕДСТАВЛЯВАШ!ДА СИ ГЛЕДАТ СЕЛСКИТЕ МАЧОВЕ ЦСКА 1948, ЦСКА СОФИЯ, ГОРУБЛЯНЕ, ЛУНОХОДЕЦ..."Ей мек, да не те заряза пакистанеца?

79

Влади

преди 3 години

Сигурно Тодорка(Андрея, де) му е казала, че е победител. Нали и замириса на пари.Човек трябва критично да се самооценява, ама не , нашия без мъъъничко щял да стане шампион!Сякаш сме гледали друг мач!Къде ти - на 39, със старомоден стил на игра, набит безапелационно, какъв шампион, какви 5 лева?Да сме се гордеели с него, че два пъти го набили, хайде холан!

78

Анонимен

преди 3 години

Не се представи зле, 9 рунда издържа но много приказки изсипва преди и след МАЧА - фукането те прави адски слаб и смешен.