77

Хасан Ваксинатора

преди 3 години

Всичко сме го изпитали до последно с Коцето, Бате Б. , опозицията и др. Нека сме единни в тоя тежък момент! За всеки ще има ваксинка, гарантирано от бай Хасан ;)

76

МАНГААНИМЕ

преди 3 години

Давам моята ваксина на всеки ковидглупак който я иска. Да си хакне две за по-сигурно. Обаче така като гледам обществената нагласа мисля че ще хартисат още много ваксини и ковидглупаците ще могат да си ги забучат всички и да ходят по улиците като некои гротескни извънземни таралежи избягали от извратен японски постиндъстриъл хентай.

75

Василев

преди 3 години

Когато взеха да нарастват жертвите от коронавируса лавинообразно, Радев се скри и се спотайва, лятото излизашие и вдигаше юмрук, и говореше че коронавирус няма, а сега се скри като мишка!Агент Найджъл Бранкети!ЦРУ!!!

74

ХАХАХАХАХА

преди 3 години

Освен лудия с приказките за жужето имаме още един дето герой му е Радев. Направо е обсебен от него и го намесва даже като си слага кисело зеле за да му втаса от раз.

73

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕДНИ ЧАКАХА КОМУНИЗМА ДРУГИ ЧАКАТ ВАКСИНИ ЧАКАШ ЧАКАШ И НАКРАЯ ТИ ИДВА ПОВИКВАТЕЛНАТА ОТ СВЕТИ ПЕТЪР

72

Радев, къде си?

преди 3 години

А къде точно се вписва безделникът от Дондуков 2 в тази сложна ситуацея? Освен да бълва отрова, и да сипе хули и лъжи по законното правителство, друго направил ли е? Какъв е приносът му? Дали заслужава 15 000 лева на месец? Защо се крие като мишка? Всички власти са впрегнати за овладяване на ситуацията, а той пази полата на Деса общата. Той е завършен кр-ет-ен.

71

Д-р Врабчев психолог

преди 3 години

Първи да се ваксинират тия от сектата на фанатичните привърженици на локдауна. И да споделят клипа в социалните мрежи. Това са изтрещелите фанатици. Пияница мистик, Бау, Атанас Велмазов Германец. Може и един да е де, щото освен хипохондрия и фобии човекът има и личностно мултиплициране.

70

Василев

преди 3 години

Идва Китайският Дракон селяни прости, паднете на колене и молете за прошка хилядолетната империя!Леля Меркел вече занесе символично на Си Дзи Пин ключа от Бранденбурската врата на обединена Германия, а Император Хирохито занесе вековния самурайски меч на първия японски самурай - Пирнц Ямато!До края на годината се очаква новият президент Байдън да поднесе на Си Джи Пин матриците за печатане на доларите, както и звънеца от Уолстрийт, който се удря всяка сутрин!Агент Бени Фарамбучи!ЦРУ!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Какви ваксини като шестват вируси в момента? Хората трябва да са абсолютно здрави,за да си ударят ваксина,освен това каква е тази набързо скалъпена ваксина?!?!

68

expert

преди 3 години

До ОБЕЗЩЕТЕНИЕ КОЙ?ОТ фазерите не поемали отговорност за труповете и раковозаболелите след това! така чееее.... познай... войната е на финала!естествено удара е насочен към многочислените групи - индиий, кетайци , арабите най-вече.... за да освободят териториите на пръдлювците!

67

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова безопасна защо ще трябва да се подписваш ,че е на твоя отговорност и компанията производител не носи отговорност :)

66

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевГлупости,ние отдавна сме с чипове под формата на телефон. Следи ти местоположението, профила и още куп други неща. Най-важното е ,че всички го правим доброволно,забили поглед в екрана.

65

Анонимен

преди 3 години

Тоя "министер" барабар с"координатора"не знаят името на фирмата произвела ваксините"Phizer"ама иначе план имали и били готови!

64

джибров

преди 3 години

Чакаме първата пратка отлежала ракия, слагат хладилници и фризери в болници и РЗИ

63

Анонимен

преди 3 години

До ОБЕЗЩЕТЕНИЕ КОЙ?Арменският поп ще плати.

62

Джаф

преди 3 години

Чакаме поредното изявление на господин Бау (пияницата мистик), видният форумен гномолог проф.д-р. на тролските науки, хонорис грантис кауза пердута, НПО нобелистът, корифеят на полуръстовете и апологетът на лилипутизЪма по темата. Поредните лакърдии за злото кремлинско жуже за да се посмеем от сърце. Особено в частта където той го разгромява.

61

ОБЕЗЩЕТЕНИЕ КОЙ?

преди 3 години

Кой ще плати и в какъв размер обезщетение за човек умрял от страничен ефект на ваксината !!! ???

60

Анонимен

преди 3 години

Първо тоя кунчев мангъров и разбирачите от ваксини да си ги слагат след тях ние

59

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Репортажи от градове с вече монтирaни 5 G digitalization подават УЖАС:Хората стават ГОСТОПРИЕМНИЦИ НА BLACK DEATH MASS MURDERES AND KILLERS..ПОЧВА черен 5 G terror...Охраната на Земята следи обемно над 500 000 000 черни масови убиици в тела на ХОРА /Гостоприемници на Black death mass murderers and killers..Полукапсулирани не с е виждат.ПРи раздразване се надуват и излизат от Гостоприемника на метри от него с опашка в тялото /стомаха..Срочно снимки за изготвяне на каталози ..

58

Анонимен

преди 3 години

Хората не умират от Коронавируса, а със Коронавирус. Тук лошото е, че и да те ваксинират има един период във който имунната ти система трябва да се задейства, през тоя период пак можеш да развиеш пневмония. Вируса е маскиран като човешка РНК след туй идват проблемите.