103

Анонимен

преди 3 години

Коронавирус + тикви на власт = нова национална катастрофа!!!

102

Тонката

преди 3 години

До 22 часа ми е смяната тази вечер със двоен съботен надник!

101

Анонимен

преди 3 години

Най-бедни, най-болни, най-умиращи...............под "мъдрото" ръководство на вожда!!!

100

Василев

преди 3 години

Искат да ви чипират бе селяни прости, и на чипа ще пише от български произход разбира от всичко и още в зародиш със своите интелектуални възможности разконспирирва задкулисието!Ще има абривиатура на чипа БГ-Бай ***!!!Агент Адам Трейси!ЦРУ!!!

99

Анонимен

преди 3 години

Нали се справяхме най-добре в цяла Европа..............сега сме първи по смъртност...............тоя е много нагъл тип!!

98

магаревъд

преди 3 години

Значи президента е виновен за кредитния рейтинг на българия?*** *** парче е бойкоборисов предателя, не е истина.Нагла мутра а в същото време *** от страх.Няколко месеца му остават само, после емигрантски живот при преателчето в дубай или онова другото мустакатото в сърбия. Може и ердоган да го приюти, толкова услуги му е правил.Ако успее да се евакуира на време.

97

Анонимен

преди 3 години

До Тонката Двамата със слънчасалото ще ходите на протест но внимавай да не те зарази, то и двамата малко съмнителни сти.

96

Анонимен

преди 3 години

Погледнете какви ги бръщолеви тая празна .... цитат:"1-2 месеца докато трае тая пандемия" , те минаха 8 месеца в слушане на един луд с остра нужда от лечение, докато ние трупаме световни рекорди по черната класация. И бомби щяло да бъде по-добре защото било по бързо и по евтино . В едно само уцели ще трябва да се справим но не с пандемията, а с него и куклите му.

95

Анонимен

преди 3 години

Не знаех ,че вируса о празниците почива,вероятно по празниците вируса почива за да могат хората да отидат до банките и да се възползват от облекчените условия за кредит и да си платят тока и водата.

94

Tatar Ibrahim

преди 3 години

До Мария Д.Nie sasto ste glasuvame za tatarina

93

Бонката

преди 3 години

До ТонкатаШе, ше...............

92

Щирлиц

преди 3 години

Наглост

91

Анонимен

преди 3 години

Ще има план за ваксиснация....................разбрахте ли, овце............ако преживеете корона-вируса, ваксината ще ви убие..............геноцидът се провежда на 100 %!!!

90

V

преди 3 години

До празниците ще ги таковаме с 200 ,а след това малко почивка и пак сех .На просто стадо акъл не се набива .*** му трябва на стадото .А за нас парите. УСВОЯВАЙ ..!!! А в САЩ тия мерки пада в съда. Защо в България не падат ??? Къде е съда когато ни трябва ?

89

Анонимен

преди 3 години

Да затварят ресторантите и фитнесите и моловете хайде донякъде е разбираемо но защо не е направена гъвкава организация за активно спортуващите поне за индивидуалните спортове, някакви проблеми се очертават във извънкласните форми разните му там школи. Мярката за компенсиране не е измислена добре. Като им дадат по 24лв. на човек на ден и те няма да искат да ходят на работа ще искат локдауни всеки ден особено детските градини , за тях нямам думи колко е несправедливо да не работят.

88

Тонката

преди 3 години

Некой ше ходи ли на протест?:):):):)

87

Марияна Е.

преди 3 години

До Мария Д.Може да е патриот, но не е българин.

86

Мария Д.

преди 3 години

Аз и моето семейство и всички наши приятели направихме своя избор! На изборите ще гласуваме за г-н Валери Симеонов - един достен българин и патриот!

85

Анонимен

преди 3 години

Какво е затворено в момента? Децата не трябваше да почват учебната година. Другото кое е затворено едни заведения и едни молове и очаквате резултат? В Европа отпускат мерките, но имаха мерки. Трябва още да се затваря за да пускаш по Коледа. Какво отдъхване? Или в момента статистиката не е вярна или хич не им пука за народа. До сега ако някой мислеше щяхме да сме изчистили вируса.

84

Шопо

преди 3 години

Та ако вируса е поизчезнал да се разнесе отново! Да не изгубиш кинтите,а Бойче?