40

Само питам

преди 3 години

"Пожелавам успешно протичане на националната ви конференция, която да бъде повод за благото на сънародниците ни в България." Какви сънародници видя Ердоган в България?

39

Хм !?

преди 3 години

А ако Ердоган и Борисов се оженят, щом са си толкова скъпи, кой ще е булката?

38

555

преди 3 години

Някои *** пишат , че Бойко бил диктатор . Ако беше такъв кокалите ви щяха да си разменят местата , или най-малкото да гниете в някой дранголник . Бил комунист Бойко-ако беше така заплатите ви щяха да са по 5 - 6 долара , да се пръкват през ден кредитни милионери от фалирали банки и да гледаме през крив макарон западна Европа. Бил крал Бойко - вярно е , той е с ранг на крал , макар да не сме монархия . Бил *** Бойко -ако беше така щеше като вас да бълва змии и гущери по форумите .

37

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаБраво бе сарказмът ти се получава дорбе.

36

Тюрк

преди 3 години

Почти никой не гласува за ДПС. Масово се купуват гласове както го правят другите партии със поставени лица от олигарси, и не на последно място от *** !

35

Тонката

преди 3 години

Меркел,Макрон,Ердоган(Тайпи)Мицотакис аре няма да ги изброявам всичките уважават Бойко и го имат за "САКЪП"приятел:):):)А Фигуранта кой го знае?Никой:):):)Дойде един Руски поп от КГБ и за малко да го набие:):):)Този Руски поп,ако си беше позволил така да се държи с Бойко не ми се мисли:):):)Щеше да се прибере в Русия без брада:):):)

34

Анонимен

преди 3 години

Машала бе Бойко ефенди вски те уважава.

33

Бибо

преди 3 години

КАЗА ГО:МОЯТ СКЪП ПРИЯТЕЛ???!...ИМА ИМА СИ УДУРМА М/У ТЯХ ДВАМАТА.... СЕГА И БИБИТКО ДА СИ ПРИЗНАЕ. ЗАЩО Е И КАКВА ЕНАШАТА ПОЛЗА ОТ ТОВА ПРИЯТЕ-СТВО????!!?!... И ТОВА Е МНОГО ГО-ДИНИ.АШКОЛСУМ,АФЕРИМ,МАШШАЛА...

32

Анонимен

преди 3 години

Не разбират че политиката не е да забиеш шамар в селска кръчма, трябва да се правиш на интересен, дори двуличник да станеш :)) Гледам че Бойко се побърква вече, не се учудвам, нормално :) Доколкото турците били по силни от нас, може, но ние сме доказали че война не губим след Освобождението, нищо че сме по малко като численост :)))

31

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се забрани двойното гражданство. Или си българин, или си турчин и си отиваш в Турция. Или си човек, или варварин. Средно положение няма.

30

Анонимен

преди 3 години

След час Ердоган излязъл от банята и рекъл сърдито на Бойко:- Твоето копче не работи!- Как не работи? Цял час те гледахме по телевизията!

29

Анонимен

преди 3 години

По време на посещението си в Турция Борисов и колегата му Ердоган заспорили коя баня е по-хубава-турската или българската.Решили да проверят,като Бойко влезе в турската,а Ердоган-в българската.Влязъл Бойко, натиснал някакво копче и в банята се появили три ханъми,които цял час му правели масажи.После в българската баня влязъл премиерът на Турция.Натиснал гол и той копчето-никой не влиза.Пак натиснал-пак никой. След час Ердоган излязъл от банята и рекъл сърдито на Бойко:- Твоето копче не работи!

28

Анонимен

преди 3 години

А бе в Турция има ли Българска партия се чудя ?

27

Анонимен

преди 3 години

Много се притеснявам, да не ядосаме с нещо Ердоган, и да ни спре турските сериали баш по Коледа и Нова година!:D

26

ПКК

преди 3 години

Free Kurdistan 🇰🇼 Напред кюрдски войни

25

Анонимен

преди 3 години

Въй много сте про..сти радефчета!Затова ви води за носа!

24

Тикволандия

преди 3 години

Ердоган да си вземе "скъпия приятел" Бойко в Турция, че да се оттървем от него. Ама дори и той няма да го иска.

23

Тонката

преди 3 години

Ердоган преди ми беше антипатичен,обаче откак без да му мигне окото нареди на Турските ВС да бъде свален Руския изтребител над Сирия,много ми се издигна в очите:):):):)В отговор на това тогава Вовата Путин забрани вноса на Турски домати в Русия:):):)Веселба беше голяма:):):)

22

Анонимен

преди 3 години

Султана похвали слугата си. Предателите действат от 30 години..

21

Анонимен

преди 3 години

Хасан Ходжа с обръщение към Бойко Борисов:"Бойко, добре дошъл си в правата вяра. Кажи " Един е аллах и мухамед е неговия пророк". Сложи ***. От днес вече ще се казваш не Бойко Борисов, а Беркай Батухан."