35

Виждал си ми хуя

преди 3 години

Виждала съм хора пострадали, ограбени, плувнали в сълзи ........????????

34

Анонимен

преди 3 години

Нагли дебели куки!

33

Саудитска Арабия

преди 3 години

Мутра-феодал в Перник си направи частен концлагер за изтезания ,а полицията никога не дойде,оказа се,че полицаите са държанки на мутрите!

32

Анонимен

преди 3 години

Брей виждам ,че и някои милиционери можели да пишат !

31

теП наричам така

преди 3 години

полицаите не залужават да ги наричаш така.

30

Толупът

преди 3 години

Незнам за полицаите ама тези в съдебната система си " заслужиха" 13, 14,15 заплата и пари че са на първа линия на борбата с ковид- 19. После не били инструмент на политиците.

29

Анонимен

преди 3 години

Виждала съм хора пострадали, ограбени, плувнали в сълзи търсещи помощ и съдействие, а някои полицаи се кикотят високо и съвсем неуместно като подхвърлят груби и солени шеги. И какво да направиш слушаш стъписан и занемял от учудване.

28

Анонимен

преди 3 години

Света се тресе, они си правят пародийни пърформанси. Де е маркуча да разчисти малко лайнатапо жълтите павета.

27

Анонимен

преди 3 години

Локомии за пари ,на учители вдигат,но те всички са,више образование ,а при полицаите 70,% имат средно

26

фатмак

преди 3 години

ще искаме я как няма да искаме - нали трябва да си достроим къщите и вилите, и бързо да забогатеем. Как иначе ще си образоваме челядта че да станат шефове? Така де- искаме и ние да сме в средната класа

25

До само кyтвите

преди 3 години

ли излизат на метеж?======Чети статията бе то луп - не само кyрвите излизат на протест за 30% увеличение - и майките от системата ни убива също.

24

Анонимен

преди 3 години

Бойко вече и милиционерите не те слушат !? Само тук таме някое министърче с оскубани вежки ! Сега трябва и автомат в леглото или направо бягай ?

23

Анонимен

преди 3 години

Пичове това някаква комедия ли е, пародия ли е. Емир Костурица ли е режисьора, честно обяснете ми, не мога повече.

22

Мяу

преди 3 години

Спомням си как преди години някакъв беше снимал едни милиционери да спят в патрулката и ги беше постнал във Фейса. След това те го бяха дебнали като излиза да си хвътли бо клука, за да го глобят, че е без лична карта. Е те това е Бг милиционера.

21

Кривондел

преди 3 години

Цялата история на тези политически активисти от цирк премина към фарс...Отдавна не става въпрос за организация на майки на деца с увреждания - останали са шепа професионални протестиращи...

20

Хахаха

преди 3 години

Полицаите са изпаднали до такова ниво че да слагат камери по домовете на нищо неподозиращи хора за да мастурбират!

19

Анонимен

преди 3 години

От моите съученици, само двойкаджиите, крадците, побойниците и най големите некадърници станаха полицаи. Интересен факт е че до един са с родители полицаи. Явно семката им е такава, увредена. Като добавим и че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай, картинката се избистря.

18

SS

преди 3 години

съгласен съм с мнозинството тук, че въпросните персони са такива, от които нищо не става - те затова и са се набутали в системата - само за пари, и нищо друго... Така, че бяха безкрайно смешни и безсмислени опитите на протестиращите за диалог с тях

17

дежа вю

преди 3 години

Разделяй и владей. Основен принцип в БГ.

16

Направете реформи

преди 3 години

и ще има пари. Изкарайте от дупките канцеларските плъхове и закрийте ненужните и дублиращите се структури. В БГ ина повече полицаи отколкото в 22 милионна Холандия, а ползата от тях е в пъти по-малка - само пазят зад_ниците на властта и прикриват мафиотите.