16

Мъни Моней

преди 3 години

И тоя като го видя ми идва да извикам "Наздравеее!"Откъде ги вадят с тоя типичен фацие на непиещи вода....?

15

Анонимен

преди 3 години

Аз имам автоимунно заболяване.Кой ще ми гарантира безопасна ваксина и кой ще ме насочи към най-подходящата?От сега ви казвам-няма такъв.Всички са много объркани и дават разнопосочни сигнали и никой не може да ви гарантира,че ваксината е ефикасна и без странични ефекти.

14

Глобалисти Сатанисти

преди 3 години

Никога няма на Приема Новото Ви Нормално!!

13

Анонимен

преди 3 години

Тя тая планета е направена за рептили и е мислена за динозаври да живеят на нея.Хората сме плевелите на нея и сме изместили истинските и обитатели.

12

Мислеща

преди 3 години

Уж ваксинацията ще е доброволна, а вече наричат тези, които не искат да се ваксинира ЗАПЛАХА!! То така се почва, и вече понеже си ЗАПЛАХА ще те изолират или ваксинират на сила. Обработката на мозъци върви с пълна сила!!!

11

Анонимен

преди 3 години

"Председателят на БЛС смята, че в тази ситуация е по-разумно да се ваксинираме" Аз като нормален софийски *** смятам, че е по-разумно да не се ваксинирам.

10

Novus Ordo Seclorum

преди 3 години

ще бъде наложен с ваксини или не! Големият Рестарт е скоро!!

9

Човечен демократ

преди 3 години

Ваксинирането трябва да стане задължително за да спасим човечеството от най-голямата заплаха! Антиваксърите трябва да се обявят за престъпници, а децата им да бъдат отнемани и давани за осиновяване на демократични хомосексуални семейства. Демокрацията не означава свободия всеки да си прави и говори каквото си иска. Защото ако заплашим демокрацията и човечеството как ще се радваме на живота да ходим в мола със щастливи лица да си купуваме красиви неща, кака ще ходим на почивки в чужнина?

8

Анонимен

преди 3 години

Рекламната кампания тече с пълна сила

7

Анонимен

преди 3 години

И тоя се загрижил за цялото човечество.А не вижда,че българите *** като мухи и без тая пандемия.Заради "много добрата" ни здравна система.

6

ммм, да

преди 3 години

Само като гледам алтруистичния фейс на този доктор ме обзема силно доверие към всичко, което излиза от устата му.Папкаш ли, гуци? Ама още много ти се папка, нали?

5

Бизнеса преди всичко

преди 3 години

За тези всичко е бизнес.

4

Анонимен

преди 3 години

Маджаров,докторе,ами ваксинирай се,бе.Кой ти пречи?Други твои колеги пък отказват ваксинация.Е,на кого да вярваме?

3

Лалугеров

преди 3 години

Слушай Маджаров, искам да видя първо как се ваксинират управляващите , техните деца и роднини и тогава ще се ваксинираме и ние !!!

2

ФК

преди 3 години

Фармац. компаниите са го подковали здраво този.Ваксинирай се бе!

1

ШабосОтДавос

преди 3 години

зависи как дефинираш Човечество!