12

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се каже, че ако се ваксинирате с ракия, ще ходите като японските роботи, все едно са ви чипирали и ви управляват краката с дистанционно управление. Страшна работа, странични ефекти.

11

158

преди 3 години

Искам да знам кое налага съхранение при -70 градуса? На какви градуси ще се бие? Рискувате ли да ни превърнете в ГМО човеци, защото променената рнк не е знае до какви последствия ще доведе? Оправдан ли е риска, при положение, че ковида е не по-тежък от свински грип? Засега при проучвания /неофициални/ само 10 % казват, че ще се ваксинират. Как ще накарате другите?

10

Тъпомер

преди 3 години

Национален Ваксинационен Щаб??!!??Все пак на тези, които са решили да се ваксинират доброволно и безплатно, е добре да се припомни - носете си вазелин.

9

Анонимен

преди 3 години

Менгеле е ангел в сравнение с тези хора

8

Бау

преди 3 години

*** не иска да знае и не вярва. Тези, които искат да знаят, вече знаят. Дано е полезно за .. някой.

7

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш. Тоз велик кофпомпаджия. Как светът е оцелял близо пет милиарда години без него.

6

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОЙТО НЕ Е ВАКСИНИРАН ИЗЛИЗА ОТ СИСТЕМСТА

5

158

преди 3 години

То хубаво ще ни кажете, ама ние дали ще ви повярваме?! Тези дни по тАлАвизията само за ваксините се говори от учени глави, колко са хубави, как трябва поне 70-80 процента да се ваксинират, за да има стаден имунитет.. А уж нямаше такъв ако естествено го преболедуваме. Само днес ми хареса една лекарка, че каза , че нищо не може да препоръча, защото няма медицински данни за ваксините и че ваксинацията се прави преди епидемия, защото сега кой болен, кой здрав, не се знае. Масово има здрави "болни"..

4

До 2

преди 3 години

От чисто любопитство, така на прима виста, какви са съставките на всички ваксини, които са в имункзационния календар на всеки един от нас?Като пишете, не мислите колко е плоска Земята, а

3

Медик

преди 3 години

НАРЕЖДАМ ВЕДНАГА О С Т А В К А на правителството и затвор за МУТРАТА.

2

Анонимен

преди 3 години

Какво е съдържанието на "ваксината"Никой не знае какво съдържа!Има ли смисъл да говорим нататък?

1

Патриот

преди 3 години

Оставка -народен съд-Белене!Какво не разбра бе тиквоччч!