24

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно се работи за двама и накрая не е нетна. По-скоро към хиляда.

23

Анонимен

преди 3 години

Оправляващите дето разпределят парите не мислят да помагат, а гледат парите, а според пича, хората който трият дупетата трябва да не гледат парите, а да помагат.. Тоя дето краде от народа и живее в нова къща , той не мисли да помага..На тоя дето няма пари и отива от зор да трие дупета, требв да обича дупета... не пари. Мисля че пича става за политик...

22

Анонимен

преди 3 години

Който е гладен, ще отиде да работи. Е не е като на кафенце на Витошка и лафче как вирус няма, но това е положението!

21

Потресен

преди 3 години

3000лв са почти 2000$....тоест нормална Американска заплата. И пак недоволни......... Смятайте каква пасмина сме отгледали.

20

ДО 23

преди 3 години

Ти лежейки на тюфлека пред клавиатурата ,как точно искаш ДА ТИ ДАВАТ бе п.и.к.л.ьо?? Пари не се дават ,а се изработват и заслужават!?Виждали му се били??? ..Боже пази България от такива индивиди!

19

malart

преди 3 години

Всяка работа изисква обучение и стаж. Тук от вратата за ... И за 10 000 няма да мога да пилотирам самолет. Санитар не е проста работа и на желаещите трябва да се осигури поне едноседмично обучение на терен

18

НОРМАЛЕН

преди 3 години

ЕЙ В САЙТА САМО УМНИЦИ И ПОЛУОБРАЗОВАНИ ,,ФИЛОСОФИ" КОИТО ОЩЕ НЕ СЕ БРЪСНАТ!сАМО ИСКАТ И ПЛЮЯТ,БЕЗ ЕДИН ТРУДОВ ДЕН И АКЪЛ ДАВАТ.вИЖТЕ СЕ БЕ ХЛАПАЦИ,КОЛКО СТРУВАТЕ! дОБРЕ ЧЕ НЯМА КАЗАРМА ,ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗПОЗАСТРЕЛЯТЕ С ТЕЗИ ПИЛЕШКИ МОЗЪЦИ!... ПРАВ Е ВЕЖДИ, ЗА Ч.П ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТЕ!е ГАТИ ПОКОЛЕНИЕТО,САМО ИСКАТ И НАМИРАТ КУСУРИ!!!д

17

Анонимен

преди 3 години

От 15 Труда е толкова обезценен, че дори и 3000 ми се виждат добре, но няма от къде да ги дават.

16

Анонимен

преди 3 години

Това не е за всеки общ работник, а и има хора които са доброволци и го правят без пари. Ако сте много смели си представете едни чувалчета и много тежки предмети които се напъхват и се носят в тях.

15

В. Узунов

преди 3 години

Еййй как ламтеят за пари Тея лъжелекари. Та аз за 3000 лева гъзо на пациента ще бърша пред националната телевизия. Все им е малко. Ам да лекуват тогава дистанционо и да им дават по 3000 на санитарите за дистанционо сменяне на ***.

14

Куку

преди 3 години

Алооооо сестрите и докторите отдавна ви се молиха за увеличаване на заплатите и отдавна отлетяха в западна Европа. Кой чакате да дойде на работа? Няма кой? Това е истината на пагубното управление !

13

Като гледам

преди 3 години

Колко много почитатели н Мънгаров има във форума се чудя как няма наплив за санитари в ковид отделение даже за без пари ,а само за да се докажат че вирус не съществува. Или само си приказваме?

12

До 12

преди 3 години

Ако имаше присъди за фалит на държавата Гечев трябваше да гние още в затвора,невръстни мушмороко,а не да е депутат и акъл да дава....Видели сте вие мъка и лишения ,поколение разглезено!!

11

Анонимен

преди 3 години

Аз работя в Ковид отделение като сестра, ама и аз искам 3000, може ли?

10

родител

преди 3 години

Само адмирации за това младо момче ,което цени труда и парите ! Дано има повече младежи като него !!

9

Анонимен

преди 3 години

Борисов и Киро гела са изкарали грипчето, да поработят и ще им се приспадне от присъдите по късно

8

Анонимен

преди 3 години

Ае, бе.Нали лекарите били некадърни.Що стана? Вас и за смяна на памперси не ви бива!Ама се счупихте да плюете. Некадърници

7

Математика

преди 3 години

1500? за да си заложиш живота на,карта, що не поканите .якой от европарла.мента с 22 000? заплата да пив кафе и да помага и той?

6

Някой

преди 3 години

Уточнете по- добре условията, не манипулирайте хората! Човекът трябва да е изкарал вече Ковид19! Другото което условие е да няма придружаващи заболявания, каквото и да означава това!

5

Анонимен

преди 3 години

Никой не вярва, че ще му ги платят. За какъв наплив говорим тогава?