40

Анонимен

преди 3 години

Ох, кога ще дойдат изборите да сменим комунистите от ГЕРБ и комуниста Борисов с некой друг и да взимаме големи заплати и да живеем като материално богати хора, ох!И с кой ще смениш комунистка Бойко, комуниската Нинова и Румен?????? :))))))Сите са БКП бре чиляк, сите до един!

39

боко тиквата

преди 3 години

Честита ви работа на минимална мароканска работна заплата .Ши ва направя европейци ама друг път. Мойте госодари нали ви взеха 6 милиарда за самолети на хартия .За тях винаги ще дам .Само за вас ,,европейци,, няма да има пари :)) Гладувайте за герб ааа.. гласувайте .

38

Анонимен

преди 3 години

А защо медсестрите не напуснат и не работят нещо друго за по-високи неунизително заплати? Кой ги кара насила да работят това, когато сега сме демокрация и всеки е свободен да работи каквото иска и да се развива както иска?

37

Анонимен

преди 3 години

Да целия медицински персонал трябва да взима повече, ама всичките вие тука, които цъкате с език първи ще ревнете като се наложи да ви вземат още пари от заплатата за здравна осигуровка, за да се случи това.

36

Народен човек

преди 3 години

Като дойдат изборите и като сменим Борисов ще му конфискуваме джипката с парите спестени от бензина на джипката ще даваме големи заплати на народа и ние от народа малко кеф и пари да видим!

35

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще дойдат изборите да сменим комунистите от ГЕРБ и комуниста Борисов с некой друг и да взимаме големи заплати и да живеем като материално богати хора, ох!

34

Истукан

преди 3 години

Тази мизерия е благодарение на Бойко Борисов и на управляващите преди него. Напарво всички след 89-та година носят отговорност за това една мед. сестра да получава 650 лева заплата на месец, и то с 24 годишен стаж, а тези без стаж започват от минимална заплата. Как да учи човек медицина. Всеки ще бяга с 300 в час, а добрите ще отидат в чужбина.

33

Анонимен

преди 3 години

Джипката на Баце харчи 30 литра на километър, как да ви даде пари.Бензина за калинките е скъп и те се возят безплатно на служебните автомобили.Лимит няма за обикаляшите безцелно.Това е още от соц времето и до сега, нали така братчед?Колко служби и службички си джиткат така не се знае.

32

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа . 650 лв е минималната заплата в Мароко :))) Затова в доклади за инвестиции България я слагат в Африкански държави ,а не европейски ;) Пак гласувайте за герб и ше стигнем Занзибар .Щом най търсените специалисти в момента вземат 650 ли кво остава за другите работници ??? герберасо-занзибар. Да ставали айти .Ами нали ако си айти не трябва да живееш в България а там където е най евтино защото няма значение къде си за да вземаш повече ???

31

МНЕНИЕ

преди 3 години

Мисля че Борисов не е виновен - парите са отпуснати за медиците на първа линия . Явно на местно ниво се крадат от частни неработещи болници в комбина с местното РЗИ .Тук трябва да се самосезира Прокуратурата - и тук да попитам - Гешев Жив Ли е ?

30

Анонимен

преди 3 години

Също така и да блокирате ИП адрес ( така де ИТ-тата) хората ползват ВПН , така че няма да помогне ... а дори и да помогне хората имат телефон,компютър и по 2-3 таблета ... така че успех ... Иначе по темата ОСТАВКА !

29

Коко

преди 3 години

Ми кат може да работят за без пари, за кво да им дават!? Защо стоят още в болницата да подгъзуват за мизерни заплати, явно не ценят труда си. Роби и овце сме, още трябва да ни мачкат!

28

Анонимен

преди 3 години

Който 76 години толерира БКПто ще му съхне мускулчето на дупето.

27

Хитър Петър

преди 3 години

Бойко до кога ще лъжеш и ще се държиш като собственик на държавата?. Нищо не свърши като хората за 11 години. Съсипани болници. И беднотия.

26

Киро Рамбото

преди 3 години

Я виж само какви тоалети носи, прическа, маркови тъмни очила

25

V

преди 3 години

Боко тиквата каза да станат айти специалисти и че не било верно. У България средната заплата е 1400 лв ха ха ха .Както винаги герб лъжат ха ха ха . 650 лв .Ко стана с мафията герб ??? Къде са скриха лъжците с средната заплата 1400 .Да станат айти специалисти ха хаха .Гладувайте за герб

24

Анонимен

преди 3 години

е не е толко отговорно като да си програмист или да си депутат , който нищо не върши освен да цъка по един бутон веднъж седмично , но кой съм аз да ги съдя.Но все пак е обидно да взимат по-малко от касиер в супермаркет не мислиш ли ?

23

Киро Рамбото

преди 3 години

То пък голямата работа, да ударят една инжекция или системка ... Пет бона ли искат?!

22

Анонимен

преди 3 години

Ковид Отделението е разкрито в края на октомври, те са взели 200лв%от 1000,те не са работили цял месец, затова

21

Chalga peperudka

преди 3 години

Za da imash pari v bg i da si jena mnogo lapane